... Pite szerint ökör vagyok, hiszen 600-asnál nagyobb motor a közlekedési eszközöm a bringa+vonat mellett. ...
:no: Faszság, tessék olvasni.
400-900 között tartom ideálisnak a mocikat; gyk minden stílusban elégséges már ennyi, nem nehéz, nem nagy, stb. Szerintem, motors ismerõsök szerint. Igaz, nem motorozok, csak velük vagyok körülvéve; engem nem vonz a motorozás; annélkül is elgurul minden forintom...
Csak hogy köpködni lehessen: Sokáig szemeztem egy 50es Knightal (ismerõsé). Szépen kiegészítõzve, a króm változat még. Nem kell jogsi, nem búg maxon mint egy elektromotor, 4 sebesség(!!!), szûk 2 liter, 60-70 egyenesben. Melóba, környékbeli tóhoz, hasonló tizen-huszon km-es utakra néztem. Eszembe se jutott robogó mert utálom a hangjukat, beteg vagyok attól ahogy pörögnek. Eszembe se jutott nagymoci, jogsi miatt sem meg mert annyit nem megyek motorral. Reggel átcsapatni a kisváráson (1 lámpa néha), kikrúzolni a szerpentinen a völgybe haverokkal, stb. Egy robogó áráért. Q..a nem érdekel mit várnak el; fordulékony, könnyû, motorszerû, engem valahogy nem zavar hogy nincs hangja, sokkal szívesebben ülök erre mint egy halom visító mûanyagra. Szerintem ezeknek is van piaca...
Akkor most beteg állat vagyok, tessék, lehet ütni

(Aztán rájöttem hogy inkább csak tetszik, sokkal oclsóbb tizenkm-re bringa meg jól is esik a mozgás, azon ritka alkalmakkor mikor meg nem bringával megyek valahova akkor meg autóval; ez lett a Knigth projekt vége.)