Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 10. - 17:08

Egyik szemem sír a msik nevet. A fékpofákat be tudtákállítani így mégsem kell cserélni és a fogast sem, de rámsóztak egy talótalarítást potom 4e ft-ért aminek nagyon nem örültem, mert ígyis a full generál uennyivel drágább volt mit máshol csak hát a garancia ide köt...
Remélem nem csak ideiglenesen újszerû a bringa és 1-2 esõs menet után uolyan lesz mint 2 napja...
Írta 2006. március 10. - 16:57

Mikor indultál el otthonról? Itt kb tizenegy-fél tizenkettõ körül kezdett esni az esõ.

Írta 2006. március 10. - 15:09

Köszi Tin!
Sajnos úgy néz ki, hogy nem sok esélyem van boltba menni.. Ahova beugrottam, ott csak hátsó lett volna, külön nem akartam megvenni.. Vettem valami láncolajat, hogy ne nyekeregjek..
Ha véletlenül úgy alakul, akkor lehet, hogy rád csörgök, de végülis max saras leszek, de piszkosul..
Itt felénk minden vizes. Térdig érõ tócsák vannak.
Csörögj rám, leviszem, mert itt elég nehéz parkolóhelyet találni délután.
Írta 2006. március 10. - 15:05

Sajnos úgy néz ki, hogy nem sok esélyem van boltba menni.. Ahova beugrottam, ott csak hátsó lett volna, külön nem akartam megvenni.. Vettem valami láncolajat, hogy ne nyekeregjek..

Ha véletlenül úgy alakul, akkor lehet, hogy rád csörgök, de végülis max saras leszek, de piszkosul..
Írta 2006. március 10. - 14:44

Megnéztem a boltot, hogy van-e még sárvédõjük, de legközelebb márc 16.-án nyitnak ki.
Írta 2006. március 10. - 12:36

bár így is élmény pl. az Attilán 500 méteren 10 percet verni az autókra.
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. március 09. - 23:02

Írta 2006. március 09. - 21:16

1 LX átdobót tudok kölcsön adni ha csak emiatt nem mûxik a bicód
Köszi rendes vagy ,majd ha találkozunk elmesélem itt egy kicsit hosszu lenne:)
Írta 2006. március 09. - 21:15

1 LX átdobót tudok kölcsön adni ha csak emiatt nem mûxik a bicódÉn a hétvégén sem megyek sehova bicoval
most már kezdek nagyon mérges lenni q-va nagykerbe nem hozzák két honapja az elsõ váltót:rocketman
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. március 09. - 21:12

:birth:
(direkt nem modositottam az elõzõt )
Írta 2006. március 09. - 21:08

Írta 2006. március 09. - 20:36

vendég_avus_*
Írta 2006. március 09. - 20:20

Köszi a felajánlást, visszatérünk rá 5 év múlvaNekem olyan lesz (remélem hamarosan) ami egy fél gyerekbicaj és a felnõttéhez lehet kapcsolni. Ebbõl kettõ, ha kell odaadom, mert én erre ki merre lát arra cm-ezzenre nem megyek...

Szerk.: Már eldõlt, hogy "ki merre lát arra cm-ezzen" jellegû cm lesz idén? Olvastam én is ilyenrõl, fel is vetettem a cm.hu-n hogy azért csak kéne rendes vonulás is, de nem tudok végleges öltetrõl.
Írta 2006. március 09. - 20:12

Nekem olyan lesz (remélem hamarosan) ami egy fél gyerekbicaj és a felnõttéhez lehet kapcsolni. Ebbõl kettõ, ha kell odaadom, mert én erre ki merre lát arra cm-ezzenre nem megyek...Emberek!
Nincs valakinek olyan ismerõse, aki rendelkezik két kisgyerek szállítására alkalmas bringautánfutóval, és azt esetleg ápr. 22-én egy délutánra kölcsön is tudná adni? Szigorúan visszafogott felhasználásra, nem fogunk vele déházni.
Írta 2006. március 09. - 20:08

Mondjuk ez nem olyna vicces, de hamarosan lesz szép hóláncunk.

Az Andrássy kerékpársávon ma csak egy autó parkolt, arendszáma: RB-35-52

Írta 2006. március 09. - 20:01

na, tudom már mit felejtettem el, be akartam nézni oda, hogy van-e még nekik. Reggel nem lehet, mert késõn nyitnak. Ha jól tudom 11-kor, vagy 10-kor, de akkor nekem nem volt jó, délután meg kiverte a fejembõl a fájás, hogy beugorjak.Hú, köszönöm a felajánlást! Ha lesz annyi idõm, hogy arra tudjak menni, akkor lehet, hogy élnék is a dologgal.. Persze, ha a sarki biciklisnél is lehet épp kapni, akkor oda is beugorhatok..

Írta 2006. március 09. - 19:51

Hú, köszönöm a felajánlást! Ha lesz annyi idõm, hogy arra tudjak menni, akkor lehet, hogy élnék is a dologgal.. Persze, ha a sarki biciklisnél is lehet épp kapni, akkor oda is beugorhatok..Én most biztos nem megyek sehová a hétvégén bringával. Ha gondolod, és eljössz érte holnap, akkor lekapom õket, és szívesen kölcsön adom. Legalább meglátod, hogy tetszik-e, beválik-e?
Írta 2006. március 09. - 19:25

A korábban berakott linkjeim szerint, nem lesz szombaton és vasárnap sem már csapadék. Péntek éjszaka leesik minden.. Szóval víz, latyak lesz rendesen.. Lehet, hogy lassan fogunk gurulni, de akkor is jól jönne egy sárvédõ, csak idõm nem lesz beszerezni. Pedig valami láncolaj is kellene, mert nagyon száraz...
Edit: újra néztem, az egyik szerint vasárnap hó lesz déltõl..
Én most biztos nem megyek sehová a hétvégén bringával. Ha gondolod, és eljössz érte holnap, akkor lekapom õket, és szívesen kölcsön adom. Legalább meglátod, hogy tetszik-e, beválik-e?
Írta 2006. március 09. - 18:32

A korábban berakott linkjeim szerint, nem lesz szombaton és vasárnap sem már csapadék. Péntek éjszaka leesik minden.. Szóval víz, latyak lesz rendesen.. Lehet, hogy lassan fogunk gurulni, de akkor is jól jönne egy sárvédõ, csak idõm nem lesz beszerezni. Pedig valami láncolaj is kellene, mert nagyon száraz...Azt olvasom a cm.hu-n, hogy ott valaki azt olvasta valahol, hogy pénteken esõ, vasárnap hó, de ha minden igaz szombaton csak felhõátvonulások. Kúl
. Ez mondjuk a vasárnapi túra szempontjából nem jó hír, de most úgyis a felvonulás a lényeg.
Edit: újra néztem, az egyik szerint vasárnap hó lesz déltõl..
Írta 2006. március 09. - 18:31

az az április olan ismerõs... honnan is... csak nem Critical Mass???

Nem akarunk együtt menni? A sok Kelly'ses milyen jól mutatna együtt!! szóval mit szóltok hozzá...
ui.: remélem addigra már jó idõ lesz... mert a mostani kilátások szörnyûek...