Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2009. január 06. - 22:00

Írta 2009. január 06. - 21:55

kokk, TT 17-es 5küllõs polírját neki. és gyári lámpát, mert ez gagyisztáni.
szomszédékén is olyan felni van, beszarás jól néz ki, a tiédhez meg fõleg menne ezzel a színnel. olyan kalifornia fíling:) a bele meg nekem is tetszik. a bõrbe meg nem izzadsz bele, dolgozik a klíma:)
elmegy oda a 20" is

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. január 06. - 21:20

Pontosan ugyanilyen fajtájúak a téli és a nyári gumik vannak a kókuszunkon, szerintem jó választás
A linken az egyik képen ott van a nyári felni.
Sima 5 küllõs, de én szeretem az ilyen simákat.
A téli (gyári audi) meg legalább nem lemez.
Mondjuk nyárra jó lenne egy fasza 18-as, de az még odébb van.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. január 06. - 21:20

Írta 2009. január 06. - 20:58

szomszédékén is olyan felni van, beszarás jól néz ki, a tiédhez meg fõleg menne ezzel a színnel. olyan kalifornia fíling:) a bele meg nekem is tetszik. a bõrbe meg nem izzadsz bele, dolgozik a klíma:)
Írta 2009. január 06. - 20:50

Srácok, légyszi akinek van tapasztalata, véleménye, írja meg!
Egy A3-asról lenne szó. 1.8T.
Én is csak ajánlani tudom, ésszerû teljesítmény, ésszerû fogyasztás. Nehéz széthajtani is, gondos kezek alatt meg aztán pláne.
Nekem is pont ilyen 5 küllõs audi felni van a skodán...

Írta 2009. január 06. - 20:46

Írta 2009. január 06. - 19:20

kérem a kereket róla

BB: én megnézném azért jobban is... egy csapágy SOHA nem áll helyre
Én legalábbis még nem találkoztam öngyógyító csapággyal

Írta 2009. január 06. - 19:17

Írta 2009. január 06. - 19:16

Szerintem sima ügy.
Az egészben az a legszebb, hogy nagyon gondos volt az elõzõ tulaj. Olyan NAGYON.
Kocsit meg nem a boltosok miatt veszünk.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. január 06. - 19:14

Élõben meg valahogy sötétebb kívülrõl, az nekem bejövõs.
OR=#006400]Nagyon szurkoljatok, hogy összejöjjön!!!
És autószerelõ haverral megnézettem, ha a turbó beszarik, 60-70-bõl cakk-pakk ki lehet cserélni. Faszára.
Az még belefér.
De remélem sok-sok saját tapasztalatom lesz és akkor majd jól megosztom veletek!
Jó vas, nem leszel vele a boltosok kedvence, bár rossz helyen sem leszel náluk

Azért egy icipici hátsóspoiler nagyon hiányzik hogy kerek legyen a 3 ajtós forma, de ez már könnyen orvosolható

v

Napsütésben néha (fõleg szerpentines részen, tükrözõdés az elsõ szélvédõn) szopni fogsz mint én; de akkor is jól néz ki a világos belsõ

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. január 06. - 19:13

Egye bassza...nyáron izzad majd a segged a bõrülésen

Amúgy nem vagyok bõr-párti.
De ez legyen a legnagyobb baja...
A linken az egyik képen ott van a nyári felni.de valami szépséges felni lesz alatta?
Sima 5 küllõs, de én szeretem az ilyen simákat.
A téli (gyári audi) meg legalább nem lemez.

Mondjuk nyárra jó lenne egy fasza 18-as, de az még odébb van.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. január 06. - 19:10

Írta 2009. január 06. - 19:05

túl sokat nem szeretnék rá költeni, mivel családi kocsi és ha nem is most, de egyszer úgyis eladásra kerül. benn hagyni nem akarnék semmi drágát, mert nem adnak érte többet...
zenét hallgatni bõven jó lesz az említett rendszer is...
elismerem, hogy az lenne a legjobb, hogy több erõsítõ a rendszerbe, de akkor más dimenzió lenne már...
köszi skacok!
Akkor elõre szett ahogy abban egyetértünk, hátra a 25ös mélyláda+láda elött vegyél egy alpine/pio kompakt mélnyomót. H anem jön be megveszem 2/3 vagy féláron

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. január 06. - 18:56

Konkrétan errõl lenne szó:
http://www.hasznalta...61_audi_a3_1997
szerintem meg szép a belseje, és végre nem fekete!
pesten voltunk párszor ilyen motorral szerelt passattal, és azt is szépen vitte, képzelem milyen lehet ezzel a kis karosszériával...egyébként padlógázas tempónál volt 11literes fogyasztása pécs-bp-pécs távon, ami egy turbó benzinestõl szerintem teljesen ok. 8-9 körül simán el lehet vele járni.
mi tavasszal akarjuk a kocsit lecserélni és még az is lehet,hogy kombi passat lesz belõle ezzel a motorral
Írta 2009. január 06. - 18:51

BBB, nekem is!
Amolyan régi-régi szerelem teljesülhetne most be...
:love1:
nyáron izzad majd a segged a bõrülésen

Írta 2009. január 06. - 18:43

szép.
de valami szépséges felni lesz alatta?

Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2009. január 06. - 18:37

Élõben meg valahogy sötétebb kívülrõl, az nekem bejövõs.
Jaja, van S3-as 3,7M-ért.
Nekem is jobban tetszik, de annyi sajnos nincs.
Majd a következõ...
Bár az Subaru lesz, vagy Evo.

Nagyon szurkoljatok, hogy összejöjjön!!!
És autószerelõ haverral megnézettem, ha a turbó beszarik, 60-70-bõl cakk-pakk ki lehet cserélni. Faszára.
Az még belefér.
De remélem sok-sok saját tapasztalatom lesz és akkor majd jól megosztom veletek!

Írta 2009. január 06. - 18:01

80-200 mikron: gyári fényezés
110-300 mikron: nagyon jó minõségû kézi fényezés
300 mikron felett: valószínûsíthetõen gittelt, fényezett felület
a vastagságtol függõen viszont még lehet kiválo egy fényezés. csak max nem egy vagy elsõ rétegben történt
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
Írta 2009. január 06. - 17:48