Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
egy olyan magazin tesztjen ahol a kovetkezo oldal egy A4-es Continental hirdetes? adnanak ott minusz 20at is :) Te mindent elhiszel amit az ujsagban olvasol? [en is tudok cinikus lenni ;)]

amugy nem most hallom eloszor hogy a jobb gumik jobb anyagbol vannak, ennyire azert nem vagyok noob. de nem fogok zsir uj draga gumit venni ha 3 honap mulva kidobhatom a francba. ennyi. ha belecsuszok valakibe az 80% balfaszsag 20% gumikeverek. kulonben sincs ABS-em, most akkor dobjam el az egesz verdat? unbiztonsagos lom.

ja most megneztem, a jobbos ugyanolyan Avon enviro mint ami volt, csak a bal oldali a kinai. igy mar feligmeddig okes lesz? :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

mivel rosszabb a hasznalt kinai mint az uj kinai? legalabb ha gyari hibas lett volna mar kiderult volna. minta van rajta jo sok, nem repedezett, es nem raz az auto.

Semmivel nem rosszabb a használ, mint az új.
Nem csak a minta a szempont. Az anyagkeverék legalább olyan fontos, de látom hiába magyarázunk. Egy teszten kb -10pontos minõsítést kapna. Balesetmentes kilométereket!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mivel rosszabb a hasznalt kinai mint az uj kinai? legalabb ha gyari hibas lett volna mar kiderult volna. minta van rajta jo sok, nem repedezett, es nem raz az auto.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Te tudod.:)
Használt kínai gumit venni!:scared:
Legalább egy Barum vagy ilyesmi lenne.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az egesz auto a koltseghatekonysag mottojaval lett megveve. szal nem fogok 3 honapra Michelin gumikat venni, mikor eladni ugyse fogom tudni oket. ilyen meretben is legalabb 40 font darabja. plusz munkadij. februarban veszek egy szett 15" alufelnit meg gumikat, majd akkor nem fogok sporolni rajta.

amugy van cascom :) es a legsz.rabb bizt kategoriaban vagyok, innen csak felfele van

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Idén végre visszakerültem B10-be.
6.600 pénz negyed évre az 1.8T - mondjuk soha nem váltottam biztosítót, így jövõre ha netán okozok EGY balesetet, akkor 2011-ben is B10-nek megfelelõ díjat kell csak fizetnem.
Tavaly 2 crasht is csináltam, és pikk-pakk, halál korrekten intézték az Unionnál.

nekem ha meglenna a berlingo akkor
16K/év lenne a legolcsóbb (köbe) és 44 a legdrágább (union)

unicanal voltam az 36K lenne
aegon meg 24K

ahoz képest hogy pár éve a pugra meg az union volt a legolcsóbb, és az allianz a legdrágább, elég rendesen helyeket cseréltek
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

9 ruppót én is faragtam negyedévenként- Allianz-

Az meg hogyan? Mennyi volt eddig? Malus4-ben vagy esetleg?:)

ilyet, h avon kapásból lecserélnék a kocsimról ha azzal venném meg. használtat meg sosem vennék, pláne nem kínait :) a négy normlis gumi egy kisebb koccanás ára ;)

Ez bizony így van!
Egy, az átlagosnál gyengébb gumival pl. vizes úton végzett fékezés még városi tempónál is 4-5 méterrel hosszabb tud lenni, ami pont elég, hogy teljesen legyászold a kocsid elejét és az utolért jármû hátulját. Drágább lesz a biztosításod a kötelezõre történt kifizetés miatt és csináltathatod zsebbõl az autódat. Ha meg van casco, akkor az önrészbõl is kijött volna 4 rendes gumi.
Az esetleges rendõri intézkedés árát (szabálysértési bírság) nem is számoltam.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

masnak is az uniqa a legolcsobb?
brutal olcson adjak

Idén végre visszakerültem B10-be.
6.600 pénz negyed évre az 1.8T - mondjuk soha nem váltottam biztosítót, így jövõre ha netán okozok EGY balesetet, akkor 2011-ben is B10-nek megfelelõ díjat kell csak fizetnem.
Tavaly 2 crasht is csináltam, és pikk-pakk, halál korrekten intézték az Unionnál.
"In idem flumen bis non descendimus"

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
tényleg nem rosszból, de azért a gumiból én nem veszek akármilyet. ilyet, h avon kapásból lecserélnék a kocsimról ha azzal venném meg. használtat meg sosem vennék, pláne nem kínait :) a négy normlis gumi egy kisebb koccanás ára ;)

amúgy meg tc-re is fölkerült az idei adac teszt:

http://totalcar.hu/m..._a_kulonbsegek/

fókára uniqa 54500, aegon meg 44100 éves

hogy a rákba lett neked majdnem fele annyi?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
fullra elkoptak az avon gumijaim az elso kereken, igy raktam ra hasznalt kinait :) 30font a ketto felszerelve. egesz jo mely minta van rajtuk... csak a telet kell veluk tulelni, aztan veszek alufelnit.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
subim allianznal 42/ev
most uniqa 23-ra jon ki

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én 4et fogok tudni spórolni. signalrol aegonra

vectra volt eddig uniqás, de most aegonnál olcsóbb az is

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
masnak is az uniqa a legolcsobb?
brutal olcson adjak

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
9 ruppót én is faragtam negyedévenként- Allianz-

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ha valaki még nem váltott kötelezõt, akkor ajánlom az emberemet:
http://www.spbiztositas.hu/coupe77/
Ismét többet kanyarított le az árakból, mint az egyéb kalkulátorok, és normális biztihez kötve. A chevym negyedéves 14000-rõl 8000-re!
Egy próbát megér. Ja, és mûszakit is vállal:D Meg minden egyéb papírozást.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
trükkös dolog ez a szemerkélõ esõ, meg a bamba sofõrök, akiknél lemegy a nap, mire elindulnak. még szerencse, hogy ráhagyok egy kicsit a követési távnál. erzsébet híd alatt ugye most már jár a villamos, és ott át kell menni a síneken. na, jön a 18-as, ami ugye elkanyarodik. már látszott, hogy el fog kanyarodni, de aki elõttem ment, csak lassított, lassított, aztán megállt. én meg majdnem belecsúsztam, mert a bmw kollegina meg akarta várni, míg elmegy a villamos. csak azt nem tudom mitõl félt. kiugrik a sínrõl és aljas mód rávetõdik? szeretem az embereket, akik nem látják át a forgalmat és feltartják a forgalmat :love:

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
"Mindössze csak" 7500 Ladát loptak el
http://www.mfor.hu/c..._loptak_el.html

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
akko gerely, mert amit én akartam a gyári fejegységgel az úgy néz ki mégsem kivitelezhetõ.
a gyárit kiszedni meg nem akarom, úgyhogy elõbb-utóbb szerválok vmi transmitter cuccmákot. úgy is be kell vmit programozni a sláger és a danubius helyére

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Nekem is van hasonló transzmitterem, teljesen jó minõségbe tolja rádióra az anyagot. pozitivan nagyot csalodtam benne.
"Minden hülyeség" by Tomidny

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
vegyél /80as gumit azt majd nem ér le :D

ne:

http://www.pneu-trad...andtrek_SJ6_992

ez jó ez?

http://www.bestdigit...1855802cecc2970

esetleg hasonlót próbáltatok már? hangminõség milyen?