Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
Indította
raycoon
, 2006. január 11. 20:55
Írta 2006. március 04. - 18:45

igen, én sem igazán szeretem ezt az idõjárást! de csak két hét múlva lesz jó idõ
sajnos... amíg nem kaptak el nagyobb esõk addig mindíg azt hittem hogy a szél a legrosszabb, közben kiderült hogy a szél+esõ kombináció überelhetetlen!

vendég_avus_*
Írta 2006. március 04. - 18:28

Na ja, de az inkább havasesõ volt, amit egy mozdulattal lesöpörtem magamról, és akkor alul-felül vízálló mindenálló ruházat volt rajtam. A városi öltözékemben a dzsekim állja az esõt (pláne ezt) de a farmerom már nem, aztán a vizes farmert 0 fokban nemszeressük
.

vendég_rainman_*
Írta 2006. március 04. - 18:19

Hát innek Kmax aki kiemgy esõben tekerni, a többiek sztem nem nagyon vagy nem a kelly's-el, bár maxot csak felismerted vna, meg õ is a másikat használja esõben ált...
edit:
avus: Mióta zavar a szemerkélõ esõ?? Egy hete még az ónos sem zavart túlzottan és amíg én az élõszövet voltam a fémvázon hegynek fel, addig te voltál a vigyorgó hegyikecske voltál aki fel le cikázótt amíg én egy fel úttal szenvedtem!
edit:
avus: Mióta zavar a szemerkélõ esõ?? Egy hete még az ónos sem zavart túlzottan és amíg én az élõszövet voltam a fémvázon hegynek fel, addig te voltál a vigyorgó hegyikecske voltál aki fel le cikázótt amíg én egy fel úttal szenvedtem!

vendég_avus_*
Írta 2006. március 04. - 18:19

De utálom az ilyen típusú sunyi esõt, ami épp csak annyire esik hogy idegesítse a biciklist. Ugyanez a mennyiség leeshetne 15-20 perc alatt is egy zuhé formájában, utána pedig a napsütés felszárítja és kész
.
Én mostanában egy kisméretû kefével takarítom, jó hatásfokkal. Anno takarítottam benzinkútnál is, igazából nem is volt vele gond csak a középcsapágyat és az agyakat nem kell telibe találni a vízsugárral. Azt hiszem
.

Én mostanában egy kisméretû kefével takarítom, jó hatásfokkal. Anno takarítottam benzinkútnál is, igazából nem is volt vele gond csak a középcsapágyat és az agyakat nem kell telibe találni a vízsugárral. Azt hiszem

Írta 2006. március 04. - 18:09

Én biztos nem voltam...
egyrészt mert gyáli vagyok másrészt mert egész nap itthon voltam(ez csak afféle helytöltõ volt, életjel:D)

Írta 2006. március 04. - 17:06

valakit láttam a bajcsyn 3ó tájában egy kellysen
nem tudom, nem jár-e ide?
nem tudom, nem jár-e ide?
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. március 04. - 17:00

Kicsit frissístettem az oldalt:D mármint az enyémet... tartalmilag nem lett sokkal több, csak kinézetre, és ráálltam a Magnusra! szóval avus vagy valaki akit tud magnus teszttel szolgálni az jelentkezzen nálam msnen, vagy írjon privit!!
saját tapasztalatok is érdekelnek! esetleg BikeMagban megjelent cikk róla! mondjuk ezt az op-ok jobban tudják:D
saját tapasztalatok is érdekelnek! esetleg BikeMagban megjelent cikk róla! mondjuk ezt az op-ok jobban tudják:D
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 04. - 16:09

A sarat száraz fonggyal törlöm le ebben a hidegben, nyáron meg jól nyakon öntöm had ússzon a kis salamander! (gõzbocit nem ajánlom)
Írta 2006. március 04. - 15:56

mivel szoktátok a bringákat takarítani? akkor ha rá van száradva a sár mivel érdemes? vagy inkább akkor ha még nincs?
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 04. - 14:43

Írta 2006. március 04. - 14:30

hol szakad az esõ: vagy nem néztem ki az ablakon eléggé?
de ma szombat van a túrát meg vasárnapra tervezzünk volna

de ma szombat van a túrát meg vasárnapra tervezzünk volna
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban.

vendég_rainman_*
Írta 2006. március 04. - 10:14

Na szakad az esõ, még jó h elnapoltuk a túrát! Röhely h mindig 7végére lesz rossz idõ!

Írta 2006. március 04. - 00:22

könnyen lehet hogy ugyanabból a katalógusból matricáztatnak ....Igen nekem is az van egy 2004 -es .
Én nézegettem ezeket a demákat kicsit hasonlitanak kellys designhez mezek is nagyon hasonloak (szin összeállitás) sõt még a bringa logo is hasonlo.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 03. - 23:57

egy hét múlva remélem se nátha, se meló, se hó nem lesz senkinek és sokan tekerünk majd egy jót
Írta 2006. március 03. - 23:55

Március 17. szombat egy tökéletes napnak igérkezik túrázásra!! mit szóltok hozzá?
mert akkor mehetnék valahova! én is mennék!
mert akkor mehetnék valahova! én is mennék!
Írta 2006. március 03. - 23:53

Még csak egy 40-50! még nem voltam vele sehol igazán! de jövõhét végén megyek megtúráztatom!!!hehe
Írta 2006. március 03. - 23:46

Írta 2006. március 03. - 23:45

én mindenkivel jóba vagyok, bent tárolom a suliban!!
Már a régit is betoltam! hehe! sok suttyó tesco-bike-os meg kinn áztatja!!! heeheehee:D:D

Már a régit is betoltam! hehe! sok suttyó tesco-bike-os meg kinn áztatja!!! heeheehee:D:D
Írta 2006. március 03. - 23:43

Valaki, aki sokat jár boltba mostanában nem tudja, hogy kapható-é 2005-ös Raptor váz, és esetleg milyen áron mérik?
Én csak Wandal vázról tudok.
Írta 2006. március 03. - 23:42

Nekem új bringák közül a Daimondback márkájúak is tetszenek, nem tudom láttátok-e már õket, azok is hasonlítanak egy kicsit a kellysekre