Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Böngésztem egy kicsit most, és hogy, hogy nem a fórumrendszer pontos mására találtam egy német oldalon, elõször nem is tûnt fel, csak az 5 oldal olvasásánál...:D érthetetlen, azt hittem ez egy eredeti, saját találmány, de mégsem???

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
nektek is köszike! hát akárhogy is elértem a 18-as életkort, egyáltalán nem érzem magam annyinak... Ez most nem tudom hova tenni, jó ez nekem vagy sem...!

Mindegy valamire mégis figyelmeztet: felelõsségtudat és ez kell az érettségihez is... és a további felnõtt életemhez is...

Meglátjuk, ettõl nem fog nagyban megváltozni semmi, de én szeretek figyelni az apró részletekre is:D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Hú, errõl majdnem lemaradtam. az a fránya rohanás.. :)

Szóval sok boldog szülinapot! :impreziar:balloon:

Tin: köszi! Gondoltam, hogy ilyen van..

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Remélem a második jön be :) akkor egy túra a szigetre? Keszin csatlakoznék oútival és Kisoroszinál vagy Tahitótfalunál különválnék tõletek.

Hoppá boldog születésnapot!

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Én itt a XVIII. kerületben vettem a Speed-bikeban, bár ez nektek nagyon kiesik, de itt általában szoktak ilyesmik lenni, ha nincs akkor egy héten belül meghozzák:D ha érdekel valakit akkor http://www.speedbike.hu

az oldaluk szerintem rémes, a frissítésekkel nem állnak jól, de a tulaj rendes, alapos, érdemes bemenni hozzájuk, ha arra jár az ember:D:D

Edit::::

Köszönöm neked is Tin!!!

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts
Ja, és ezt direkt nem edittel írom:
Boldog szülinapot DAVE!
:mmraise:
:impra:

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Köszi mindenkinek a sárvédõs tanácsot!

Tin: a fénykép alapján megnéztem a honlapját a gyárnak. Ott nem kit-ben van a leírás. Vagyis vannak kit-ek is, de azok nem tartalmazzák ezt. Szóval megtudod mondani, hogy milyen a hátsó sárvédõd?
Hmm és az is érdekelne, hogy milyen sûrûn esik le..

Jja, és mit jelent a szomszéd utcában?

A hátsó ilyen, SKS X3 TRA-DRY (valahogy az jön ki belõle, hogy extra száraz. :))
Feltöltött kép

Akkor egyszer esett le, de teljesen az én hibám, mert gondolkodtam mikor felraktam, hogy húzzak-e még rajta, és nem mertem. Ott mikor leesett meghúztam, és azóta semmi gond nincs vele, pedig mentem macskakövön, kátyún, meg járdszegélyen. :)
A Szigony utca legelején van egy szerviz, és kerékpárbolt. De a Szigony utca a Baross felõl valahogy kettéágazik, ezért próbáltam meg kikerülni az utcanév megadását.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
http://www.freeweb.hu/mikes11/elo.html

edit:
Itt van mégegy.. Ezek szerint szombat reggel esik, vasárnap már nem lesz semmi..
http://www.wetter.co...type=WMO&id=618

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Valamit variáltak, azóta nem találom...

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
www. met.hu ?? ott nem ??

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Lassú voltam a módosítással...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Szombaton lesz a Tour de Voks, de vasárnap én szivesen gurulnlék egyet a vékonykerekûmmel, csak a hírek rossz idõrõl szólnak :(.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Megbeszélés kérdése az egész. Csak akkor minnél elöbb, hogy betudjam osztani a hétvégém.:) :bananadan

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Szombaton jobb idõ lesz nem? Vagy az nem jó?

szerk: na megnéztem szombat szél, vasárnap hózápor :(

Nem tudtok valami meteorológiai oldalt ahol a csapadék mennyiségét is meg merik próbálni jósolni? (na ezt megfogalmaztam :D)

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Én is akartam kérdezni, hogy vasárnap akkor lesz-e valami. Ha elmúlik a megfázásom, és az idõ is engedi én mennék.
Remélem nem kell megint lemondanom..:rolleyes:

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Sziasztok!
Lesz hétvégén valami megmozdulás? Sziget? Mert én valamikor elgurulnék tahitótfaluig és kisorosziig, megnézném az amatõr idõfutam helyszínét...

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Köszi mindenkinek a sárvédõs tanácsot!

Tin: a fénykép alapján megnéztem a honlapját a gyárnak. Ott nem kit-ben van a leírás. Vagyis vannak kit-ek is, de azok nem tartalmazzák ezt. Szóval megtudod mondani, hogy milyen a hátsó sárvédõd?
Hmm és az is érdekelne, hogy milyen sûrûn esik le.. ;)

Jja, és mit jelent a szomszéd utcában? :)

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Pc48 van ilyen, nekem talán a PC68 vagy 58-as van...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
hát most 3e-el beljebb vagyok ami nem egy rossz dolog és sokan mondtátok a sramot... 1800 ft-os lánc lesz fent vmi 48-ra végzõdik ha van olyan... majd sûrübben cserélem mint a mostanit és a különbözetbõl 1,5 lánc kitellik.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Én szeretem, a váltásom is az:love1: