Magoo: szerintem thez arra akar rámutatni, hogy az ilyen chopper/cruiserszerû motorokon általában nem 18 éves, 65 kilós fiatalok szoktak ülni a sztereotípiák meg a nagy átlag szerint. másrészt nincs igazad, mert az ilyesmi motorokkal a legritkább esetben mennek halálos tempót - szerintem se aerodinamikailag, se teljesítmény/súly arányban nem erre van kitalálva.
Pite: bevallom, nem éreztem szükségét. mindig is autózni szerettem volna, de be kell látnom, hogy a fõ életteremben (itt Budaörsön, aztán jövõre uni meg Bp.) rengeteg pénzt és idõt emészt fel az, hogy az ember A-ból B-be motorizáltan és normális körülmények között (nem a BKV-ról van szó.az egy kompromisszum, ami itt Budaörsön pl. tökéletes.) eljusson. ha pedig Balatonra kell menni, vagy rokonokhoz/barátokhoz, akkor arra meg ott a 406, illetve apu céges autója, ha családdal megyünk. havernak is van egy robogója, alapesetben azzal jár, kocsival csak ha nagyobb cuccot vagy embert kell vinnie.
így jött képbe a robogó - próbáltam már egy yamaha neo's-t meg egy gilera runner-t (az utóbbi volt a jobb)-, tök kényelmesek, lehet vele haladni, szinte bárhol parkolni, és a számomra jelenleg szóba jöhetõ autónak nagyságrendileg csak a 15-20%-át fogyasztja, és akkor még a fenntartásáról nem is beszéltünk. ja, és a B-s jogsival is vezethetõ.
szóval igazából városba kellene közlekedni, oda meg egy 50es robogó kellene, ha nem akarok még egy jogsit csinálni.
a linkelt suzukival városban már nem férnék el a sávok között, és kell neki egy tisztes parkolóhely, plusz jogsi, plusz mindenféle papír meg vizsga. szóval nem oldaná meg a problémámat.
thez: ne módosítsál már folyton.

jah, a 150es meg nagyobb robik lennének jók, csak az megint pénz meg jogsi...és most spórolni akarok. szóval akkor már inkább berakom a perselybe azt a 75-80at, amibe egy A1 vagy milyen jogsi kerül, dolgozok majd nyáron meg ha nagyapám is úgy akarja, eladom ezt a motort, meg szüleimet is érdekli a robogó itt Budaörsön rohangálni, szóval kb. õszre már lesz egy normális, használt 50esre való.
ha meg meg akarnák halni, akkor megvenném baráti áron nagybátyám 600-as hondáját. na, az megy.
btw. jómúltkor a budaringnél állt egy Suzuki bandit (nem tudom a típusát, csak ez volt ráírva, olyan 600-as lehetett), az nagyon megtetszett. szóval ha nagyobb motor, akkor csak túramotor-féleség.
de ha mondjuk napi 80-100 km-t kéne az agglomerációban ide-oda mennem, akkor jó lenne ez a suzuki. csak hát a dugókban meg a városban nem jó.