Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem eleg ha belso keringetesre allitod es bent elengeded?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Valami otlet h a klima tisztitot hol nyomassam be a kocsiba?!
Pollenszuro megvan,ott semmi "csatlakozo" a szellozokben sem az utasterben...vqlami otlet gondolom vw audi ugyan az ilyen szempontbol...

Kossziii
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Roggyant agyúak nem csak nálunk vannak.:D
A kommentek között van néhány tehc infó.
http://www.sportmoto...res-motor-31080

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

ejha
http://www.kapos.hu/...ht=320&id=76360

szep sorozat

huh, lánglovagos képek lennének?

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Kesjár mögött, Shell-kút alatt. van itt egy pár burzsuj lélek, de az tény, hogy bent Budaörsön nem nagyon szoktak krúzolni - kimennek egybõl az Egérútra, aztán onnét amerre épp menniük kell...esetleg az egyik asszonyságnak valami rémronda sárga-fekete Toyota terepjáróját (hasonlít valamelyik hummerhez, ilyen kis kicsi) láthatod, meg egy ttuning transporterét, amiben az 5 porontyot szállítja...

Jaja, akkor sztem valahol fater fõnökéék felé lakhatsz(az lakik ott és jár volvo xc90-el). Az a Toyota meg télleg egy rém, azt már láttam többszöris

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Amúgy, ismerõs a6-ja(zé bizti tudja kié) úgy le van ültetve h a 20"-os kerék éri majdnem a sárvédõt kb. Na az nem hintázik:D

na az megint más kérdés, hogy ha nem rugózik semmit :D mármint az úthibákból nem csillapít sokat. ahova tervezik ezeket a futómûveket (pálya) ott ne nagyon szokott kátyú lenni...
tegnap sikerült egy olyan kátyút fognom, hogy a küszöb koppant a betonon. még szerencse, hogy már majdnem megálltam, úgy döccentem bele.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Kesjár mögött, Shell-kút alatt. van itt egy pár burzsuj lélek, de az tény, hogy bent Budaörsön nem nagyon szoktak krúzolni - kimennek egybõl az Egérútra, aztán onnét amerre épp menniük kell...esetleg az egyik asszonyságnak valami rémronda sárga-fekete Toyota terepjáróját (hasonlít valamelyik hummerhez, ilyen kis kicsi) láthatod, meg egy ttuning transporterét, amiben az 5 porontyot szállítja...

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

...(XC90 Volvo, Merci, Escalade, X5) ...

Escalade? Merre felé lax te?:) Én még sose láttam itt asszem:D
Amúgy, ismerõs a6-ja(zé bizti tudja kié) úgy le van ültetve h a 20"-os kerék éri majdnem a sárvédõt kb. Na az nem hintázik:D

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

a6 b4 1.9 tdi

abba bármit rakhatsz, hintázni fog. nekem nem gyári (még keményebb) sport futóval is hintázik a passat. szóval ez méretükbõl meg tömegükbõl fakadó jellemzõ. én hagynám, ahogy van. ültetõ rugóval még alacsonyabb lesz, még inkább oda fogod verni.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ejha
http://www.kapos.hu/...ht=320&id=76360

szep sorozat

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
zsír környék!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát ebben a kis utcában se hókotró, se hólapát (kivéve néha elõttünk, amikor rámjön az agyf@sz, és 5 órán át küzdök a lefagyott, lucskos, mocskos, havas sz-rral...:D), se só nem szokott járni. viszont a jó nagy terepjárok (XC90 Volvo, Merci, Escalade, X5) az igen.

a gumis meg be van táblázva, a vasárnapi ebéd után azért felnézek hozzá. az utcában meg már furán néznek rám, hogy 1 hete egy komplett kerékszettel járkálok mindenhova...:D

edit: sok itt a burzsuj, igen. mink a szomszéddal kilógunk, mert csak "átlagos" kocsijaink vannak és abból se X+25....szembeszomszéd vett egy 600as suzuki robogót tavasszal, azóta 1x ült rá, majd berakta a garázsba. a passat kabrióval szintén 2x járt ki, abból az egyik a kocsimosás miatt volt, hogy a sok gedva ne a kertjébe, hanem elénk folyjon...az escalade-s tagnak van még egy porsche kabriója, valami sportkocsija, meg egy H2-je az asszonynak. egyik se fér be a garázsba, se a kocsifelhajtóra, úgyhogy kurvajól le tudják bszni õket az utca közepére, én meg imádkozzak, hogy ne húzzam meg õket reggel véletlenül...

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

mondjuk mivel nincs még dísztárcsa, ezért aztán irtószexi lesz.:D

az ABS-nek meg télen több a hátránya, mint elõnye, szerintem. alig idegesítõ, hogy ha kicsit is havas az utca, akkor már a legkisebb fékpedálmozdulatra nekiáll ugrálni az ABS...

tegnap már alig idegesített, hogy akármilyen finoman engedtem fel a kuplungot, a kerék elinduláskor pattogott össze vissza a nyálkás aszfalton - elforog, megfog, elforog, megfog, és így ráááááááázzz...:D

dísztárcsát szard le. csak meggyûlik alatta a kosz és még jobban rohad a felni.
ha zavar a rázás, akkor dobd rá 2000-rõl, és akkor finoman kipörögve indulsz, nem lesz semmi rázás ;)
abs hóban sem hülyeség, kipróbáltuk, hamarabb állt meg az autó vele, mint nélküle. mivel ugye 3-4km/h-ra lassítja a kereket, nem nagyon ugrál át a hóbuckákon. és nem tudom, nálatok milenek a viszonyok, hogy állandóan friss hó van, de errefelé vagy letaposott/jegesedett hó vagy latyak, na abban naggyon sokat segít az abs. a kipörgésgátlóról nem tudok nyilatkozni, ugyanis nincs, lenyalt havon lehet jó lenne, ugyanis a nyomaték miatt alapjáraton is elpörög:)

gumi kell, azt má bicón is megtanultuk

érdekes, hogy az a kanyar bõven 70 felett megy most a rosszabb körülmények között, mint a ratyi gumival jó idõben

nekem pont fordítva
kulturált télivel is nagyon szokni kell, hogy nem lehet úgy nyomni neki. a pzero és száraz út után mondjuk ez nem csoda:) komolyan szuggerálnom kell magam néha, hogy fékezni kell a kanyar elõtt :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Jól van, a biztositas.hu-n is ugyanezt dobta a gép.:D
Ha valaki azt mondta volna, hogy 2K alatt lesz a negyedéves díjam, biztos lehülyézem.:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Nekem ma ezt hozta a kedvenc antikvárosom. Egyenesen a nagy vízen túlról:)
Feltöltött kép
Benne minden robbantott, és szerelési ábra+az összes elektromos mérõpont, és adatok.
Szerény olvasmány.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
[IMG][IMG]http://img81.imageshack.us/img81/8278/kgfb2010biztostskalkulp.th.jpg[/IMG][/IMG]
Meghülyült a biztosítóm!:)
A netrisk szerint annyiért adná az évest, mint amennyi most a negyedéves volt.
Naná hogy nem váltok. Szoktak küldeni november közepén ajánlatot, remélem ugyan ez lesz benne.:D
Más kalkulátorok nem adtak ki nekem groupama-garancia biztosítós ajánlatot, csak a netrisk. Nektek igen?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

leeresztett a kinai gumim :) raktak bele uj szelepet

off
javaslom a
http://blog.hu/
http://blog.com/
http://www.blog.co.uk/
http://www.blogger.com/
- oldalak valamelyikét. (a blogger-t használom, csak ajánlani tudom!)
;):P
on

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
leeresztett a kinai gumim :) raktak bele uj szelepet
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Talász olcsóbban is Polarist,most rendeltem 4 darabot,17000 helyett 7790/db!
Azért az már úgy nagyon sok!
http://autogumibolt.hu/
Érdemes megnézni!

azért elég nagy átbaszás amikor odaírják a listaárat, ami úgy kétszerese az õ áraiknak, de olyan drágán sehol nem adják...nem is értem honnan szedik. persze ezt máshol is csinálják. mint amikor tescoba senkinek nem kell a csoki 200ér, erre mellé raknak egy táblát amin a 300 át van húzva, oszt berakják az újságba és mindenkinek az kell

egyébként jók az áraik, viszont ha hozzáadom a postaköltséget, ami 850ft/gumi, akkor drágábbra jön ki, mint amennyiért én vettem

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás

milyen auto?

a6 b4 1.9 tdi
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra