Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2009. november 13. - 20:34

tervben van valamikor egy turbos donor vetel es a lenyeg atlapatolasa
oda az mar nem jo /datum kitudja, 2010 oder inkabb kesobb/
amugy a csonek nincs baja csak a hulye lemezek lognak rajta
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. november 13. - 19:38

rave es egyeb:
csorog a szemet hovedo lemez a kipuffon leginkabb a leomlo katalizator kornyeken.
lecsapnam szivesen.
hagyjam ugy vagy csinaljak vele vmit?
pl az szovetes betekereses tema jo? erdemes nekem ilyennel foglalkozni?
miert nem veszel ujat? az enyem is szet van egve kicsit, sztem veszek egyet, tul draga nem lehet
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. november 13. - 17:39

Írta 2009. november 13. - 09:12

csorog a szemet hovedo lemez a kipuffon leginkabb a leomlo katalizator kornyeken.
lecsapnam szivesen.
hagyjam ugy vagy csinaljak vele vmit?
pl az szovetes betekereses tema jo? erdemes nekem ilyennel foglalkozni?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. november 13. - 00:26

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. november 13. - 00:18

ha b10-ben vagy, és veszel egy kocsit, amivel 4-szer koccantak egy év alatt, akkor nem leszel a0-ba, hanem maradsz amiben voltál, azt az elõzõ tulaj viszi magával.
Írta 2009. november 13. - 00:12

amúgy meg komolyan, mondjátok meg nekem, hogy miért jó ez a rendszer, hogy nem a személy gyûjti a bónuszt, hanem az aktuális kocsi...??
edit: tehát a biztosítás szerzõdõje gyûjti a bónuszt? viszont akkor ez a bónusz csak azon a kocsin változhat, amire flehasználta a bónuszát, nem?
Írta 2009. november 12. - 23:59

kicsit bonyesz de ha jól értelmezem akkor ha a pugot töröd össze akkor a pugé fog romlani, a másiké nem. de hosszútávon nem egyszerûbb legalább üzemeltetésre a Te nevedre iratni? akkor neked gyûlik a bonúsz (vagy a malusz szarabb esetben)hát ez nem túl világos...szóval, van a pug, ami anyu nevén van, anyu bónuszával, de fõként én járok vele. meg van a c30, amivel meg anyu jár, de bónusz nélkül.
az a kérdés, hogy ha most anyu át akarja tetetni a bónuszát a c30-ra, akkor a pug az akkor a0-ról indul, de ha én csinálok vele valamit, akkor az anyu c30-ra számított bónuszát rontja-e, vagy csak a pug-ra számítottat? mert gondolom a zojektív felelõsség alapján ha én csinálok valamit, akkor ugye anyu kapja a "megrovást", hiszen papíron õ a tulajdonos..
mondjuk eleve hülyeség a rendszer szerintem, mert ugye nem az autó okoz/nem okoz balesetet, hanem a sofõr...szóval lehet, hogy én vezetek mondjuk sok évig balesetmentesen, de bónuszom meg nem lesz, hiszen nem volt a nevemen biztosítás...
egy ilyen meg kell
http://totalbike.hu/...lbaszzsirsarga/
ebben a színben
Írta 2009. november 12. - 23:37

az a kérdés, hogy ha most anyu át akarja tetetni a bónuszát a c30-ra, akkor a pug az akkor a0-ról indul, de ha én csinálok vele valamit, akkor az anyu c30-ra számított bónuszát rontja-e, vagy csak a pug-ra számítottat? mert gondolom a zojektív felelõsség alapján ha én csinálok valamit, akkor ugye anyu kapja a "megrovást", hiszen papíron õ a tulajdonos..
mondjuk eleve hülyeség a rendszer szerintem, mert ugye nem az autó okoz/nem okoz balesetet, hanem a sofõr...szóval lehet, hogy én vezetek mondjuk sok évig balesetmentesen, de bónuszom meg nem lesz, hiszen nem volt a nevemen biztosítás...
Írta 2009. november 11. - 22:02

mivel a kedvezmény autóra szól, ezért nõ a bónusz a többin is. csak ugye egyen mehet tovább.egy ember egyszerre egy kocsi
tehát én most vagyok b8
mondjuk megvan a berlingo azon b8 lesz
de nevemre venném asszony fusinját az már a0 lesz (mondjuk lehet az én a0-m még mindig olcsóbb mint az Õ b4-e)
de ha eladom berlingo és veszek egy újat azon megint b8 (persze itt most nem játszik a fuziós sztori) tehát az egy autós legkedvezõbbet viszed tovább az újabb egy autóra
de ha 3 újat veszek (hogy mindig legyen az ruhámnak megfelelõ színû)akkor 1 lesz b8 a többi meg a0.....azt mondjuk nem tudom hogy a többin is megy e az évek folyamán a kedvezmény.
szóval ha a másik kettõt eladod, mert lecseréled a ruhatárad és már nem passzolnak, azok megint a0ról indulnak
Írta 2009. november 11. - 21:42

egy ember egyszerre egy kocsiaz hogy van a kgfb-nél ez a bónusz? adott személy adott kocsira gyûjtheti és alkalmazhatja csak, vagy adott személy több kocsira alkalmazhatja (mert elvégre a sofõr nem okozott galibát), vagy adott személy egy kocsin gyûjtheti, de átviheti egy másik kocsira?
tehát én most vagyok b8
mondjuk megvan a berlingo azon b8 lesz
de nevemre venném asszony fusinját az már a0 lesz (mondjuk lehet az én a0-m még mindig olcsóbb mint az Õ b4-e)
de ha eladom berlingo és veszek egy újat azon megint b8 (persze itt most nem játszik a fuziós sztori) tehát az egy autós legkedvezõbbet viszed tovább az újabb egy autóra
de ha 3 újat veszek (hogy mindig legyen az ruhámnak megfelelõ színû

Írta 2009. november 11. - 21:39

Írta 2009. november 11. - 21:32

ácsi, azért a tartós bérlet más konstrukció,,,,de a félmilla kb reális lehet.Aham. Akkor bõvan alálõttem a félmillióval. Igaz, egy Astra is 180K/hó...
Így már tényleg nem értem, miért bérel vki tartós használatra autót.
P126 nagy királyság! Gyári ABS, ASR, ESP...Kétajtós, hátsókerekes, mint a Porsche. De zéró elektronika
pugé 50 k volt, mondjuk a kezdõ részletre nem emléxem, a maradványértéke meg vmi félmilla volt.
Írta 2009. november 11. - 21:23

Aham. Akkor bõvan alálõttem a félmillióval. Igaz, egy Astra is 180K/hó...
Így már tényleg nem értem, miért bérel vki tartós használatra autót.
P126 nagy királyság! Gyári ABS, ASR, ESP...

Race, no Rest!
Írta 2009. november 11. - 10:33

[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2009. november 11. - 01:47

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. november 11. - 00:05

gyááá lol. éreztem, hogy csavar lesz benne, de nem néztem meg elõre a végétgyá he 650!!
tegnap pont ültem egy 650-esben
a szomszéd melós cimbi dobta oda a kulcsát, hogy ha megyek haza, hozzak neki kaját
teljesen odavoltam, nem vezettem még ilyet:
bepréseltem magam,s uzsgyi
3 ajtós, farmotoros, hátsókerekes kupé, agyadba hatol a motorhang,kicsit röviden ár a váltó, nagyon közvetlen kormányzás s gecimód gyorsul úgy 40-ig, aztán oda az erõ
talán, mert lengyel, s p126 a tipuskódja
az egész sztori nagyon magyar, kommentek meg fõleg

Írta 2009. november 11. - 00:00

tegnap pont ültem egy 650-esben
a szomszéd melós cimbi dobta oda a kulcsát, hogy ha megyek haza, hozzak neki kaját
teljesen odavoltam, nem vezettem még ilyet:
bepréseltem magam,s uzsgyi
3 ajtós, farmotoros, hátsókerekes kupé, agyadba hatol a motorhang,kicsit röviden ár a váltó, nagyon közvetlen kormányzás s gecimód gyorsul úgy 40-ig, aztán oda az erõ
talán, mert lengyel, s p126 a tipuskódja
az egész sztori nagyon magyar, kommentek meg fõleg
Írta 2009. november 10. - 23:17

Közeli családtagom is simán tudna bérelni egy ilyen autót - pedig "csak" minõségbiztosítási igazgató egy olyan cégnél, ami például autógyárak beszállítója. Végülis csak 29 éves koráig tanult és képezte magát...
Tartós bérlet helyett lízingelhette is volna. Mondjuk 3 év, utána eladja, kb. ugyanennyit kifizet bérletre is. Az, hogy honnan volt rá pénze, az irreleváns. Igen, meg lehet keresni rá becsületes munkával, ez nem kérdés.
Mismásolás esete maximum a külföldi rendszám miatt lehet. Mert egy magyar rendszámos bérautó nem ugyanaz, mint egy külföldi, azt lássuk be. Magyarországon nincs ilyen lehetõség? Meg ha bérelte, miért nem adta vissza a bérlõnek, kedves szavak kíséretében? Gondolom nem volt olyan hülye, hogy határozott idõre szerzõdött...
No mindegy, az élet nem habostorta.
Race, no Rest!
Írta 2009. november 10. - 23:04

Ahogy te azt elképzeled...nem. egyszerûen annyit kellett volna tenni, hogy a szóvivõ kér az összes bmw-s érintettõl egy pár sort, hogy mit vizsgáltak az autón és hogy, és azt leírja a levélben.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]