Sárvéd: Nem azt beszéltük h egy kelly's-re nem illek??

Szevasztok!!
Sárvédõs témához: Ami az én Magnusomon van az nem egy nagyon vészes árú cucc kb 1500-2000 Ft(mármint ami elöl van), és ha nem így teszed fel, hanem a villa patkójára szereled majdnem olyan jó mint a klasszikus!!! ez tipp, csak így elveszik a gyors leszerelhetõség elõnye!!
Én úgy használtam az elõzõn, és nagyon jó volt!! A hátsó ami nekem van fenn az kb 2500 Ft, bár én a boltban ajándékba kaptam:D
Cuki: igen akadhatnak problémák a telóval, de én a már említett klasszikust is tettem fel rá.... szóval mndent meg lehet oldani, csak egy kis barkács:D
Majd bevestem valami narancsos színnelés akkor menni fog a bringához és nem lesz csúnya..
Tin: milyen is van neked márkában? Hol lehet venni?
Bár nem nekem szólt a kérdés, de mostanában én is nézegettem sárvédõt a Magnushoz. Az SKS-tõl van szett, elõre-hátra, ami olyan mint Tin-é, és azt 3500 körül láttam. Legalábbis neten, két nagyobb boltban is kerestem, de nem volt. Lett volna külön-külön, de az 6 rugó lett volna...Majd bevestem valami narancsos színnelés akkor menni fog a bringához és nem lesz csúnya..
Tin: milyen is van neked márkában? Hol lehet venni?
De ettõl falra tudnék mászni: verõfényes napsütés van odakint, a Széchenyiben majdhogynem napoztam. Hétvégére meg tuti megint hó, esõ, nyálka, meg amit akartok...
Nna, megpróbáltam keresgetni, hogy milyen sárvédõk vannak.
Van valami tapasztalatotok? Melyik milyen, miért jó, miért rossz, stb..
(Nem találtam ilyen topikot..)
http://www.met.hu/om...=0&stt=Budapest
Havat mondanak de meleget! Mi legyen vasárnap??
Hajra (arra hogy eljössz) és hajrá (a sárvédõhöz)
.