Visszatér a német legenda: Schumi lesz Massa helyettese Valenciában
ÓÓÓÓ Jeeeeee:ed:
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
RAUH-Welt
B E G R I F F
NE ÍGY! NE ÍGY!
C3 ban sem jött be....mondjuk azt legalább hangszigetelni sikerült.Operával igen.
Fiestában (Van) kifejezetten jól hangolták hozzá a váltót, másban nem vezettem a 8szeleps 1,4est; de 206SWben utasként is elég meggyõzõ volt. Élnék a gyanuperrel hogy a fusion váltója nem lett a legjobban hozzápasszintva?! Persze lehet mást várunk el és másról beszélünk, de szívó 1,8 benzineseket hozott átlag közlekedésben (százig) érzésre.
fél off
nektek mûxik rendesen a megújult totalcar ?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
papíron nekem is kevésnek tûnik (90ló, 190Nm),
viszont garantáltan szintén szenvedés csak az a motor akkora autóba, másrészt vmi azt súgja nekem hogy karakterisztikája hasonló mint az 1,4HDI ami nagyon szar
Pite, én pl a biztonsági övet és a bukómentes motorost egy fillérre sem büntetném. mert ugye saját élete azt csinál vele amit akar.
egyrészt nem tetszik, ez mondjuk dolog azon túl tudok lépniTigger, corolla 1.4 d4d?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
asszem az...astraba mondjuk reménytelenül kicsi....
tudomEgen. És aszongyák nem nagyon szeret fûteni, erre írtam a téli asszonyos megjegyzést. Meg suzukikba is rakják; utóbbiban (szállásadónk szilváson)és fiatban (kiszállító)találkoztam 1-1 motorcseréssel, 50 és 90E-nél.
asszem az...astraba mondjuk reménytelenül kicsi....ez az a 1.3 amit a H astrakba tesznek 1.3cdti neven?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Pite gondolom eddigi hozzászólásaimból sztem lejött hogy csak dízel játszikPróbakörök, ajánaltok oszt joccakát, innen multipla kivételével nem nagyon nyúlhatsz már mellé...
![]()
(Ceed 3,3ba? Mégsem egy kókusz minõség...
Ócsóé' Stepwayt nem tudom merjem-e említeni; talán inkább a 2kerekes SX4el szemezgetõknek lenne érdemes; vagy aki nagyon olajkályhabarát. Bár... 3,1ér egy kb G stra méretû jól feleszerelt dízel ótót kapni.)
Grande Puntóból a Tjet hasonló árban van mint a mulitjet... Inkább a fogyasztás a fontos? Nõd nem fogja szeretni télen a mjetet
Mondjuk egy 86 lovas Arctic music jóval ésszerûbb választás; a külcsínt figyeltem megint. (Ismerõs SX4et keresett és akkor merült fel hogy ez pont 1 misivel olcsóbb azonos felszreltséggel.) Szal Tigrincsnek inkább ez jöhetne szóba ha jól sejtem... (belbecs a külcsín elött)