Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

"Minden hülyeség" by Tomidny

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
milyen auto?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
ismertek olyan oldalt/akat ahol esetleg magyarul lehet használati,vagy service manualt letölteni ?

pl kilma tisztítás,stb otthon végezhetõ dologhoz kéne...

ha agno laz sem anyira gáz..én gugoltam sokáig,de semmi értelemset nem találtam..

köszi
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Miért kellene 4 új téli gumit eldobni?
Most komolyan 4 Barum a földhöz vágna? Itthon 17 darabja a Polaris 2-nek... Sok mindenen spórolok, de a gumikon nem.

Talász olcsóbban is Polarist,most rendeltem 4 darabot,17000 helyett 7790/db!
Azért az már úgy nagyon sok!
http://autogumibolt.hu/
Érdemes megnézni!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ma viszem gorgoztetni ket acelomat
even mar lehet le kene forgatni
vagy vmi
esetleg jovore szogeset szerezni

berki: joliek mar csapattak bukkben

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

mindig epp tanulok

Nem is tudtaam, hogy rookie pap is vagy ;) :D

Én már felcsattintottam a téli gumit, mert állásában ne menjen már tönkre. :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
fent van meg kell az oda
jol mutat!

mindig epp tanulok

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Mér? levetted a T betût ? :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ki kell venni az abs biztositekjat
de legjobb ha ki van vezetve muszerfalra es barmikor on/off

a teazo angliaban van aki ugy ha meg 70 evesen, hogy nem latott havat
szerintem.
az is csoda, hogy teli gumit kapni naluk.

persze amit most meg vesz az ember az jo meg 2-3 evig igy nem csak 3 honapra veszi az ember.

nemtom mi van cegekkel de durvan olcson biztositanak.
persze ez ertheto
megbizhtao megfontolt nyugodt sofor vagyok! :-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

az ABS-nek meg télen több a hátránya, mint elõnye, szerintem. alig idegesítõ, hogy ha kicsit is havas az utca, akkor már a legkisebb fékpedálmozdulatra nekiáll ugrálni az ABS...

tegnap már alig idegesített, hogy akármilyen finoman engedtem fel a kuplungot, a kerék elinduláskor pattogott össze vissza a nyálkás aszfalton - elforog, megfog, elforog, megfog, és így ráááááááázzz...:D

Az abs-nek az a lényege, hogy, ha satuféket nyomsz akkor is tudod irányitani az autót, nem az h hamarabb állj meg. ( egyes esetekben pl az is elõfordul) Nagy hóban pl abs nélkül hamarabb állsz meg, mert ugye mikor blokkolod a kerekeket a havat öszzegyujti a kerék maga elõtt és ezzel is nagyobb a lassulás. abs meg állandóan átugrik a hobuckákon.

Azért az érdekes, hogy akármilyen finoman engedted fel elpörgött. Nálatok már annyira fagy, h levannak fagyva az utak is?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

Az meg hogyan? Mennyi volt eddig? Malus4-ben vagy esetleg?:)
.

otp-s grupamánál volt tavaly -mert. asszony "jóismerõse" kötötte 14!!! ruppó/negyedév a0-ban, egy 1.3as benzines 55kw-s 20 éves roncs
most allianz 5070ft b1-ben
gumi kell, azt má bicón is megtanultuk
nem szoktam száguldozni, mer:
-nemértek hozzá
-az autó se :-)
de idén sikerült remekül összevágni 50el egy nem túl izgalmas kanyarban. a retek gumi megúszott az évszaktól eltérõen hideg nedves rötyis úton /szilvás marci napja, biztos emlékeztek ;-)
elég fura érzés volt, hogy már semmit sem tudok csinálni, hiába adok gázt, kormányzok ellen, karcsú

szal a "nyári" debica kampó lesz jövõre, most meg polaris kettõ van fenn
érdekes, hogy az a kanyar bõven 70 felett megy most a rosszabb körülmények között, mint a ratyi gumival jó idõben

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ezek nyari gumik. ide teljesen folosleges teligumi, most is 10 fok van este 21.49kor.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Tam, kívánom neked, h ne legyen miatta baleseted, mert ez egy életveszélyes kombináció. és most nem is az anyagi kárra gondolok, hanem saját testi épségedre, vagy másokéra...

michelinen kívül létezik sokféle nagyon jó árérték arányú gumi jóval olcsóbban. és ha megveszed újonnan, 3 hónap múlva el tudod adni jó áron. mondjuk elbukod a 20-30%-át az árának. na bumm.

nem megmagyarázás, nem kötekedés. vélemény.

písz

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én holnap rakatom fel a jó kis téli gumikat - frenetikusan érezhetõen máshogy viselkedik az autó vele, mint a nyárival 10 fok alatt. mondjuk mivel nincs még dísztárcsa, ezért aztán irtószexi lesz.:D

az ABS-nek meg télen több a hátránya, mint elõnye, szerintem. alig idegesítõ, hogy ha kicsit is havas az utca, akkor már a legkisebb fékpedálmozdulatra nekiáll ugrálni az ABS...

tegnap már alig idegesített, hogy akármilyen finoman engedtem fel a kuplungot, a kerék elinduláskor pattogott össze vissza a nyálkás aszfalton - elforog, megfog, elforog, megfog, és így ráááááááázzz...:D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

az egesz auto a koltseghatekonysag mottojaval lett megveve. szal nem fogok 3 honapra Michelin gumikat venni, mikor eladni ugyse fogom tudni oket.

Jövõre elköltözöl Afrikába vagy jön a Makkinen Evo?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Miért kellene 4 új téli gumit eldobni?
Most komolyan 4 Barum a földhöz vágna? Itthon 17 darabja a Polaris 2-nek... Sok mindenen spórolok, de a gumikon nem.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
azt csak ugy megjegyeztem hogy mellesleg ABS sincs az auton, szoval duplan vagyok felelotlen

ne akarjatok mar mindent elmagyarazni legyszives. aranyos meg minden, csak idegesito ;)

Tigger: itt nem kotelezo az egyforma gumi. lehet 4 kereken 4 fele is, ha a meret ugyanaz, atmegy a muszakin. nekem most osszesen 3 fele van :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Tapasztalat nálam is, h nagyon sokminden múlik a gumikon, pedig én is ugy voltam vele, h jo a szar is...
Absnek meg semmi köze hozzá.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

lom.

ja most megneztem, a jobbos ugyanolyan Avon enviro mint ami volt, csak a bal oldali a kinai. igy mar feligmeddig okes lesz? :)

azért bátor vagy :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

egy olyan magazin tesztjen ahol a kovetkezo oldal egy A4-es Continental hirdetes? adnanak ott minusz 20at is :) Te mindent elhiszel amit az ujsagban olvasol? [en is tudok cinikus lenni ;)]

amugy nem most hallom eloszor hogy a jobb gumik jobb anyagbol vannak, ennyire azert nem vagyok noob. de nem fogok zsir uj draga gumit venni ha 3 honap mulva kidobhatom a francba. ennyi. ha belecsuszok valakibe az 80% balfaszsag 20% gumikeverek. kulonben sincs ABS-em, most akkor dobjam el az egesz verdat? unbiztonsagos lom.

ja most megneztem, a jobbos ugyanolyan Avon enviro mint ami volt, csak a bal oldali a kinai. igy mar feligmeddig okes lesz? :)

Ha már mindenképpen csak 3 hónapra kell, használt jó gumit nem árulnak arrafelé?:)
Valamit keversz. Az ABS sok esetben nem csökkenti a fékutat, sokszor még növeli is. De nem is arra találták ki.