Elméletileg egy hétvégre kapok egy ilyet.
SRT8. Lehet 100L benya el fog menni:D
peddig eccerûfubazme. meg nem mondanam hogy ez milyen auto igy a keprol.
Mecsek rally-n Turiék kicsit összegyûrték a Subaru-t.
RAUH-Welt
B E G R I F F
több is van az országban, azt mondjákaz egyik Bp-i középsulinak van pár darab ilyen busza
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Megeshet, vagy csak pusztán nem akart automatát az elözõ tulaj.. leszahhomSzal egy váltót már megöltek benne
Ezen gondolkodom én is, autómatába bedobni a kézit, beleköthetnek-e. (ugye szerepel a forgalmiban is....)
Igen-igen, de azért ez még annál is komolyabb...regi top gear megy a tv-ben. DB7 gt, allo helyzet, Clarkson betolja 4ik sebessegbe, gaz, es elindul az auto, majd leszabalyozasig nyomja neki ahol 135Mph-t mutat az ora. azert az jo
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
én a magam részérõl astrába biztos nem vennék 1.4es motort, még a 90 lovast sem. az egy kategóriával kisebb kocsikba való és kész.
RAUH-Welt
B E G R I F F
mi van, megveszed a vr6-ot? esõnapokraSzal egy váltót már megöltek benne
Ezen gondolkodom én is, autómatába bedobni a kézit, beleköthetnek-e. (ugye szerepel a forgalmiban is....)
ma reggel láttam egy ilyet
http://www.treehugge...l-bus-photo.jpg
itt Vp-ben.
meglepõdni sem bírtam igazán, mert annyira korán volt, alig láttam ki a szememen...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Az enyém is automata volt, csak át lett alakítva, múltkor elszakadt a kuplungbovdenem és telefonáltunk az Unix-ba.
Kért alvázszámot "ööö ez egy automata váltós autó"
Aztán azért csak meggyõztem, hogy az nem úgy van
Pár éves autó(k)ról van szó, 30-70ezer km-el...
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Félreértesz..LL, a többi rendszer azért jobb. A duplakuplungos pl abszolút király, ha még javítják a reakcióidejét, akkor tökéletes lesz.
Valószínûleg egy haldokló MMT-hez van szerencséd.