Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
Írta 2006. március 17. - 01:15

ma alig tekertem 20 km-nél többet, abban is volt egy 60 km/h-ás érvénytelen 1,5 km.
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. március 17. - 01:13

most már elég volt ebbõl
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 17. - 01:12

vendég_avus_*
Írta 2006. március 17. - 01:07

Írta 2006. március 17. - 01:06

+oldható terepenDe nem tiszta terep, és mint tudod, én utálom az aszfaltot.
Avus!
Simán járható, nem kell tolni, bár van egy-két technikás rész.
/pap rét kék szentlászlóig-szentlászlón balra rá a zöldre /piros bringaút jelzés + ez a zöld jel is, az felmegy a parkolóhoz de már rajta vagy a zöldön csak a folytatást kell +oldani a parkoló másik felén/ jó tudom a kék is meg egy pár száz métert aszfalton

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. március 17. - 01:04

Viszont most megint vagy el akarom adni a bringámat (a feleségem ezt pártolja, mert neki nem szimpatikus ez a gép) vagy valami vázat akarok szerezni, természetesen Kelly's-t (hogy teljes jogú tag lehessek:afro: ). Honnan tudhatnék meg váz-árakat?
most már elég volt ebbõl
vendég_avus_*
Írta 2006. március 17. - 01:03

Írta 2006. március 17. - 00:59

De nem tiszta terep, és mint tudod, én utálom az aszfaltot.hát ha átmész a púpon akkor a szentlászló hegytetõ parkolóból van egy zöld ami majdnem a skanzenhez visz (a közút mellett kb) -( másik felé meg visegrádra)de az tök laza csak kidõlt fával van tele /vagy volt mikor arra jártam/ meg nehéz +találni mert szarok a jelölések....
avus : tahi fölött, és de
Avus!
Simán járható, nem kell tolni, bár van egy-két technikás rész.
vendég_avus_*
Írta 2006. március 17. - 00:57

Írta 2006. március 17. - 00:55

hát ha átmész a púpon akkor a szentlászló hegytetõ parkolóból van egy zöld ami majdnem a skanzenhez visz (a közút mellett kb) -( másik felé meg visegrádra)de az tök laza csak kidõlt fával van tele /vagy volt mikor arra jártam/ meg nehéz +találni mert szarok a jelölések....Pap-rétrõl terepen elég sok irányba lehet menni, de annyira nem egyszerû közvetlenül lejutni Szentendrére.
Edit: Druszám már megint megelõzött.
avus : tahi fölött, és de ez

vendég_avus_*
Írta 2006. március 17. - 00:53

Vöröskõ... Az véletlenül nem valahol Leányfalu "felett" van, és nincs ott valami kilátó?olyan max vöröskõ felé van .....papp réttõl a többi/egyébként egy p csak nekem jobban esik így/ laza terep és nem szentendre felé
Írta 2006. március 17. - 00:50

Pap-rétrõl terepen elég sok irányba lehet menni, de annyira nem egyszerû közvetlenül lejutni Szentendrére.József Attila színház az Árpád híd pesti hídfõnél??
De az összekötõ is jó nekem... Kboy sztem mi oda is már együtt mehetünk!
Tigger: Hát én csak a betonoson jöttem le, de fent a keresztezõdésnél úgy hallottam az egyik út meredekebb és köves, murvás, sziklás szóval terep...
Edit: Druszám már megint megelõzött.
Írta 2006. március 17. - 00:49

Tigger: Hát én csak a betonoson jöttem le, de fent a keresztezõdésnél úgy hallottam az egyik út meredekebb és köves, murvás, sziklás szóval terep...
olyan max vöröskõ felé van .....papp réttõl a többi/egyébként egy p csak nekem jobban esik így/ laza terep és nem szentendre felé
Írta 2006. március 17. - 00:42

De max elmegyek egy sokadikra.. De az legyen a "szponzorált", ha majd sikerül lebeszélni a megfelelõ helyeken..

Edit: jja és Pap-réttõl pedig tényleg ne féljetek.. "Kényelmesen" teljesíthetõ, max lassabban megy az erõtõl-kitartástól-edzettségtõl függõen..
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 17. - 00:41

vendég_avus_*
Írta 2006. március 17. - 00:14

+látjuk, hogy még ki jön. Vasúti híd budai hídfõ jó egynek, de ha jön még más is, akkor lehet elõtte pl a Hõsökön is kell egy gyûlés.OK. Akkor már csak a találka helyét kell megdumálni 10-kor hol??
Írta 2006. március 17. - 00:09

Igen, csak páran megelõztek. Szóval akkor legyen Sztendre felé. Mondjuk az útvonal Leányfalu után pár km-en a 11-es úton megy de talán vasárnap délelõtt nem lesz vészes, szóval részemrõl oké.
OK. Akkor már csak a találka helyét kell megdumálni 10-kor hol??
vendég_avus_*
Írta 2006. március 17. - 00:04

Írta 2006. március 17. - 00:03

melyik földútra gondolsz ?pontosan! jó kis kacskaringós hegymenet, de ha montival mész akkor választhatod lefele a fõldutat ami állítólag tele van nagy kõ darabokkal.
Írta 2006. március 16. - 23:59

Eddig mindig 10 körül indultunk, az sztem most is jó lesz. Néztem a rajtlistát az elõnevezések alapján, még 12.30-kor is lesz indulás, addig még gyalog odaérnénk
. Sztendre-Tahitótfalu irányban gondoltad megközelíteni?
Nekem jo a 10 h is, az utvonalat Szentendre felé gondoltam (ha nekem céloztad a kérdést)
Avus ajánlom figyelmedbe a 1811-es hozzászólást ezt ma egy barátom is megerõsitette