Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én úgy ámblokk értettem arra a cirkuszra, ami a bár dakaros hozzászólástól meg néhány értelmesebbtõl kezdve itt megy pár napja...;) a katalógusadatost meg nem én kezdtem el...:D:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

konás: Jah, izléses a Corolla, osztrákiai?

német.
elkezdtem túrni a német toyo fórumot, -számomra- tök pofás dolgokra bukkantam már eddig is! :)
adtak ötletet ablaktörlõ kapcsoló cseréhez is. ma érkezett meg a kar, szombaton megpróbálom berakni - eddig nem volt szakaszos ablaktörlõnk, remélem a kar cseréjével megoldható a probléma.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Dave és akkor ezt most miért irtad le? :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ejha
készítek is némi nasit meg üccsit a gép közelébe mert ugy látom h most is indul egy kabaré!
:clap: hajrá :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

te ne beszélj itt te kis tini jövendõbeli pimp autós, nagy lesz a riszpekted egy ódival, meg korodbeliek elött majd vagizhatsz!!!
És még 5 bringa sem fér bele 5 emberrel, keresztbe a csomagtartóba kivett kerékkel! Szar!!!!!

Neszójjábe'! :D

Nekem nem kell vagizni, mindenki tudja, hogy milliomoscsemete vagyok! :D

Bringás túrákhoz meg ott van a partner.
Ha 5-en lennénk, akkor meg a 9 személyes transit.
Hoppá! :P

Kölyök: holnap utánanézek a müszerfal kérdésnek :)

Thx! ;)

...az nem pimpség, pusztán hobbi...olyan, mint amikor Jorus a windows desktopját több órán keresztül konfigurálja...:D

Ez pontot ér!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Jah... itt jön az a világ ahol kikapnak a Detomasok-k a suzukikkal meg vw-ekkel szemben

konás: Jah, izléses a Corolla, osztrákiai?

thez: Azonkívûl hogy nem szereted a pofimat ki személyeskedik? Én? :D
Nem kell és nem is vágok jópofit... De ezt a mondatod úgysem értem. De relax, nem vagyok az ellenséged...

Nem tudom mirõl beszélek? Jó akkor nem tudom, neked elhiszem, pont.
Fikázd a pikacsumat, engem nem érdekel, fórum, nyomathatod ;).
Há' mondtam én azonkívûl mást hogy a túl nagy kerekek sztem nem szépek? Én arra gerjedek ha 6bringa befér keresz'bee :lol1:

kölyök, a bringás rész nekem szólt ;)

Dave, ki a faszom mondta hogy melyik hajtás a legjobb? Olvass fiam utána írj... Én azt mondtam nem olyan szar az elsõkerék, jónapot. Meg mondtam hogy valamelyik szar? Mentem mindháromaml, mindben van ami jó; egyik sem áll messze a többi felett. Vagy most olyan jön mint a tanuljak meg lejtõzni? Jah; meg minden. Katalógusozás meg a fordulóköre volt, ebbe q..a érdemes volt belekötni :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én meg azon az állásponton vagyok, hogy mindenki:

- olyan és akkora kocsit vesz,
- olyan motorral,
- olyan tuninggal, legyen az optikai vagy teljesítménybeli
- olyan meghajtással,
- olyan kialakítással, akkora csomagtartóval,
- stb, és ide jön minden, amiben az utolsó X oldalon ment az értelmetlen vita, struccpolitika és hasonlók mellett..

amilyennel és amekkorával csak akarja, amilyen és amekkora az õ jelen- és közeljövõbeli fontossági szempontjainak megfelel...anyagilag pedig mindezt addig, ameddig a pénztárcája megengedi.

okoskodhat meg jöhet katalógusadatokkal bárki - a szépség, a praktikusság, a szempont mind-mind szubjektív dolog. ha nem lenne az, akkor nem lenne ennyiféle autótípus...

vagy most gyõzzelek meg titeket, hogy csak a Levi's meg a Mustang farmer jó, azokból is csak a 28/32-es felvarrva, a többi meg sz*r, mert vagy kihasználatlan, és felesleges pazarlás az a sok anyag, vagy pedig nem fér bele a "biciklim"...?:D

továbbá az, hogy PIMP vagy nem PIMP, hanem praktikus, az egyéni kérdés...de mintha theznek lett volna egy olyan dobozos céges kocsija, ami praktikus, tele van matricázva, és nem egy, nem is öt, de szerintem 10 bringa is belefér...vagy ha most nincs, akkor szerintem el tudná érni, ha épp versenyezni mennének 10en, és kéne bringaszállító...akkor most miért ne tuningolhatna egy golfot? az nem pimpség, pusztán hobbi...olyan, mint amikor Jorus a windows desktopját több órán keresztül konfigurálja...:D

edit: Pite, thez is pont ezt gondolja már kb azóta, amióta arról próbálsz meggyõzni pár embert, hogy bizony az RWD/FWD/AWD közül melyik a legjobb, és a többi miért sz*r, és ehhez katalógusadatokat nyomatsz meg minden...lesz*rja...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Nincs mit tenni.

Üssetek!!! :D

te ne beszélj itt te kis tini jövendõbeli pimp autós, nagy lesz a riszpekted egy ódival, meg korodbeliek elött majd vagizhatsz!!!
És még 5 bringa sem fér bele 5 emberrel, keresztbe a csomagtartóba kivett kerékkel! Szar!!!!!

Kölyök: holnap utánanézek a müszerfal kérdésnek :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nincs mit tenni.

Üssetek!!! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
konás: ez a corolla nagyon szép! :love:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Értem én, ettõl lesz q dögös az utód és hatlamas a respectje... nálad is, pár tizenévespimpmyriodeon nõtt kölöknél is meg akiknek ez bejön.

50-60 között van ált. az ideális, vitrinverdára meg akiket nem érdekel meg akik nagyon gyorsak és kell nekik azoknak mehet/kell a peresebb, megértem.
(Mint munkatársam... négyesgóf, mert az kúl ugye. Még így 40 fele is. Persze csakis fekete, lefóliázva hogy ki sem nagyon látni. Nem is kell mert a hátsó ablaktörlõ is csak megtöri az összhangot, így egál hogy koszos vagy sem. 14es kerekek? Ugyammá, 17et megérdemel széleset jól... és fekete persze. De hogy kerek legyen a golf amúgy is túl magas és ritkán hallani surlódó hangokat alulról, hát csüccsenjen le 4 centit.(Én nem szoktam hozzá, néha a sima alja is leér, evvan.) Nagyon kúl. Ettõl lesz kanyarvadász bestia! Kell is neki mert mire a 75ló felgyorsítja utazósebességre és azokkal a fos fékekkel mire normálisan lassít csomó idõt és energiát veszít vele. Gyõzködik is hogy tuti lenyomna vele, én inkább elhiszem hogy a plusz majd 50 ló és normális fék ezzel nem érhet fel. És akkor mivan? Semmivan, neki ez tetszik, a család kicsit utálja érte de õ a férfi otthon, na! Soha nem cserélnénk verdát, ez így kerek.)
Hogy 4 ajtós? Ha neked jó nekem miért ne lenne? Neked az tetszik nekem nem, np, unalmas lenne ha mindneki ugyanolyan kasznival gurulna. Hogy egy Jazz-es 3× akkora dolgokat elvisz az meg cuccolósokat érdekli, más szerint a csapott far a béna.

Nem kell jopofit vágni a másik izléséhez, te sem teszed én sem teszem. A véleményemet sejted ezekrõl, le nem írom mert minek.

Így vagyunk egy naaagy boldog autós család :D

Az a baj, hogy személyeskedsz, miközben azt írod, nem kell jópofit vágni.
És ne beszélj nekem itt riszpektrõl, se dögösségrõl, se valami pimp my rideról, mert NEM TUDOD MIRÕL BESZÉLSZ!

(Mi se szólunk be a katalógusadat, és csigazabálóautómániád miatt)

kösz!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Értem én, ettõl lesz q dögös az utód és hatlamas a respectje... nálad is, pár tizenévespimpmyriodeon nõtt kölöknél is meg akiknek ez bejön.

50-60 között van ált. az ideális, vitrinverdára meg akiket nem érdekel meg akik nagyon gyorsak és kell nekik azoknak mehet/kell a peresebb, megértem.
(Mint munkatársam... négyesgóf, mert az kúl ugye. Még így 40 fele is. Persze csakis fekete, lefóliázva hogy ki sem nagyon látni. Nem is kell mert a hátsó ablaktörlõ is csak megtöri az összhangot, így egál hogy koszos vagy sem. 14es kerekek? Ugyammá, 17et megérdemel széleset jól... és fekete persze. De hogy kerek legyen a golf amúgy is túl magas és ritkán hallani surlódó hangokat alulról, hát csüccsenjen le 4 centit.(Én nem szoktam hozzá, néha a sima alja is leér, evvan.) Nagyon kúl. Ettõl lesz kanyarvadász bestia! Kell is neki mert mire a 75ló felgyorsítja utazósebességre és azokkal a fos fékekkel mire normálisan lassít csomó idõt és energiát veszít vele. Gyõzködik is hogy tuti lenyomna vele, én inkább elhiszem hogy a plusz majd 50 ló és normális fék ezzel nem érhet fel. És akkor mivan? Semmivan, neki ez tetszik, a család kicsit utálja érte de õ a férfi otthon, na! Soha nem cserélnénk verdát, ez így kerek.)
Hogy 4 ajtós? Ha neked jó nekem miért ne lenne? Neked az tetszik nekem nem, np, unalmas lenne ha mindneki ugyanolyan kasznival gurulna. Hogy egy Jazz-es 3× akkora dolgokat elvisz az meg cuccolósokat érdekli, más szerint a csapott far a béna.

Nem kell jopofit vágni a másik izléséhez, te sem teszed én sem teszem. A véleményemet sejted ezekrõl, le nem írom mert minek.

ritkán értek Veled egyet, de most ez van.
a családi autó, amiben van büszke 60 ló, az maradjon családi autó, ha valaki sportautót akar, akkor válassszon sport alapot.
tök jókat röhögök a szpoileres dévúkon, meg a marhanagyfelnis 70 lovas opel astrakon. mert az ok, hogy jól néz ki, de akkora papucsokkal nem tud annyira felgyorsulni, hogy érdemes legyen akkora papucs...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

szerk:látom 5 ajtós

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Általában addig néz ki jól amit még a gyár is rárak, max egyel nagyobb, de mikor 3-4"al fölélõnek az szerintem nem néz ki jól, sokak szerint igen.
Pláne a felni 5 centiel szélesebb mint a gumi stílusú megoldások, haverom is büszkén mutatja milyen jó, igaz az astra falja afutócuccókat, alig kanyarodik és eszik mint atom de milyen q jó . Mondom és padka/kátyú? Aszongya hát peremvédõs a gumi. Mondom oké öcsém hogy peremvédõs, így már csak 2 centivel lóg kintebb a felni mint a gumi :lol1:

Na: ha most ismét megszólítottál:)

1: porba vagyok ültetve. (mellékelt ábra: http://img.carstylin..._1221548972.jpg ) És ennél még lejjebb kerül eleje/hátulja, ha fent lesz a 16'
annyira, hogy nem hogy járdaszegélyre nem tudok felállni, hanem még a fekvõrendõrökkel sem mindig tudok megküzdeni, és a ferde járdaszegélyekre is max tolatva állok fel - de akkor is húzom a koptatót a földön.
Ezek után a gyári 14 helyett egyelõre 16' kerül fel, de idõvel elõkerül a 17' (talán ha megvan a pénz, akkor 18')
Guminál alap a max /45 (igaz most még csak /50 van)
Jól fog kinézni, jól néz ki már így is.
Ja, és bringa sem fér el keresztbe (SEM!) benne!

És?
Leszarom.

(Tudod, ha az ember nem tud parkolni merõlegesen, akkor majd parkol párhuzamosan - ha nem tudok valamin átmenni, kikerülöm.) :) Probléma? Nincs! A Premier Outletben pl 2 km/h-val tudok, sréhen átmenni a lassítókon, de úgy is húzom az elejét rajta. És? Ez van :)

Konás: nemcsúnya :) Bár az újabbak.... Inkább :)

Egy autó lényege messze nem a funkcionalitás mindenkinél. Se nem a biciklik fuvarozása:) (fõleg nem a haverok biciklijének szállítása - arra ott a saját autójuk)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

theznek nem ajánlom a képek megtekintését! :)

http://img242.images...imgp0609sc9.jpg
http://img224.images...imgp0611yq1.jpg
http://img228.images...imgp0648fl0.jpg
http://img234.images...imgp0638gc7.jpg
http://img234.images...imgp0657hi7.jpg
http://img153.images...imgp0663cq1.jpg
http://img242.images...imgp0681yb3.jpg

Hát ez így se szép ;)
A Toyota-t amúgy sem a szépségért szeretjük :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

jól néz ki.
ennyi :)

Általában addig néz ki jól amit még a gyár is rárak, max egyel nagyobb, de mikor 3-4"al fölélõnek az szerintem nem néz ki jól, sokak szerint igen.
Pláne a felni 5 centiel szélesebb mint a gumi stílusú megoldások, haverom is büszkén mutatja milyen jó, igaz az astra falja afutócuccókat, alig kanyarodik és eszik mint atom de milyen q jó . Mondom és padka/kátyú? Aszongya hát peremvédõs a gumi. Mondom oké öcsém hogy peremvédõs, így már csak 2 centivel lóg kintebb a felni mint a gumi :lol1:

Ja, tényleg jónak tûnik az isigna fénytechnikája, videón is meg kéne nézni...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
theznek nem ajánlom a képek megtekintését! :)

http://img242.images...imgp0609sc9.jpg
http://img224.images...imgp0611yq1.jpg
http://img228.images...imgp0648fl0.jpg
http://img234.images...imgp0638gc7.jpg
http://img234.images...imgp0657hi7.jpg
http://img153.images...imgp0663cq1.jpg
http://img242.images...imgp0681yb3.jpg

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Thez, vagy valaki?

Olyan van, hogy az audiknak a mûanyagjai be vannak vonva egy ilyen vékony gumisszerû anyaggal, ami ha megkopik, nem szép.
Pölö: kesztyûtartó, váltó elõtti tároló-mélyedés, középkonzol szélei, kilincseknél, stb, stb...
De ez a világos szín, amit linkeltem már nem rendelhetõ. Vagyis nem minden.
Apróbbak vannak, kilincsnél, meg ilyen helyekre, de pont a két nagy nincs, a kesztyûtartó, meg a középkonzol. Pedig a pereménél picit kopott.
Azt tudom, hogy ez orvosolható, de kevés helyen csinálják, nem tudom hogy azok hol vannak és hogy azok közül is kik a jók és hogy kb mennyi egy ilyen.

És hogy egyáltalán mi ennek a mesterségnek, vagy folyamatnak a neve, mert így keresni sem nagyon tudom...

Mindenképp meg akarom csinálni még most, mert ha sokáig ülnék benne, félek, hogy "megszoknám" és akkor kezdõdik a halsztgatás.

Mert úgy néz ki hogy meglesz.
De még szorítsatok! ;)

úgy hívják, hogy bõrözés ;)
Illetve persze hogy nem, de ha már lúd, és elõre tervezel, akkor legyen kövér.... Jó így, és utána kapjon egy szép bõr mûszerfalat, és kárpitokat!

Enyém is így lesz :)

(arról a bevonatról halvány lila segédfogalmam....)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
http://totalcar.hu/t...k/insignia20cd/

Jó dolognak tûnik ez az okoslámpa.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ketfele emebr van dakaron
aki magert megy es aki masert
ennyi

ha azert neveznek be egy kamiont, hogy segitsen akkor o segit
ha azert, hogy nyerjen akkor o szarik mindenki masra
mi a faszt nem lehet ezen megerteni

jo a nagy felni ha nem tul nagy

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...