Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts

Visszatér a német legenda: Schumi lesz Massa helyettese Valenciában

ÓÓÓÓ Jeeeeee:ed:

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Visszatér a német legenda: Schumi lesz Massa helyettese Valenciában
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
megprobaltam raalitani egy ismit ha mar varoshazan melozik.
de okmanyirodaban nyar van.
igy valoszinu bukom a dolgot.

mindegy

uj totalkar fos

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Operával igen.
Fiestában (Van) kifejezetten jól hangolták hozzá a váltót, másban nem vezettem a 8szeleps 1,4est; de 206SWben utasként is elég meggyõzõ volt. Élnék a gyanuperrel hogy a fusion váltója nem lett a legjobban hozzápasszintva?! Persze lehet mást várunk el és másról beszélünk, de szívó 1,8 benzineseket hozott átlag közlekedésben (százig) érzésre.

C3 ban sem jött be....mondjuk azt legalább hangszigetelni sikerült.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
lor: Ma már láttam LOR-654-es Mercit.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

fél off

nektek mûxik rendesen a megújult totalcar ?

Operával igen.
Fiestában (Van) kifejezetten jól hangolták hozzá a váltót, másban nem vezettem a 8szeleps 1,4est; de 206SWben utasként is elég meggyõzõ volt. Élnék a gyanuperrel hogy a fusion váltója nem lett a legjobban hozzápasszintva?! Persze lehet mást várunk el és másról beszélünk, de szívó 1,8 benzineseket hozott átlag közlekedésben (százig) érzésre.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
forgatónyomaték alapján igen. amúgy egy kétezres szívó simán otthagyja

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

papíron nekem is kevésnek tûnik (90ló, 190Nm),

De azok dízel lovak! Forgatónyomaték alapján szívó kétliteres benzinmotorhoz illik hasonlítani

Aki hányni akar autóban, gyorsan próbáljon ki egy automata Corollát (vagy Swiftet)! Frenetikus élmény: indításnál ránt egyet, gyorsít, majd úgy kuplungol, mintha fékeznél, majd megint egy rántás. Visszagangoláskor ugyanúgy dobálja a kuplungot, elég idegesítõ. Tisztára tengeribeteg lesz tõle az ember.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

viszont garantáltan szintén szenvedés csak az a motor akkora autóba, másrészt vmi azt súgja nekem hogy karakterisztikája hasonló mint az 1,4HDI ami nagyon szar

papíron nekem is kevésnek tûnik (90ló, 190Nm), de azért ajánlottam mert csajom nõvére olyannal jár és ugyan nem vezettem, de sokszor utaztam benne és meglepõen jól húz. 1.6 benzin meganból ült át és azt mondja, hogy annál érezhetõen jobban húz, 3 éves lesz és közel 150ezer van benne, nem volt vele gond. egyébként megértem hogy nem tetszik, kívül-belül elég unalmas autó.

Pite, én pl a biztonsági övet és a bukómentes motorost egy fillérre sem büntetném. mert ugye saját élete azt csinál vele amit akar.

pont ez az, hogy nem csak magát veszélyezteti, mert aki nincs bekötve az könnyen nekirepül a többieknek komoly sérülést okozva ezzel. pl vezetõ be van kötve, mögötte csórikám nincs. nagyobb ütközésnél, miközben a sofõrt már megfogta az öv, õ még repül elõre, ülést kiszakítva, sofõrnek nyakát rosszab esetben eltörve.

engem csak az zavar benne, hogy az öltönygatyáimat kikoptatja a sliccnél... de bekötöm mindig.

totalcaron nálam tegnap nem ment a népítélet, most m1 csak lassan

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
fél off

nektek mûxik rendesen a megújult totalcar ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Tigger, corolla 1.4 d4d?

egyrészt nem tetszik, ez mondjuk dolog azon túl tudok lépni
viszont garantáltan szintén szenvedés csak az a motor akkora autóba, másrészt vmi azt súgja nekem hogy karakterisztikája hasonló mint az 1,4HDI ami nagyon szar
meg aztán -ez szubjektív - de sztem ez a toyota már rég nem az, ha meg alkatrész kell kozzá az igencsak nem occsó. ha japán akkor részemrõl mazda 3 (annak viszont olvasmányok alapján alulméretezett a kuplungja az 1,6 HDI nyomatékához) másrészt ha annyi pénzem lesz (toyota szintén) akkor maradnak a dobozautók.
de kösz :)

Pite, én pl a biztonsági övet és a bukómentes motorost egy fillérre sem büntetném. mert ugye saját élete azt csinál vele amit akar. csak tennék a kreszbe egy kiegészítést, hogy amennyiben nem használta az övet, sisakot stb, akkor baleset esetén a korházba szállítás és az életmentõ mûtét utólag kiszámlázásra kerül, -ha nem sikerül, vagy munkaképtelen lesz akkor a család megnyeri a fizetés lehetõségét, a rehabilitáció szintén ömköltséges. valamint a kötelezõ biztosítás sem fizet sem oda sem vissza független attól ki a hibás. szerintem sokkal hatásosabb lenne mint bármekkkora büntetés.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Árban nem jobb a Berlingo/C3Picnél; akkor azok meg nagyobbak és praktikusabbak sztem.
Gondolom ha 4 misi belefér akkor egy praktikus, ha meg nem akkor szûk3ért; abba meg corolla négyfélért nem fér bele. És az nééégyajtós, így gondolom kiesik Tigrisnél.

[Céges bugyikék élõben pedig dögunalmas, mintha 10 éves model lenne. T'om, használati tárgy; verso mégis teljesen más, azt szeerti az ember használni.
Jah, versoval -régi- hogy sikerült mostanában többet menni kicsit árnyalatabba kép. Rajongtam a futómû-motor-váltó kombóért, az izléstelen középkonzol volt negatívum. Kiegészítõdött az ajtókivágódás elleni nulla csillapítással, foszlásnak indult sebváltó gombbal, corolla betegségként nyikorgó kesztyûtartóval, béna ablaktörléssel, nem túl erõs világítással, béna térképzsebekkel, hülye autóklímával - ami még rég fagyaszt mikor nem kéne már hideget tolnia. Ettõl még jöhetne (5üllésesben), csak nem figyeltek annyira oda mint lehetett volna az autóra.]

Cégnél páran felháborodtak kollegák hogy emelik a biztonsági öves és gyermekülléses büntetéseket, kb ketten helyeseltük csak. Nem vágom, ki nem akarná gyerekét biztonságba tudni??? Vagy sokszor nem értem miért fáj valakinek bekötni magát... Van akit zavar, van aki szerint az esetek alig 50%ában segít, van aki szerint egyenesen sokkal jobbak az esélyei ha nem kapcsolja be. Lehet hülye vagyok, de szerintem meg 95%ban segít; ahogy már egyszer segített is. Nem lenne vicces ha most kerekes székben ülnék szvsz...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

asszem az...astraba mondjuk reménytelenül kicsi....

Mint az 1,4-es Bravo.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Tigger, corolla 1.4 d4d?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Egen. És aszongyák nem nagyon szeret fûteni, erre írtam a téli asszonyos megjegyzést. Meg suzukikba is rakják; utóbbiban (szállásadónk szilváson)és fiatban (kiszállító)találkoztam 1-1 motorcseréssel, 50 és 90E-nél.

tudom

de egyik dízel sem szauna,

nem hinném hogy nagyobb lenne az elhullási aránya mint bármi másnak -
1, kellõ tehetséggel mindent szét lehet taposni
2, mint mondtam nálunk van 4 punto, mindegyik 200 K fölött, de inkább 250 egyiknek sincs semmi baja.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Egen. És aszongyák nem nagyon szeret fûteni, erre írtam a téli asszonyos megjegyzést. Meg suzukikba is rakják; utóbbiban (szállásadónk szilváson)és fiatban (kiszállító)találkoztam 1-1 motorcseréssel, 50 és 90E-nél.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

ez az a 1.3 amit a H astrakba tesznek 1.3cdti neven?

asszem az...astraba mondjuk reménytelenül kicsi....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ez az a 1.3 amit a H astrakba tesznek 1.3cdti neven?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Próbakörök, ajánaltok oszt joccakát, innen multipla kivételével nem nagyon nyúlhatsz már mellé... :D
(Ceed 3,3ba? Mégsem egy kókusz minõség...
Ócsóé' Stepwayt nem tudom merjem-e említeni; talán inkább a 2kerekes SX4el szemezgetõknek lenne érdemes; vagy aki nagyon olajkályhabarát. Bár... 3,1ér egy kb G stra méretû jól feleszerelt dízel ótót kapni.)

Grande Puntóból a Tjet hasonló árban van mint a mulitjet... Inkább a fogyasztás a fontos? Nõd nem fogja szeretni télen a mjetet :)

Mondjuk egy 86 lovas Arctic music jóval ésszerûbb választás; a külcsínt figyeltem megint :). (Ismerõs SX4et keresett és akkor merült fel hogy ez pont 1 misivel olcsóbb azonos felszreltséggel.) Szal Tigrincsnek inkább ez jöhetne szóba ha jól sejtem... (belbecs a külcsín elött)

Pite gondolom eddigi hozzászólásaimból sztem lejött hogy csak dízel játszik

namost

Partner/Berlingo
C3Pikacsu
Doblo
Multipla

alapvetõen ezek játszanak, kb ebben a sorrendben. ha mégsem akarok-tudok ilesmibõl egyiket sem akkor játszanak a "non praktik" autók. akkor meg grande punto. mert :
abban már elférek
lehet sokaknak nem nekem bejön az 1,3 mjet. nekem a legjobb kis dizel az itthon kaphatók közül.
kis alkuval kb 2,8-ért elhozható ...és abban már kb több "extra" van mint amire igényem van (központi zár, villanyblak, légkondi)
asszony szeretni fogja a fusion elõtt puntója volt
amúgy ott a fusionja ossza be...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Próbakörök, ajánaltok oszt joccakát, innen multipla kivételével nem nagyon nyúlhatsz már mellé... :D
(Ceed 3,3ba? Mégsem egy kókusz minõség...
Ócsóé' Stepwayt nem tudom merjem-e említeni; talán inkább a 2kerekes SX4el szemezgetõknek lenne érdemes; vagy aki nagyon olajkályhabarát. Bár... 3,1ér egy kb G stra méretû jól feleszerelt dízel ótót kapni.)

Grande Puntóból a Tjet hasonló árban van mint a mulitjet... Inkább a fogyasztás a fontos? Nõd nem fogja szeretni télen a mjetet :)

Mondjuk egy 86 lovas Arctic music jóval ésszerûbb választás; a külcsínt figyeltem megint :). (Ismerõs SX4et keresett és akkor merült fel hogy ez pont 1 misivel olcsóbb azonos felszreltséggel.) Szal Tigrincsnek inkább ez jöhetne szóba ha jól sejtem... (belbecs a külcsín elött)