Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Emberek!

Nincs valakinek olyan ismerõse, aki rendelkezik két kisgyerek szállítására alkalmas bringautánfutóval, és azt esetleg ápr. 22-én egy délutánra kölcsön is tudná adni? Szigorúan visszafogott felhasználásra, nem fogunk vele déházni :D.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
Voti, még nem értél haza? Itt azóta is esik a hó. :)
Mondjuk ez nem olyna vicces, de hamarosan lesz szép hóláncunk. :)

Viszont jön valami melegfront, mert a fejem olyan, mintha baltát vágtak volna bele. :(

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Azt olvasom a cm.hu-n, hogy ott valaki azt olvasta valahol, hogy pénteken esõ, vasárnap hó, de ha minden igaz szombaton csak felhõátvonulások. Kúl :). Ez mondjuk a vasárnapi túra szempontjából nem jó hír, de most úgyis a felvonulás a lényeg.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
van valami leirása fotoja is ennek? ár?
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás
ne haragudjatok meg érte, tényleg off, de hátha tudtok segíteni
céget alapítottunk, és ahhoz, hogy teljesen komolyan tudjunk majd dolgozni, no meg a likviditásunkat ne fenyegesse veszély, egy 200 darabos MP4-lejátszó-készleten kellene túladnunk gyorsan. Ha van ismerõsötök, aki érdekelt lenne benne, szóljatok neki, legyetek szívesek.
Nagyon köszönném.
Talán nem is off, biciklizés közben zenét hallgatni okés, mégha filmet nem is néznénk rajta...
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás
hm, remélem, tudok menni.
most már elég volt ebbõl

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Meghallották odafenn, hogy indulok :D

Köszi!

Meg bizony, most már egészen jól láthatóan esik. Bár ha neked a Dél-buda is vidéknek számít, akkor nem tudom hová mehetsz. :)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Ja, és most elkezdett halványan szállingózni valami hó féle.

Meghallották odafenn, hogy indulok :D

Köszi!

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Talán vasárnap....

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás
sziasztok

hétvégén lesz vmi tekergés?
most már elég volt ebbõl

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Nála már csak a dec. 24-én született Ádámok szívnak nagyobbat :D.

Párom rokona Február 29-én született...4 évente szülinap:eek:

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

off:

Tin! Légyszi nézz ki az ablakon! Esik valami? Délbudára kéne mennem és nincs kedvem autóba ülni.

on.

Itt a VIII. kerületben nem esik semmi, de veszettül fúj a szél. De ez Budán sokszor másképp van, a Duna eléggé elválasztja idõjárási szempontból a két felét, mármint a város két felét.

Ja, és most elkezdett halványan szállingózni valami hó féle.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
off:

Tin! Légyszi nézz ki az ablakon! Esik valami? Délbudára kéne mennem és nincs kedvem autóba ülni.

on.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

:D Igen, azt hiszem annál nagyobb szívás nincs. Talán csak, ha van egy ikertesója is, aki mondjuk Éva.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Boldog nõnapot Tin és Edit! :)

:D Köszönöm!

Pont eszembe jutott a barátnõm testvére, akinek szintén ma van a szülinapja, és ráadásul Zoltánnak hívják. Elég nagy szívás, nem? :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Boldog nõnapot Tin és Edit! :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Valóban, de egy 1000ftos kínai macinaci mondjuk legrosszabb esetben is fél évig bírja gyakori mosás mellett is így nem foglalkoztat a téma...

Vki más írta, h. átázik a cuccom meg ilyenek... Így februárban, amikor minden tiszta latyak, de 7ágra süt a nap, muszály mennem egy kicsit és ilyenkor egy másfélórás tekergés alatt nem ázik szét a ruhám, igaz vigyázom is arra, h. a pocsoj/lyákat kikerüljem... ma is mentem, a nadrágom szárának az alsó 20 cmje vizes lett, de alatta a harisnya száraz maradt....
Sajna télicuccom nincs, aminek elég nagy hiányát érzem, de majd vmikor az is lesz....

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Szombat T. de V., de vasárnap ha nem lesz ítéletidõp akkor szivesen jövök veletek! Úgyis le kell tesztelni az "új" kelly's-emet! Csak láncjavító szettet hozzon vki mert olyanom nincs, hátha bekrepál az új lánc...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Böngésztem egy kicsit most, és hogy, hogy nem a fórumrendszer pontos mására találtam egy német oldalon, elõször nem is tûnt fel, csak az 5 oldal olvasásánál...:D érthetetlen, azt hittem ez egy eredeti, saját találmány, de mégsem???

Nem, ha jól tudom akkor egy csomó dolgot úgy kellett lefordítani. Eleinte az e-mailek is angolul jöttek, most nem tudom hogy van, mert én nem kértem a napi értesítést.