Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Thez, vagy valaki?

Olyan van, hogy az audiknak a mûanyagjai be vannak vonva egy ilyen vékony gumisszerû anyaggal, ami ha megkopik, nem szép.
Pölö: kesztyûtartó, váltó elõtti tároló-mélyedés, középkonzol szélei, kilincseknél, stb, stb...
De ez a világos szín, amit linkeltem már nem rendelhetõ. Vagyis nem minden.
Apróbbak vannak, kilincsnél, meg ilyen helyekre, de pont a két nagy nincs, a kesztyûtartó, meg a középkonzol. Pedig a pereménél picit kopott.
Azt tudom, hogy ez orvosolható, de kevés helyen csinálják, nem tudom hogy azok hol vannak és hogy azok közül is kik a jók és hogy kb mennyi egy ilyen.

És hogy egyáltalán mi ennek a mesterségnek, vagy folyamatnak a neve, mert így keresni sem nagyon tudom...

Mindenképp meg akarom csinálni még most, mert ha sokáig ülnék benne, félek, hogy "megszoknám" és akkor kezdõdik a halsztgatás.

Mert úgy néz ki hogy meglesz.
De még szorítsatok! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Háhhá, mit találtam: 79-tõl 85-ig a dakar mezõnye jó sok képpel, eredményekkel.

http://www.dakardant...classement.html

2 érdekes induló: Rolly Royce és Vespa :D

http://www.dakardant... royce,184.html

http://www.dakardant...pa p200e,8.html
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

nandurka

nandurka

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
bar nemtom lehet hogy a kamazosok nem segitenek senkinek [volt valami orosz faszi aki folyamatosan alazta a mezonyt] csak mennek

Kamaz, MAN, Tatra és Ginaf versenyzõk a saját és a gyártó sikeréért versenyeznek, mivel van némi gyári támogatásuk. Õk nem fognak segíteni senkinek, csak ha nagy a baj.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Thez, ne bonyolítsd!

Pimp! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Sose értettem ezt a nagyfelni mániát...

jól néz ki.
ennyi :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
gondolkodtam egy ideig én is, de már nem bánom, hogy nem vettem nagyobb felnit. pedig ráment volna a 21 is :) így most 255/65 gumi van 16os gyári felnin. jobb, mint egy jó felfüggesztés. és lehetetlen lepadkázni.
egyik ismerõsnek van 19es felnivel L200, hát mulatságos, ahogy kerülgeti azzal a batárral az úthibákat.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Pedig jó az! :D
Csak nem itthon...

Fasza a kerék a sárgában! :P

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Sose értettem ezt a nagyfelni mániát...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
aha, mostmar tiszta :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

ja meg talaltam a mezonyben ket hummert. nem ugy volt hogy az a verda be van tiltva?

Baja 1000 -re epitett auto ( sok koze nincs a Hummerhez ).
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A gyari versenyzok kozul senki nem all meg senkinek, mindegy hogy motor, auto vagy kamion. Ok azert mennek, hogy elsok legyenek. A szerviz kamion meg azert van, hogy ha barmi gond van az autoval / motorral, akkor azt megjavitsak ( a kamionban vannak a szerszamok es az alkatreszek ). A szervizkamion elsodlegesen a sajat versenyzore koncentral, de ha massal van baj, akkor merlegelnek es segitenek ha tudnak.

Szegeny Szalayeknak az a bajuk, hogy a szervizkamion az elso napon beszart, aztan ejjel megcsinaltak, aztan a masodik napon vegleg meghalt, a harmadik napon meg eltort a kormanyrud a kocsiban, amikor a kamion mar nem tudott segiteni. A kamionban volt a hegeszto ami kellett volna a szereleshez, de vegul tudtak szerezni valakitol a kornyekrol ( lakosok kozul ) igy meg tudtak csinalni ott, es mentek tovabb. Aztan megint volt valami kis gond, de azt is sikerult megoldani, igy ma beertek a celba. Viszont hatraestek az 51. helyre, ami szopas mert baromi jo helyen alltak ( 15. hely ).
Sajnos a szervizkamion nelkul lutri az egesz.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
a nyitott kategóriában mennek.
7 liter, hátsókerék.

ezek állatok! :)

(mint a 125ccm-es Honda pitbike :P )

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Fernando Alonso has escaped unhurt after being in a plane crash in Malindi, Kenya, according to Italian newspaper Corriere della Sera.
Alonso and his family were in the process of taking off around 6pm on Sunday when the private jet touched wings with another plane and crashed off the runway.
Alonso, his wife Raquel Del Rosario, his brother-in-law Marta Del Rosario and the pilot Alberto Fernandez were all unhurt in the accident.
The two-times world champion was in Kenya for a New Year's Eve party being hosted by Renault boss Flavio Briatore.

nem birom a csavot, de azert annak orulok hogy nem esett baja.

ha nevezték akkor nem csak védõháló,annak is mennie kell rendesen

perszehogy mennie kell, mivel csak olyan segithet a versenyauton aki maga is versenyben van. ezert "versenyeznek" a kamionok is. de hiaba all egy kamionos jo helyen, ha meg kell allnia hogy az autoson segitsen, akkor meg fog, meg akkor is ha kozben o maga helyezeseket veszit.

ergo elsosorban segitsegnek es nem versenyezni van ott.

bar nemtom lehet hogy a kamazosok nem segitenek senkinek [volt valami orosz faszi aki folyamatosan alazta a mezonyt] csak mennek

ja meg talaltam a mezonyben ket hummert. nem ugy volt hogy az a verda be van tiltva?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
18 alap.
rendes gumival..

De mivel a futómû alapból betonkemény, így a gumi ballonossága, megközelítõleg már semmit sem segítene, így mehet rá a /55, /45 :)
itten van a 6ágú TT :-)
http://www.csekezoli...GolfII (30).jpg
bár a parabol talán szebb :)

Szalayék is kiesnek? :(

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

vegulis ha nem akadnak el csunyan vagy sz.rik be az auto szakasz kozben meg beerhetnek. a kamion inkabb csak ilyen vedohalo nem?

kar ertuk

Kormányösszekötõ vagy mi eltört úgyhogy suxx.

18" Úristen, nem vagytok komplettek... ringre vagy hova? :D Me az utakon nem élvezet az 100...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
Jó lenne ha vki célba érne a magyarok közül. Ja, most olvastam, hogy párhuzamosan van egy verseny dél afrikában is, ott is vannak magyarok és a kamionos egység elõkelõ helyen van. Hiányoltam a nagy öreget a dakarról, Schlessert, aztán kiderült hogy az africa-race-n indult. A kamionosok a legállatabbak!!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
ha nevezték akkor nem csak védõháló,annak is mennie kell rendesen.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
vegulis ha nem akadnak el csunyan vagy sz.rik be az auto szakasz kozben meg beerhetnek. a kamion inkabb csak ilyen vedohalo nem?

kar ertuk

RAUH-Welt
B E G R I F F

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Darázsiék (kamion) elindultak egyáltalán ma? A rajtlistán nincsenek rajta, bár az még mindig bõvebb, mint a hivatalos tegnap összesített lista. Mondjuk ez is érdekes :)

kiestek!megellett az MAN!
mi lesz szalayékkal?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

pedig, igy van, kézizgetés után mintha kotoygna, utána meg akár talpahatod is meg sem mozdul...:D én sem értem mitol lehet, maj megmondom neki forduljon gyogyszerészhez :D

engedje ki a kéziféket, miközben rugdossa... :)