Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Felavattam a kelly's zsákomat! Egy váltás utcai ruha pont belefér és erre kellett ma, bagyon jó a váll és derék pánt, csak majd nyáron lesz érdekes ha csak egy mez lesz rajtam mert nincs nagyon kipárnázva és a ruhák nem voltak túl nehezek...

Sárvéd: Nem azt beszéltük h egy kelly's-re nem illek?? :) Amúgy majd ha összeszedte a gondolataimat akkor leírom h hogyan lehet olyan sárvédõt feltenni a telóra mint ami a tanyabájkokon is van...

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Szevasztok!!

Sárvédõs témához: Ami az én Magnusomon van az nem egy nagyon vészes árú cucc kb 1500-2000 Ft(mármint ami elöl van), és ha nem így teszed fel, hanem a villa patkójára szereled majdnem olyan jó mint a klasszikus!!! ez tipp, csak így elveszik a gyors leszerelhetõség elõnye!!

Én úgy használtam az elõzõn, és nagyon jó volt!! A hátsó ami nekem van fenn az kb 2500 Ft, bár én a boltban ajándékba kaptam:D

Cuki: igen akadhatnak problémák a telóval, de én a már említett klasszikust is tettem fel rá.... szóval mndent meg lehet oldani, csak egy kis barkács:D

Igen, de a patkós csak akkor müködik, ha van rajta gyárilag lyuk, pl. mint az RST -nél. Ha nincs, mint az én RS-emnél sem található, akkor csak a tengelybe dugós módszer müködik.
Amúgy szvsz, úgyan arról beszélünk:D

edit: jééé, most megnéztem a képet vagináról, és pont errõl beszéltem....nekem is így van....és mondtad már régebben....na jó , fáradt vagyok össze-vissza beszélek...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Szevasztok!!

Sárvédõs témához: Ami az én Magnusomon van az nem egy nagyon vészes árú cucc kb 1500-2000 Ft(mármint ami elöl van), és ha nem így teszed fel, hanem a villa patkójára szereled majdnem olyan jó mint a klasszikus!!! ez tipp, csak így elveszik a gyors leszerelhetõség elõnye!!

Én úgy használtam az elõzõn, és nagyon jó volt!! A hátsó ami nekem van fenn az kb 2500 Ft, bár én a boltban ajándékba kaptam:D

Cuki: igen akadhatnak problémák a telóval, de én a már említett klasszikust is tettem fel rá.... szóval mndent meg lehet oldani, csak egy kis barkács:D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Majd bevestem valami narancsos színnelés akkor menni fog a bringához és nem lesz csúnya.. :D

Tin: milyen is van neked márkában? Hol lehet venni?

Ilyenem van:
Feltöltött kép

És itt lehet kapni a szomszéd utcában. Itt fûzték a kerekemet is, akkor láttam meg.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
És a rögzitéssel is bajok lehetnek...:) ;)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Jaja. A városi bringám sárvédõje tuti nem menne fel a Magnusra.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Nem akarok okostójás lenni, de elõre ha van telo, nem minden sárhányó jó...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Majd bevestem valami narancsos színnelés akkor menni fog a bringához és nem lesz csúnya.. :D

Bár nem nekem szólt a kérdés, de mostanában én is nézegettem sárvédõt a Magnushoz. Az SKS-tõl van szett, elõre-hátra, ami olyan mint Tin-é, és azt 3500 körül láttam. Legalábbis neten, két nagyobb boltban is kerestem, de nem volt. Lett volna külön-külön, de az 6 rugó lett volna...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Ha lenne idõm engem már semennyire sem zavarna, mert az utak többnyire szárazak, tiszták, az outival már mehetnék 1-2 kört. Földutakat kell most messzire elkerülni :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

De ettõl falra tudnék mászni: verõfényes napsütés van odakint, a Széchenyiben majdhogynem napoztam. Hétvégére meg tuti megint hó, esõ, nyálka, meg amit akartok...

engem a verõfényes napsütés -nagyon- nem zavarna ha már elolvadna a hó és az utak is felszáradnának:D

az esõ se rossz csak kell egy szemüvegtörlõ (ezt már felvetettem: miért nincs ablaktörlõ szemüvegre??:D) meg egy pálcás sárvédõ/hányó

ha meg havazik az kifejezetten élvezet ha meg megmarad és nem lessz sóslatyakos akkor meg egyenesen a legkirályabb terep
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
hmm nekem sosem volt rendes sárvédõ/hányóm amim van az is már régi és úgy van oda kábelkötegelõzbe

a legjobb a pálcás :D

de sztem nem kell montira sárhányó/védõ
az olyan csúnya:)
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
De ettõl falra tudnék mászni: verõfényes napsütés van odakint, a Széchenyiben majdhogynem napoztam. Hétvégére meg tuti megint hó, esõ, nyálka, meg amit akartok...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Városi bringára sztem csak fullos sárvédõ való, mert egyedül az véd meg 95%-osan (nagy latyakban is max a cipõre verõdik víz). Egy Salamanderre viszont vétek olyan sárvédõt tenni, szóval amit Tin bringáján láttam, az szvsz megfelel arra hogy legalább felül ne legyél dzsuvás. Mondjuk 11-én nem hiszem hogy gyorsan fogunk menni, ergó tkp mindegy.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Nna, megpróbáltam keresgetni, hogy milyen sárvédõk vannak.
Van valami tapasztalatotok? Melyik milyen, miért jó, miért rossz, stb..
(Nem találtam ilyen topikot..)

Ami nekem van, az mindkettõ megfelelt a célnak. Piszok hamar fel lehetett rakni, a hátsót ráadásul szerszám nélkül. Az elsõt meg egy imbuszkulccsal, és az is megvédett a felcsapódó víztõl. (én vagy csõtöréssel találkozom, vagy a locsolókocsi meg elõttem rendszeresen) Amióta fent van nem lett pöttyös a mezem háta. :)
5800 forint volt a kettõ együtt. A hátsó kicsit zörög, mert alatta hagytam a macskaszemet, ami így nem lát el semmilyen funkciót, hacsak azt nem, hogy a rendõrnek meg tudom mutatni, hogy van. Az elsõt le kellett szerelnem, és lázas rendrakás közben kidobtam a papírokkal véletlenül. :(

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Nna, megpróbáltam keresgetni, hogy milyen sárvédõk vannak.
Van valami tapasztalatotok? Melyik milyen, miért jó, miért rossz, stb..
(Nem találtam ilyen topikot..)

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

http://www.met.hu/om...=0&stt=Budapest

Havat mondanak de meleget! Mi legyen vasárnap??

ez egy egyszerû egyenlet:

hó+meleg=latyak,sár => nem szeretjük:D

arra a tourra én is mennék:D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Hajra (arra hogy eljössz) és hajrá (a sárvédõhöz) :).

És hajrá, hogy ne essen az esõ. :) Se a hó. (remélem voti nem megy vidékre. :))

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Hajra (arra hogy eljössz) és hajrá (a sárvédõhöz) :).

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
A tour de voks-ra lehet, hogy én is megyek. Ha viszont esni fog, akkor kellene valami "sárhányó".. De gyorsan.. :)