dr csernus
De ha értelmes szöveggel nem lehet célt érni akkor sokkolni kell!az anyukájáról van szó
a következõ feliratok valamelyikével:
Ne kapcsold ki bazmeg!
Buzi vagyok.
kurv*ra elegem van már abból h anyám állandóan leállítja a gépet.
elmegyek hugyozni vagy bármi és leállítja :mybad: tudom h hihetetlen de ez van :wallbange
en meg venni szoktam a jatekokat. szep szines tokban jonnek... es ugy altalaban jobb erzesem van.
:help: :help:
azt meg tudom e valahogy csinálni, hogy a windowsom leállítását illetéktelenek ne tudják végrehajtani. (jelszóval menjen csak a leállítás vagy bármi)
kurv*ra elegem van már abból h anyám állandóan leállítja a gépet.
elmegyek hugyozni vagy bármi és leállítja :mybad: tudom h hihetetlen de ez van :wallbange
RAUH-Welt
B E G R I F F
Nem azért van mert öregszel, hanem mert ezt hívják "jól elköltött forintnak" - és az a jó érzés.Én az életemet könnyítõ szoftverekkel vagyok így. Biztos öregszek.
Ez úgy lett vista, h elment a gépem szerelõhöz...újra lett az egész telepítve...és amikor visszakaptam észrevettem h nem is XP van raja:D:D
en meg venni szoktam a jatekokat. szep szines tokban jonnek, es soha sem szivok daemon tools-sal, crack-elessel, registry butitassal, barmit tudok onlajn jatszani, es ugy altalaban jobb erzesem van.
Ez úgy lett vista, h elment a gépem szerelõhöz...újra lett az egész telepítve...és amikor visszakaptam észrevettem h nem is XP van raja:D:Dha vistád van itt megköveznek
RAUH-Welt
B E G R I F F
Adott ez itt:
Band.of.Brothers.E01.Currahee.1080p.HDDVD.x264.HUN-NyTT
meg hozzá ez:
amd 5200+ X64
4 GB ram
8600GT
vista x64
lehetséges hogy még ez is kevés lenne és ezért akad 2-3 percenként a film lejátszáskor? nagyon szomórú lennék miatta....
vagy lõjek valami codeket, mert csak 65%-on szüttyög a proci melette?