Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
Indította
raycoon
, 2006. január 11. 20:55
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 06. - 09:10

voti: nekem schwalbe landcruiser 1,9/2-esem van uh ehez kéne vmi kompatibilis lánc (Cukinak is ilyen van)

Írta 2006. március 06. - 07:18

Egy kis jó hír: elállt a hóesés 

Jaj csak ezt ne kívánd, ez a munkám. Inkább essen kétszer ennyi hó, és veszek nektek hóláncot a bicajraVoti, légyszi ne menj egy darabig vidékre.

Írta 2006. március 06. - 03:08

Márciusban hóvihar? Holnap leugrok a viaduktról...
ELÉG LEGYEN MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ELÉG LEGYEN MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írta 2006. március 05. - 22:10

Sze mindenki!
Aki akarja hogy az én lapomra felkerüljön a biciklije(csak az), akkor küldjetek el nekem e-mailben a képét/képeit!
Ja írjatok róla egy kicsit, tapasztalatokat, értékelést!
elõre is köszi
Aki akarja hogy az én lapomra felkerüljön a biciklije(csak az), akkor küldjetek el nekem e-mailben a képét/képeit!
Ja írjatok róla egy kicsit, tapasztalatokat, értékelést!
elõre is köszi
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 05. - 17:35

http://www.alleycat.hu/
Vannak fent tegnapi képek! a 36.-on félig meddig mi is rajta vagyunk a bnõmmel. (kelly's sapi és cm pólóban voltam de ez nemlátszik a képen)
50 felett vannak a buli képek...
Vannak fent tegnapi képek! a 36.-on félig meddig mi is rajta vagyunk a bnõmmel. (kelly's sapi és cm pólóban voltam de ez nemlátszik a képen)
50 felett vannak a buli képek...
Írta 2006. március 05. - 15:07

igen, így humánusabb lett, mégsem vesztette el a jogsértõ kelly's kinézetét:D:D
valójában a fórumot is a Magnus végett csináltam, de ha már ott voltam, akkor csináltam mellé két topikot(a tech és a klub)
A fõ profil marad a magnus, de úgy sem lesz olyan látogatott, szóval igazából az én szórakoztatásomra van:D
Azért remélem néha írtok nekem
valójában a fórumot is a Magnus végett csináltam, de ha már ott voltam, akkor csináltam mellé két topikot(a tech és a klub)
A fõ profil marad a magnus, de úgy sem lesz olyan látogatott, szóval igazából az én szórakoztatásomra van:D
Azért remélem néha írtok nekem
vendég_avus_*
Írta 2006. március 05. - 14:54

rendben köszi!!!
Csináltam saját fórumot: a címe http://forum.sg.hu/f...zonosito=Kellys
remélem látogatni fogjátok:D az én lapomról is elérhetõ a fórum linkre kattintva:D
Az oldalt látogatjuk, de az újabb fórum talán nem szerencsés, mert nem jó ha kvázi ugyanarról a témáról 5-féle fórumot nyitunk. Elég sztem hogy itt van két Kellizes topik, ezek látogatása is kellõképpen rabolja az idõmet

vendég_rainman_*
Írta 2006. március 05. - 14:21

Az egyik túrán készült pár kép avus kelly's-érõl is igaz a többivel közös csoportképben.

Írta 2006. március 05. - 13:58

rendben köszi!!!
remélem látogatni fogjátok:D az én lapomról is elérhetõ a fórum linkre kattintva:D
vendég_avus_*
Írta 2006. március 05. - 13:42

Ööö, hmm, hát nem túloztam el a bringám fotózását, de no problem, ha eláll a hóesés kiszaladok vele valahova, aztán lövök róla pár sztárfotót. Egy van a kep.tar.hu/avus címen, azt felrakhatod, meg majd még szétnézek a gépemen.
Írta 2006. március 05. - 13:22

Nálunk is szakad ez a gennyes hó!!!! pi**ába!!!
Avus küldenél egy két képet a magnusodról?
sok is lehet, amennyit csak tudsz!!
editke: az email címem megtalálod az oldalamon:D
Avus küldenél egy két képet a magnusodról?
sok is lehet, amennyit csak tudsz!!
editke: az email címem megtalálod az oldalamon:D
vendég_avus_*
Írta 2006. március 05. - 13:15

Filóztam h megtakarítom végre a városi masinámat, de az idõjárást elnézve erre még 1-2 hétig nem kerül sor. Hull a pelyhes fehér hó [...]

vendég_rainman_*
Írta 2006. március 05. - 12:08

Írta 2006. március 05. - 11:59

Nekem van már statisztikám:
Mindig akkor esik hó/ónos esõ amikor vidékre kell mennem...
Voti, légyszi ne menj egy darabig vidékre.

Francba, ez valami átok lehet, levertem a legkisebb teknõs fölött lévõ lámpát, összetörött, a víz átloccsant a nagyteknõsök lámpájára, még jó hogy nem rázott meg minket az áram.
Úgyhogy mégsem zárunk be Voti.

Írta 2006. március 05. - 11:55

Nekem van már statisztikám:
Írta 2006. március 05. - 11:49

Érdekes, tavaly is csináltam képeket március 4-én, ahogy havazik, tavaly elõtt meg március 8.-án esett a hó. De akkor elõtte már sokkal jobb idõ volt. Most azért annyira nem meglepõ a hó. Azért lefényképezem, hátha 50 év alatt tudok majd valami statisztikát csinálni.

Írta 2006. március 05. - 11:12

És képeket nem csináltál mert akkor csak mutatnod kéne ?:cool:Nem is meséltem milyen jelmezek voltak tegnap. Volt aki sebesült volt, banya, szilveszteri maskara, arabok, erõemelõ, és a kedvencem egy angyal volt aki biztösítótûvel felrakott magának szárnyakat és tárcsafékbõl csinált glóriát magánal... Nagyon klassz volt! Majd ha rátalálok a képekre akkor belinkelem...
...Írtam votinak privit!
Írta 2006. március 05. - 11:09

Kössz rainman megkaptam, de ez is üres! Írtál bele?
Aki az elõzõt írta, küldött mégegyet azt viszont most megkaptam és válaszoltam is rá. Remélem megkapja.
szerk: jól elvagyok
Aki az elõzõt írta, küldött mégegyet azt viszont most megkaptam és válaszoltam is rá. Remélem megkapja.
szerk: jól elvagyok

vendég_rainman_*
Írta 2006. március 05. - 11:02

Nem is meséltem milyen jelmezek voltak tegnap. Volt aki sebesült volt, banya, szilveszteri maskara, arabok, erõemelõ, és a kedvencem egy angyal volt aki biztösítótûvel felrakott magának szárnyakat és tárcsafékbõl csinált glóriát magánal... Nagyon klassz volt! Majd ha rátalálok a képekre akkor belinkelem...
...Írtam votinak privit!
...Írtam votinak privit!
Írta 2006. március 05. - 10:40

Holnapra rosszabb lesz, Egerbe kell mennem. Szerintem még ónos esõ is lesz, ahogy a formámat ismerem.Francba! MIlyen szépen havazik.

szerk: valaki írjon egy privit légyszi. Most kaptam egyet és nem volt benne semmi, ezért még olvasottként sem tudom megjelölni.