Pite: kérlek olvass vissza kb. egy fél oldalt, ahol kz linkelt egy képet az õáltala használt motorról, ami bõven 900 ccm felett van. és rögtön utána leírta, hogy ha nem tud beöltözni, akkor inkább nem megy motorral, mert tisztában van a kockázatokkal, és várják otthon.
szóval szerintem egyértelmû, hogy nem ért egyet azzal, hogy minden 1000ccm feletti motorral idióta módon kell közlekedni...
de ez megint pont olyan vita, mint hogy kell-e X lóerõnél erõsebb kocsi normál használatra...bár nem vagyok különösképpen tapasztalt, de szerintem a normális motorosok pontosan ugyanúgy lenézik azokat, akik belsõ sávban 190el villognak le mindenkit kocsival, mint ahogy az autósok elítélik az ilyen motorosokat. vagy nem történt a közelmúltban egy olyan eset, amikor a vétlen túramotoros urat halálra gázolta egy követési távolságot nem ismerõ barom? "Nem a sebesség öl, hanem a hülyeség."
szóval a belsõ sávban elõzgetõ, hangos gixeres motoros én tõlem aztán elõzgessen, ha tisztában van a saját és a motorja képességeivel. ez kb pont olyan, mint amikor a futárok pirosnál átcikáznak a keresztbe haladó autók között - tudják, mire képesek és mit csinálnak, csak ott nem ekkora a sebesség, de egy hiba ugyanúgyz halálos lehet. aki meg nem tudja, mire képes, csak húzza a gázkart eszetlenül, az meg elõbb-utóbb úgyis kihullik a sorból. amíg csak magát veszélyezteti - tegye.