Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
Indította
raycoon
, 2006. január 11. 20:55
Írta 2006. március 08. - 19:09

Böngésztem egy kicsit most, és hogy, hogy nem a fórumrendszer pontos mására találtam egy német oldalon, elõször nem is tûnt fel, csak az 5 oldal olvasásánál...
érthetetlen, azt hittem ez egy eredeti, saját találmány, de mégsem???

Írta 2006. március 08. - 18:37

nektek is köszike! hát akárhogy is elértem a 18-as életkort, egyáltalán nem érzem magam annyinak... Ez most nem tudom hova tenni, jó ez nekem vagy sem...!
Mindegy valamire mégis figyelmeztet: felelõsségtudat és ez kell az érettségihez is... és a további felnõtt életemhez is...
Meglátjuk, ettõl nem fog nagyban megváltozni semmi, de én szeretek figyelni az apró részletekre is:D
Mindegy valamire mégis figyelmeztet: felelõsségtudat és ez kell az érettségihez is... és a további felnõtt életemhez is...
Meglátjuk, ettõl nem fog nagyban megváltozni semmi, de én szeretek figyelni az apró részletekre is:D
Írta 2006. március 08. - 18:10

Hú, errõl majdnem lemaradtam. az a fránya rohanás.. 
Szóval sok boldog szülinapot! :impreziar:balloon:
Tin: köszi! Gondoltam, hogy ilyen van..

Szóval sok boldog szülinapot! :impreziar:balloon:
Tin: köszi! Gondoltam, hogy ilyen van..
Írta 2006. március 08. - 18:03

Remélem a második jön be
akkor egy túra a szigetre? Keszin csatlakoznék oútival és Kisoroszinál vagy Tahitótfalunál különválnék tõletek.
Hoppá boldog születésnapot!

Hoppá boldog születésnapot!
Írta 2006. március 08. - 18:00

Én itt a XVIII. kerületben vettem a Speed-bikeban, bár ez nektek nagyon kiesik, de itt általában szoktak ilyesmik lenni, ha nincs akkor egy héten belül meghozzák:D ha érdekel valakit akkor http://www.speedbike.hu
az oldaluk szerintem rémes, a frissítésekkel nem állnak jól, de a tulaj rendes, alapos, érdemes bemenni hozzájuk, ha arra jár az ember:D:D
Edit::::
Köszönöm neked is Tin!!!
az oldaluk szerintem rémes, a frissítésekkel nem állnak jól, de a tulaj rendes, alapos, érdemes bemenni hozzájuk, ha arra jár az ember:D:D
Edit::::
Köszönöm neked is Tin!!!
Írta 2006. március 08. - 17:58

Írta 2006. március 08. - 17:53

Köszi mindenkinek a sárvédõs tanácsot!
Tin: a fénykép alapján megnéztem a honlapját a gyárnak. Ott nem kit-ben van a leírás. Vagyis vannak kit-ek is, de azok nem tartalmazzák ezt. Szóval megtudod mondani, hogy milyen a hátsó sárvédõd?
Hmm és az is érdekelne, hogy milyen sûrûn esik le..
Jja, és mit jelent a szomszéd utcában?
A hátsó ilyen, SKS X3 TRA-DRY (valahogy az jön ki belõle, hogy extra száraz.

Akkor egyszer esett le, de teljesen az én hibám, mert gondolkodtam mikor felraktam, hogy húzzak-e még rajta, és nem mertem. Ott mikor leesett meghúztam, és azóta semmi gond nincs vele, pedig mentem macskakövön, kátyún, meg járdszegélyen.

A Szigony utca legelején van egy szerviz, és kerékpárbolt. De a Szigony utca a Baross felõl valahogy kettéágazik, ezért próbáltam meg kikerülni az utcanév megadását.
Írta 2006. március 08. - 17:47

http://www.freeweb.hu/mikes11/elo.html
edit:
Itt van mégegy.. Ezek szerint szombat reggel esik, vasárnap már nem lesz semmi..
http://www.wetter.co...type=WMO&id=618
edit:
Itt van mégegy.. Ezek szerint szombat reggel esik, vasárnap már nem lesz semmi..
http://www.wetter.co...type=WMO&id=618
Írta 2006. március 08. - 17:30

Írta 2006. március 08. - 17:20

Írta 2006. március 08. - 17:19

vendég_avus_*
Írta 2006. március 08. - 17:16

Szombaton lesz a Tour de Voks, de vasárnap én szivesen gurulnlék egyet a vékonykerekûmmel, csak a hírek rossz idõrõl szólnak
.

Írta 2006. március 08. - 17:16

Megbeszélés kérdése az egész. Csak akkor minnél elöbb, hogy betudjam osztani a hétvégém.
:bananadan

Írta 2006. március 08. - 17:14

Szombaton jobb idõ lesz nem? Vagy az nem jó?
szerk: na megnéztem szombat szél, vasárnap hózápor
Nem tudtok valami meteorológiai oldalt ahol a csapadék mennyiségét is meg merik próbálni jósolni? (na ezt megfogalmaztam
)
szerk: na megnéztem szombat szél, vasárnap hózápor

Nem tudtok valami meteorológiai oldalt ahol a csapadék mennyiségét is meg merik próbálni jósolni? (na ezt megfogalmaztam

Írta 2006. március 08. - 17:12

Én is akartam kérdezni, hogy vasárnap akkor lesz-e valami. Ha elmúlik a megfázásom, és az idõ is engedi én mennék.
Remélem nem kell megint lemondanom..
Remélem nem kell megint lemondanom..

Írta 2006. március 08. - 17:10

Sziasztok!
Lesz hétvégén valami megmozdulás? Sziget? Mert én valamikor elgurulnék tahitótfaluig és kisorosziig, megnézném az amatõr idõfutam helyszínét...
Lesz hétvégén valami megmozdulás? Sziget? Mert én valamikor elgurulnék tahitótfaluig és kisorosziig, megnézném az amatõr idõfutam helyszínét...
Írta 2006. március 08. - 16:57

Köszi mindenkinek a sárvédõs tanácsot!
Tin: a fénykép alapján megnéztem a honlapját a gyárnak. Ott nem kit-ben van a leírás. Vagyis vannak kit-ek is, de azok nem tartalmazzák ezt. Szóval megtudod mondani, hogy milyen a hátsó sárvédõd?

Írta 2006. március 08. - 16:45

vendég_rainman_*
Írta 2006. március 08. - 16:44

hát most 3e-el beljebb vagyok ami nem egy rossz dolog és sokan mondtátok a sramot... 1800 ft-os lánc lesz fent vmi 48-ra végzõdik ha van olyan... majd sûrübben cserélem mint a mostanit és a különbözetbõl 1,5 lánc kitellik.
Írta 2006. március 08. - 16:41