Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Elhoztam a a szerelmemet a szervízbõl!
Egyik szemem sír a msik nevet. A fékpofákat be tudtákállítani így mégsem kell cserélni és a fogast sem, de rámsóztak egy talótalarítást potom 4e ft-ért aminek nagyon nem örültem, mert ígyis a full generál uennyivel drágább volt mit máshol csak hát a garancia ide köt...

Remélem nem csak ideiglenesen újszerû a bringa és 1-2 esõs menet után uolyan lesz mint 2 napja...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
Voti!
Mikor indultál el otthonról? Itt kb tizenegy-fél tizenkettõ körül kezdett esni az esõ. :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Köszi Tin!

Sajnos úgy néz ki, hogy nem sok esélyem van boltba menni.. Ahova beugrottam, ott csak hátsó lett volna, külön nem akartam megvenni.. Vettem valami láncolajat, hogy ne nyekeregjek.. :)

Ha véletlenül úgy alakul, akkor lehet, hogy rád csörgök, de végülis max saras leszek, de piszkosul..

Itt felénk minden vizes. Térdig érõ tócsák vannak.
Csörögj rám, leviszem, mert itt elég nehéz parkolóhelyet találni délután.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Köszi Tin!

Sajnos úgy néz ki, hogy nem sok esélyem van boltba menni.. Ahova beugrottam, ott csak hátsó lett volna, külön nem akartam megvenni.. Vettem valami láncolajat, hogy ne nyekeregjek.. :)

Ha véletlenül úgy alakul, akkor lehet, hogy rád csörgök, de végülis max saras leszek, de piszkosul..

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
raycoon!
Megnéztem a boltot, hogy van-e még sárvédõjük, de legközelebb márc 16.-án nyitnak ki.

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás
lehetne már 5 fokkal melegebb.
bár így is élmény pl. az Attilán 500 méteren 10 percet verni az autókra.
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
Azt elfelejtettem irni, hogy most az elsõ átdobó is kevés lenne :( ,de azért mégegyszer köszi a felajánlást.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

1 LX átdobót tudok kölcsön adni ha csak emiatt nem mûxik a bicód

Köszi rendes vagy ,majd ha találkozunk elmesélem itt egy kicsit hosszu lenne:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Én a hétvégén sem megyek sehova bicoval :( most már kezdek nagyon mérges lenni q-va nagykerbe nem hozzák két honapja az elsõ váltót:rocketman

1 LX átdobót tudok kölcsön adni ha csak emiatt nem mûxik a bicód
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
Utólag is Boldog Születésnapot Kívánok md !!:clap:
:birth:

(direkt nem modositottam az elõzõt )

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
Én a hétvégén sem megyek sehova bicoval :( most már kezdek nagyon mérges lenni q-va nagykerbe nem hozzák két honapja az elsõ váltót:rocketman

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Nem tudom, tavaly azt hiszem mind a kettõn voltam, de elég szervezettnek tûnt! szóval, remélem idén is valami hasonló lesz...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Nekem olyan lesz (remélem hamarosan) ami egy fél gyerekbicaj és a felnõttéhez lehet kapcsolni. Ebbõl kettõ, ha kell odaadom, mert én erre ki merre lát arra cm-ezzenre nem megyek...

Köszi a felajánlást, visszatérünk rá 5 év múlva :D. Most még csak másfél évesek a gyerkõcök (akik nem az enyémek).

Szerk.: Már eldõlt, hogy "ki merre lát arra cm-ezzen" jellegû cm lesz idén? Olvastam én is ilyenrõl, fel is vetettem a cm.hu-n hogy azért csak kéne rendes vonulás is, de nem tudok végleges öltetrõl.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Emberek!

Nincs valakinek olyan ismerõse, aki rendelkezik két kisgyerek szállítására alkalmas bringautánfutóval, és azt esetleg ápr. 22-én egy délutánra kölcsön is tudná adni? Szigorúan visszafogott felhasználásra, nem fogunk vele déházni :D.

Nekem olyan lesz (remélem hamarosan) ami egy fél gyerekbicaj és a felnõttéhez lehet kapcsolni. Ebbõl kettõ, ha kell odaadom, mert én erre ki merre lát arra cm-ezzenre nem megyek...

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
[quote name='Tin']Voti, még nem értél haza? Itt azóta is esik a hó. :)
Mondjuk ez nem olyna vicces, de hamarosan lesz szép hóláncunk. :)[quote]De már hazaértem. A hóesés azért nem állt el mert holnap reggel vissza kell mennem a Kálvin térre és gondoltam bringával megyek.

Az Andrássy kerékpársávon ma csak egy autó parkolt, arendszáma: RB-35-52 :(

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Hú, köszönöm a felajánlást! Ha lesz annyi idõm, hogy arra tudjak menni, akkor lehet, hogy élnék is a dologgal.. Persze, ha a sarki biciklisnél is lehet épp kapni, akkor oda is beugorhatok..

na, tudom már mit felejtettem el, be akartam nézni oda, hogy van-e még nekik. Reggel nem lehet, mert késõn nyitnak. Ha jól tudom 11-kor, vagy 10-kor, de akkor nekem nem volt jó, délután meg kiverte a fejembõl a fájás, hogy beugorjak. :(

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Én most biztos nem megyek sehová a hétvégén bringával. Ha gondolod, és eljössz érte holnap, akkor lekapom õket, és szívesen kölcsön adom. Legalább meglátod, hogy tetszik-e, beválik-e?

Hú, köszönöm a felajánlást! Ha lesz annyi idõm, hogy arra tudjak menni, akkor lehet, hogy élnék is a dologgal.. Persze, ha a sarki biciklisnél is lehet épp kapni, akkor oda is beugorhatok..

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

A korábban berakott linkjeim szerint, nem lesz szombaton és vasárnap sem már csapadék. Péntek éjszaka leesik minden.. Szóval víz, latyak lesz rendesen.. Lehet, hogy lassan fogunk gurulni, de akkor is jól jönne egy sárvédõ, csak idõm nem lesz beszerezni. Pedig valami láncolaj is kellene, mert nagyon száraz...

Edit: újra néztem, az egyik szerint vasárnap hó lesz déltõl..

Én most biztos nem megyek sehová a hétvégén bringával. Ha gondolod, és eljössz érte holnap, akkor lekapom õket, és szívesen kölcsön adom. Legalább meglátod, hogy tetszik-e, beválik-e?

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Azt olvasom a cm.hu-n, hogy ott valaki azt olvasta valahol, hogy pénteken esõ, vasárnap hó, de ha minden igaz szombaton csak felhõátvonulások. Kúl :). Ez mondjuk a vasárnapi túra szempontjából nem jó hír, de most úgyis a felvonulás a lényeg.

A korábban berakott linkjeim szerint, nem lesz szombaton és vasárnap sem már csapadék. Péntek éjszaka leesik minden.. Szóval víz, latyak lesz rendesen.. Lehet, hogy lassan fogunk gurulni, de akkor is jól jönne egy sárvédõ, csak idõm nem lesz beszerezni. Pedig valami láncolaj is kellene, mert nagyon száraz...

Edit: újra néztem, az egyik szerint vasárnap hó lesz déltõl..

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Sajna nekem nincs... Szerencsére még nem kell ilyelsmirõl gondoskodni...:D

az az április olan ismerõs... honnan is... csak nem Critical Mass???:D

Nem akarunk együtt menni? A sok Kelly'ses milyen jól mutatna együtt!! szóval mit szóltok hozzá...

ui.: remélem addigra már jó idõ lesz... mert a mostani kilátások szörnyûek...