Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

:D
Érdekes ennek a "tartós bérletnek" a háttere. Nagyon nem tudom sajnálni szegényt, IJ. Egy ilyen kocsi bérleti díja kb. félmillió- havonta...

na ez is tipikus. ha sok penze van akkor biztos lop csal hazudik stb szal rohadjon meg.

Közeli családtagom is simán tudna bérelni egy ilyen autót - pedig "csak" minõségbiztosítási igazgató egy olyan cégnél, ami például autógyárak beszállítója. Végülis csak 29 éves koráig tanult és képezte magát...
"In idem flumen bis non descendimus"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
az baro, hogy ha nemeteknel is jonak tunik akkor o fizet minden eddig felmerult koltseget /vagymi/.

hol es hogy teszteli a szerviz a 80-120-at?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Mégis, ki tartsa a kapcsolatot a sajtóval, ha nem az erre a feladatra alkalmazott személy?
Össze kellett volna trombitálni az a pár tucat embert akinek köze volt az autóhoz egy közös kommüniké megírására?

nem. egyszerûen annyit kellett volna tenni, hogy a szóvivõ kér az összes bmw-s érintettõl egy pár sort, hogy mit vizsgáltak az autón és hogy, és azt leírja a levélben. mert ezzel a levéllel kb beismerik, hogy õk a hunyók.
ha nem tényeket közölnek, hanem maszatolnak, akkor az gyanús. még akkor is, ha nekik van igazuk.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat pont ezt irtam. hogy elobb tajekozodjon, es utana tajekoztasson, mert kulonben ilyen bo lere eresztett maszlagot fog produkalni, ami szep es jo, csak semmi erdemi informaciot nem tartalmaz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Mégis, ki tartsa a kapcsolatot a sajtóval, ha nem az erre a feladatra alkalmazott személy?
Össze kellett volna trombitálni az a pár tucat embert akinek köze volt az autóhoz egy közös kommüniké megírására?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha nem tud semmit az ugyrol akkor ne nyilatkozzon
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

leirtak a semmit 8000karakterben.
a gyujtaskimaradasrol, gyertyacserekrol, hengerleallasokrol nem esett szo. meg a mobiltelefonos tesztrol sem.

Én ismerem a válaszlevél szerzõjét, aki nem volt ott az összes szervizeseményen, nem ellenõrizte személyesen az autót, nem vezette, nem autószerelõ technikus, nem fejlesztõmérnök, és nem is az atyaúristen...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
leirtak a semmit 8000karakterben.

a gyujtaskimaradasrol, gyertyacserekrol, hengerleallasokrol nem esett szo. meg a mobiltelefonos tesztrol sem.

sajnos ez eleg sok helyen van igy. amikor bemesz a szalonba hogy itt van X millio forintom, szeretnek egy szep uj autot akkor jon a forro kave ket cukorral, a 32fogas mosoly, az allunk rendelkezesere duma stb. aztan ha valami nem okes es visszamesz akkor mar nem annyira barati a fogadtatas.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
és itt az update, a bmw szemszögébõl:

http://totalcar.hu/k...incs_lejatszva/

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Érdekes ennek a "tartós bérletnek" a háttere. Nagyon nem tudom sajnálni szegényt, IJ. Egy ilyen kocsi bérleti díja kb. félmillió- havonta...

gondolom kinn megvette valaki ismerõse olcsóbban, mint itthon és õ meg használja... olyasmi lehet, mint a szlovák-rendszám divat :)

szerintem itt nem is magával az autóval van a gáz, mert 25 misi ide vagy oda, bmw, merci vagy audi, megesik mindegyikkel, h szarakszik (pedig nem kéne na) inkább a szervízháttér itt a nagyon gáz.

valószínûleg azért b@sztak rá - ugye az írásból nyilvánvalóan az jön le, hogy nem érdekelte a szervízt az autó -, mert nem náluk csapódott le az autó haszna...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na ez is tipikus. ha sok penze van akkor biztos lop csal hazudik stb szal rohadjon meg.

RAUH-Welt
B E G R I F F

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

http://totalcar.hu/k..._a_bmw_650i-je/

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
szerintem itt nem is magával az autóval van a gáz, mert 25 misi ide vagy oda, bmw, merci vagy audi, megesik mindegyikkel, h szarakszik (pedig nem kéne na) inkább a szervízháttér itt a nagyon gáz.

Thez, én meg azt hittem csak poén :) hogy nem lesz csíkos?
egyébként Chip Foose féle újjáépítõkben is csináltak ilyet, de azt rendes szórópisztollyal.

há mi van itt vazze?! csõdbe mennek a biztosítók:

http://www.langlovag...eria/3915.shtml

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én mondjuk ennyi pénzért hamarabb ugrottam volna. Nyugodt ember lehet. Engem a régi szarjaim nem hagytak ennyiszer cserben. És nem 25-ért.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
http://totalcar.hu/k..._a_bmw_650i-je/

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

reggel átmentem a körfolgalmon, baszki a bentli kimart a földbõl egy jó darabot és repült ugy 15 métert..

Két jó dolog van csak az egészben:
1.- másban nem tett kárt
2.-megdöglött, mert megérdemli

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Magoo: igen, a matt színt így szokták megoldani :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
reggel átmentem a körfolgalmon, baszki a bentli kimart a földbõl egy jó darabot és repült ugy 15 métert..

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Csoda, hogy van teteje. Azért csak 2 tonna pihent rajta:)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
szerintem is simán kiszállt volna! nem is értem egyesek miért cirkuszolnak az öv miatt

alvázas gépek meg nem a jó töréstesztrõl híresek az tény. de szerintem elég jól megúszta ez a defender