Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2008. április 10. - 22:50
dr csernus
Would you, Quintus? Would I?
Írta 2008. április 10. - 22:50
nekem is mndig mondják, hogy vagy bütykölök valamit (suliban valami stúdiós dolog, itthon áramkörépítgetés, bicikli, vagy bármi...), vagy a gép elõtt ülök. aztán amikor elmagyaráztam, hogy nem sokat játszom, mert uncsinak tartom, és sok okos, fõleg mûszaki/PC-s dolgot olvasok meg segítek másoknak fórumokon, akkor mondták, hogy ja, akkor oké...
de nem lenne egyszerûbb vacsoránál szimplán rákérdezni, hogy "ugyan már, anyu, miért kapcsolod ki a gépem?"...de jó megoldás az is, hogy ha nem dolgozik semmit a gép, csak úgy hadd menjen alapon hagyod bent...akkor inkább kikapcsolod.
rmx: a "buzi vagyok, a kék osztrigába mentem"-re tuti rohanna a telefonhoz és hívná kocát, hogy "MIVAN?", és elfelejtené lekapcsolni a gépet. bár ez csak egyszer poén...
Írta 2008. április 10. - 22:49
De ha értelmes szöveggel nem lehet célt érni akkor sokkolni kell!az anyukájáról van szó
Kimagyarázni, és 1-2 ilyen után már nem megy a gép közelébe ha távolról parírt lát, mert félni fog. Áááá!
Áh dehogy.
Nekem érdekes módon folyamatosan megy a gépem, immár 7-8 éve, és semmi gondom belõle. Csajoméknál is, ha bevan kapcsolva a gép, akkor maximum mindenki átlép a saját profiljába, de kikapcsolni senki se kapcsolja ki.
Minden csak nevelés kérdése
Írta 2008. április 10. - 22:46
de pl ma is: hazaérek 3 után egyetemröl. (reggel 8tól bent voltam) belövöm gépet h mailt megnézzem meg ilyenek(játszani se játszok soha gépen), kimentem garázsba tenni venni visszajövök gép kussba.
a lényeg az h nem velem van baja, hanem hogy ha ideges akkor kilövi a gépet. engem persze kibaszottul idegesít ez utóbbi....
kell vmi jelszós védés vagy különben szétverem a konyhába a rádióját neki meg az mehet egész nap
hülye rmx
Írta 2008. április 10. - 22:42
a következõ feliratok valamelyikével:
Ne kapcsold ki bazmeg!
Buzi vagyok.
az anyukájáról van szó
Írta 2008. április 10. - 22:41
- Anya, üljünk már le egy percre, mert komolyan érdekel, hogy miért kapcsolod ki a gépemet, ha nem vagyok ott!?
Ugye érzed a különbséget?
Lehet, hogy idegesíti, hogy állandóan elõtte ülsz, hogy - szerinte - sok áramot fogyaszt, hogy mittudomén, ezer baja lehet. Beszéltetni kell, értelmes kérdéseket feltenni és meghallgatni. Nekem ez mindig segített.
Nem ismerem, téged sem, csak találgatok, de én valahol itt keresném a probléma okát.
Írta 2008. április 10. - 22:33
köszi a tippeket mindenesetre, de ha windows+L akkor bal alsóba bárki leállíthatja hagyományos módon.
jelszoval alapbol nincs védve a gépem de ennek értelme sem lenne mert az inditásit nyilván az egész család tudná.
arra gondoltam h a képernyökimélöt kéne csak lejelszavalni valahogy okosba. olyat lehet? alapbol nincs olyan képernyökimélö
Írta 2008. április 10. - 22:27
Ne kapcsold ki bazmeg!
A gép fontos elméleteket dolgoz ki, kérem várjon míg a végére ér!
Megosztottam a házi videós mappát a rokonoknak.
DOS támadásban veszek részt a kínai kormány ellen.
Buzi vagyok.
És még csomó egyéb fontos információt hordozó sorokat lehet nyomtatni, esetleg ezeket cserélgetni a izgalom fenntartása végett
Írta 2008. április 10. - 21:50
kurv*ra elegem van már abból h anyám állandóan leállítja a gépet.
elmegyek hugyozni vagy bármi és leállítja :mybad: tudom h hihetetlen de ez van :wallbange
Szerintem kérdezd meg tõle, hogy miért teszi! Kommunikációval sokkal több dolgot lehet megoldani, min barrikáddal.
Írta 2008. április 10. - 21:36
en meg venni szoktam a jatekokat. szep szines tokban jonnek... es ugy altalaban jobb erzesem van.
meg jó sok pénzed
Írta 2008. április 10. - 21:35
De ha nincs jelszó, akkor megette a fene az egészet.
Írta 2008. április 10. - 21:31
:help: :help:
azt meg tudom e valahogy csinálni, hogy a windowsom leállítását illetéktelenek ne tudják végrehajtani. (jelszóval menjen csak a leállítás vagy bármi)
elmegyek hugyozni vagy bármi és leállítja :mybad: tudom h hihetetlen de ez van :wallbange
ctrl+alt+del - lezarod a szamitogepet jelszoval
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. április 10. - 20:56
Nem azért van mert öregszel, hanem mert ezt hívják "jól elköltött forintnak" - és az a jó érzés.Én az életemet könnyítõ szoftverekkel vagyok így. Biztos öregszek.
Írta 2008. április 10. - 19:08
azt meg tudom e valahogy csinálni, hogy a windowsom leállítását illetéktelenek ne tudják végrehajtani. (jelszóval menjen csak a leállítás vagy bármi)
Írta 2008. április 10. - 16:14
Ez úgy lett vista, h elment a gépem szerelõhöz...újra lett az egész telepítve...és amikor visszakaptam észrevettem h nem is XP van raja:D:D
Reklamálj a szerelõnél, hogy elb@szta a gépedet!
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2008. április 10. - 16:04
en meg venni szoktam a jatekokat. szep szines tokban jonnek, es soha sem szivok daemon tools-sal, crack-elessel, registry butitassal, barmit tudok onlajn jatszani, es ugy altalaban jobb erzesem van.
Én az életemet könnyítõ szoftverekkel vagyok így. Biztos öregszek.
Írta 2008. április 10. - 15:59
Ez úgy lett vista, h elment a gépem szerelõhöz...újra lett az egész telepítve...és amikor visszakaptam észrevettem h nem is XP van raja:D:Dha vistád van itt megköveznek
Írta 2008. április 10. - 15:47
persze ez az en bajom
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. április 10. - 15:29
Adott ez itt:
Band.of.Brothers.E01.Currahee.1080p.HDDVD.x264.HUN-NyTT
meg hozzá ez:
amd 5200+ X64
4 GB ram
8600GT
vista x64
lehetséges hogy még ez is kevés lenne és ezért akad 2-3 percenként a film lejátszáskor? nagyon szomórú lennék miatta....
vagy lõjek valami codeket, mert csak 65%-on szüttyög a proci melette?
Hátszóval. Kell egy HD lejátszást támogató kártya. Monnyuk HD2600XT. Akkor nem fog szívni a procid annyit. Coreavc és matroska codec letölt és utána felrak, majd mediaplayer classic-al lejátsz a file.
64bites viszta meg felejtõs, mert a gamékat 32biten törik.