Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

nem, van a kinesisnek alu montiváza karbon támvillával, arra gondoltam

csak mivel a jobb kellizek kinesis csöbõl vannak, elég hasonló /ugyanolyan/ geóval, azért említettem ezt....

amúgy milyen magas vagy ?

körülbelül?? fogalmamsincs 180cm körül

de ez a kicsi 17" körül van

azért tudott a bigbikeos eladó a 17 collra rábeszélni mert boltban nem volt 19,5" os (igen ez nem 19") kellys és nem tudtam ahhoz viszonyítani

imagine jobb mint az a matts fõleg ha 2005öst veszel 149k és ha ott rögtön felrakatsz rá némi (5k) ft ráfizetéssel egy xt hátsóváltót akkot máris megvan amiért a mattsot választottad ja ésha 3 nap még nem telt le a vásárlástól számítva akkor még visszaviheted és kicserélheted:D:)
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Szerintem az imagine jobb valasztas lett volna.

Jé, de régen jártál erre.. :)
Ne törd le szegényt! :)

inkább boltban cseréltetném ki ha máshogynem ráfizetéssel

Ott max 19.5-re tudnád cserélni.. Vagy változott volna a vázméretezés a Kelly's-nél?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

az outi 9.9 es vázára gondoltál? azt kihagynám:) a vékonykerekûeket nem csipázom

nem, van a kinesisnek alu montiváza karbon támvillával, arra gondoltam

csak mivel a jobb kellizek kinesis csöbõl vannak, elég hasonló /ugyanolyan/ geóval, azért említettem ezt....

amúgy milyen magas vagy ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Deep: üdv a fórumon! Itt tényleg csak jófej emberek vannak :angevil:, szóval a hangulattal nem szokott baj lenni.

Hogy a neveddel szinkronban légy, egybõl a mélyvízben kell kezdeni a dolgokat.. :D Szóval nyugodta dagasszál sarat a hétvégén.. :)
Esõben késõbb sem olyan élvezetes menni, hacsak nem nyári zivatar. A sarazáshoz meg nem kell esõ, legalábbis nem akkor, amikor mész. "Védettebb" helyeken megmarad a tócsa és a sár is jó sokáig.. Szóval kalandra fel!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Hmm. Ahogy nézem a 23-a utáni akcióban egész emberi zoknikat is lehet majd kapni a Lidl-ben, asszem megnézem majd.

Feltöltött kép

Feltöltött kép

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

van egy eladó 19-esem...igaz nem kellys de szép és olcsó....:)

kellys geós karbon támvillás kinesist tudsz venni kb 140 pénzért

az outi 9.9 es vázára gondoltál? azt kihagynám:) a vékonykerekûeket nem csipázom

Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Szerintem az imagine jobb valasztas lett volna.

2kmax: Sztem simán megyek ha nem lesz gázos nagyon az idõ, holnap estig mindenképpen eldöntöm és jelzek, Egyébként ha nem Matts Sport lett volna akkor Imagine... :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Na ismét jelentkezem

Próbálok mindenkinek válaszolni, mert annyian írtatok, hogy fuhh...

2kmax: Sztem simán megyek ha nem lesz gázos nagyon az idõ, holnap estig mindenképpen eldöntöm és jelzek, Egyébként ha nem Matts Sport lett volna akkor Imagine... :)

2md88, Üdv neked is! Köszi a tippeket, lehet este elnézek egy ilyen dechatlonba és ha kapok valami jót akkor ott a helyem vasárnap (ha csak nem szakad valami nagyon) , persze késõbb szakadó akármiben is megyek, de most még láma vagyok kipróbálni egybõl a sárdagasztósdit

2Tailor: Üdv. Hogy milyen a Merida? Szerintem faxa nagyon, de még nem volt annyira alkalmam kipróbálni csak az Örsrõl tekertem haza a Király u-ig , de mint egy félõrült :) Leszálltam, és sántítottam annyira megtekertem magam. El is tévedtem picit a Stadionnál, de nem baj, legalább kerültem egyet, nagyon ment!!! Amúgy a keró pont ilyen, pont ilyen felszereltséggel, remélem eltudod olvasni :
http://www.merida.co...ttsSport500.pdf

2Avus: hihi a Lidlbe nem megyek, mert azt sem tudom merre van erre felé.De bigbike-ban tegnap még volt három igaz rövid újjú meg leárazva 2 K-ra! Meg Kelly's sisak :)

Bocsi, ha sokat írtam, csak próbáltam mindenkinek válaszolni.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Deep!
Vegyél Bmft csapatmezt, részletek a Bikemg Fórum Team nemtom min belül a Bmft csapatmezek 2006 tavasz topicban!!!! :)

Miért nincs Tbánya környékén lidl???????????????? Vennék egy mezt a leendõ bmfts mellé :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

:vázat én se láttam külön de nagyon kéne egy 19" os mert a mostani kicsire sikerült:( kár hogy nincs náluk carbon váz kiváncsi lennék az árára:D

van egy eladó 19-esem...igaz nem kellys de szép és olcsó....:)

kellys geós karbon támvillás kinesist tudsz venni kb 140 pénzért
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

A kedvenc virslim miatt megyek néha Lidlbe, csak messze van. De legközelebb szétnézek a "bringás osztályon". Gondolom ezeket középen kell keresni a kirakodóvásárban.

Én még sosem voltam Lidlben. A nagymamámék járnak oda sokszor, hoztak nekem onnan nagyon finom kekszet. (meg persze a gyerekeknek. :))

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Én a Dechatlonban kinéztem már tavaly , 1piros termo felsõt. De sajnálom rá a pénz. Az ára +nem akar lejjebb menni. Pedig még az ujját is lelehet zippzárazni.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

A lidlben régebben is volt bringás mez, még azt hiszem Gui írta ide a fórumra valahová, hogy vett ott mezt, meg nadrágot, és nem volt rossz.

A kedvenc virslim miatt megyek néha Lidlbe, csak messze van. De legközelebb szétnézek a "bringás osztályon". Gondolom ezeket középen kell keresni a kirakodóvásárban.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Én most kicsit beruháztam erre-arra, már ami az aláöltözetet jelenti, egy vékony aláöltözõ, egy vastagabb, ami jó második rétegnek is, és egy durvavastag pulcsi, mindegyik hiperszuper izzadtságelvezetõ anyagú. Ha ezt mindhármat felvenném, és felülre menne a thermodzseki, sztem -15 fokban is simán ellennék, bár ezt idén nem próbáltam. Ez az izzadtságelvezetés amúgy nem kamu, Csobánkán ami folyadék állapotban kijött belõlem, az seperc alatt eltûnt, uh elégedett vagyok velük.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Bringásmez a Lidlben?? Betojok :D. Amúgy a decatlonban érdemes néha szétnézni, ez-az iszonyat drága, de van sokminden ami meg baromi olcsó.

A lidlben régebben is volt bringás mez, még azt hiszem Gui írta ide a fórumra valahová, hogy vett ott mezt, meg nadrágot, és nem volt rossz.

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás
nekem van 1 db rövid meg 1 db hosszú biciklisgatyám, 1 db rövidujjú meg 1 db hosszúujjú kesznyûm. Meg 1 db tökfödõm. Még talán cipõ kéne. Ha sár van, akkor meg sár van, azt nem úszod meg tisztán akkor sem, ha talpig kot.nba bújsz is. :rocketman
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Deep: a tegnap esti egyeztetések után úgy fest a dolog, hogy Bp-Sztendre-Leányfalu, innen nemtom merre, vagy fel a 11-esen Tahitótfaluig (nem vészes, kb 3 km), esetleg komppal Pócsmegyeren át, de ez kevéssé tûnik valószínûnek. (Talán hazafelé lehet be kéne iktatni egy kompot?) Az útvonal pártíz km, de végig sík, vagyis ha van idõd, gyere. A Meridád hátrányairól pedig Voti már beszámolt ;).

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Üdv Deep, tõlem is :D

Öltözködéshez: én is most vettem egy elastic hosszú nadrágot, teljesen jó, 10000 pénz, de a dechatlonban elvileg veszel már fele ennyiért thermos gatyát!!!
Én is csak azután láttam miután megvettem:(

Mez, ha nem akarsz valami nagy durranás mezt, akkor elmész a LIDL-be és veszel egyet, kettõt mert 2500 ft és coolmaxos!! a héten van azt hiszem az akció, de nem vagyok biztos benne!

Bringásmez a Lidlben?? Betojok :D. Amúgy a decatlonban érdemes néha szétnézni, ez-az iszonyat drága, de van sokminden ami meg baromi olcsó.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Deep.

Írhatnál pár sort a Matts-ról. Engem érdekelne milyen. Felszereltség, ár ( ha nem titok ).
Küldheted priviben, vagy a Merida topicban, vagy itt. Nekem mindegy.
Pliiiiz.:) Ráér. Jõn már?:D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
nemtom merre megyünk de szerintem bp-szentendre-leányfalu(talán)-komp-sziget-tahitót-kompvagyhíd-dunakeszi(?)ittszurkolunk-bp
szenendre fele van némi földút talán sár is aztán nemtom de végig sík terep és úgy 60-70 km? nemtom:D

ui: a kis csoportok mindigis sokkal barátságosabbak mint a nagy ismeretlen tömegek ez a társadalom aranyszabálya. szerintem:D