Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
igen, én sem igazán szeretem ezt az idõjárást! de csak két hét múlva lesz jó idõ:( sajnos... amíg nem kaptak el nagyobb esõk addig mindíg azt hittem hogy a szél a legrosszabb, közben kiderült hogy a szél+esõ kombináció überelhetetlen!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Na ja, de az inkább havasesõ volt, amit egy mozdulattal lesöpörtem magamról, és akkor alul-felül vízálló mindenálló ruházat volt rajtam. A városi öltözékemben a dzsekim állja az esõt (pláne ezt) de a farmerom már nem, aztán a vizes farmert 0 fokban nemszeressük :).

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hát innek Kmax aki kiemgy esõben tekerni, a többiek sztem nem nagyon vagy nem a kelly's-el, bár maxot csak felismerted vna, meg õ is a másikat használja esõben ált...

edit:

avus: Mióta zavar a szemerkélõ esõ?? Egy hete még az ónos sem zavart túlzottan és amíg én az élõszövet voltam a fémvázon hegynek fel, addig te voltál a vigyorgó hegyikecske voltál aki fel le cikázótt amíg én egy fel úttal szenvedtem! :D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
De utálom az ilyen típusú sunyi esõt, ami épp csak annyire esik hogy idegesítse a biciklist. Ugyanez a mennyiség leeshetne 15-20 perc alatt is egy zuhé formájában, utána pedig a napsütés felszárítja és kész :(.

Én mostanában egy kisméretû kefével takarítom, jó hatásfokkal. Anno takarítottam benzinkútnál is, igazából nem is volt vele gond csak a középcsapágyat és az agyakat nem kell telibe találni a vízsugárral. Azt hiszem :).

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Én biztos nem voltam...:D egyrészt mert gyáli vagyok másrészt mert egész nap itthon voltam(ez csak afféle helytöltõ volt, életjel:D)

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás
valakit láttam a bajcsyn 3ó tájában egy kellysen
nem tudom, nem jár-e ide?
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Kicsit frissístettem az oldalt:D mármint az enyémet... tartalmilag nem lett sokkal több, csak kinézetre, és ráálltam a Magnusra! szóval avus vagy valaki akit tud magnus teszttel szolgálni az jelentkezzen nálam msnen, vagy írjon privit!!

saját tapasztalatok is érdekelnek! esetleg BikeMagban megjelent cikk róla! mondjuk ezt az op-ok jobban tudják:D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
A sarat száraz fonggyal törlöm le ebben a hidegben, nyáron meg jól nyakon öntöm had ússzon a kis salamander! (gõzbocit nem ajánlom)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
mivel szoktátok a bringákat takarítani? akkor ha rá van száradva a sár mivel érdemes? vagy inkább akkor ha még nincs?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
holnap sem lesz szebb idõ, fõleg h havat mondtak...

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
hol szakad az esõ: vagy nem néztem ki az ablakon eléggé?:D

de ma szombat van a túrát meg vasárnapra tervezzünk volna
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Na szakad az esõ, még jó h elnapoltuk a túrát! Röhely h mindig 7végére lesz rossz idõ! :(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Igen nekem is az van egy 2004 -es .
Én nézegettem ezeket a demákat kicsit hasonlitanak kellys designhez mezek is nagyon hasonloak (szin összeállitás) sõt még a bringa logo is hasonlo.

könnyen lehet hogy ugyanabból a katalógusból matricáztatnak ....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
egy hét múlva remélem se nátha, se meló, se hó nem lesz senkinek és sokan tekerünk majd egy jót

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Március 17. szombat egy tökéletes napnak igérkezik túrázásra!! mit szóltok hozzá?
mert akkor mehetnék valahova! én is mennék!

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Még csak egy 40-50! még nem voltam vele sehol igazán! de jövõhét végén megyek megtúráztatom!!!hehe

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Md mennyi km van a magnusodba?

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
én mindenkivel jóba vagyok, bent tárolom a suliban!!:D

Már a régit is betoltam! hehe! sok suttyó tesco-bike-os meg kinn áztatja!!! heeheehee:D:D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Valaki, aki sokat jár boltba mostanában nem tudja, hogy kapható-é 2005-ös Raptor váz, és esetleg milyen áron mérik?

Én csak Wandal vázról tudok.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Nekem új bringák közül a Daimondback márkájúak is tetszenek, nem tudom láttátok-e már õket, azok is hasonlítanak egy kicsit a kellysekre