Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás
elteszem magam holnapra
ma alig tekertem 20 km-nél többet, abban is volt egy 60 km/h-ás érvénytelen 1,5 km.
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás
körülnéztem, vázat külön alig találni, de volna pár dolog, amihez meg a pénztárcám superlightos.
most már elég volt ebbõl

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Váz árakat csak a boltok tudnak mondani, sztem mindegy mi van ráfestve az ár au. mindegyiknek egy fajtán belül...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Én most körbekérdeztem pár boltot, akik forgalmaznak Kelly's bicajokat. Engem a Kinesium Premium alu Superlight váz érdekelt, 05-ös Raptor színben. Egyelõre úgy tûnik ilyen vézat nem lehet kapni külön, a legjobb, amit tudnak hozni az a Blade váza, ami már nem superlightos.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

De nem tiszta terep, és mint tudod, én utálom az aszfaltot.

Avus!

Simán járható, nem kell tolni, bár van egy-két technikás rész.

+oldható terepen
/pap rét kék szentlászlóig-szentlászlón balra rá a zöldre /piros bringaút jelzés + ez a zöld jel is, az felmegy a parkolóhoz de már rajta vagy a zöldön csak a folytatást kell +oldani a parkoló másik felén/ jó tudom a kék is meg egy pár száz métert aszfalton :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás
Nekem jó lesz az a 16. Nálunk csak május elejére van jelezve az utód.:)
Viszont most megint vagy el akarom adni a bringámat (a feleségem ezt pártolja, mert neki nem szimpatikus ez a gép) vagy valami vázat akarok szerezni, természetesen Kelly's-t (hogy teljes jogú tag lehessek:afro: ). Honnan tudhatnék meg váz-árakat?
most már elég volt ebbõl

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Hmm :). Kösz az infókat.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

hát ha átmész a púpon akkor a szentlászló hegytetõ parkolóból van egy zöld ami majdnem a skanzenhez visz (a közút mellett kb) -( másik felé meg visegrádra)de az tök laza csak kidõlt fával van tele /vagy volt mikor arra jártam/ meg nehéz +találni mert szarok a jelölések....

avus : tahi fölött, és de

De nem tiszta terep, és mint tudod, én utálom az aszfaltot.

Avus!

Simán járható, nem kell tolni, bár van egy-két technikás rész.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Akkor a kérdés: a Papréttõl Vöröskõig tartó útvonal montival járható? Ha 1-2 helyen fordított a felállás (ie én viszem a montit) az még belefér.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Pap-rétrõl terepen elég sok irányba lehet menni, de annyira nem egyszerû közvetlenül lejutni Szentendrére.

Edit: Druszám már megint megelõzött.

hát ha átmész a púpon akkor a szentlászló hegytetõ parkolóból van egy zöld ami majdnem a skanzenhez visz (a közút mellett kb) -( másik felé meg visegrádra)de az tök laza csak kidõlt fával van tele /vagy volt mikor arra jártam/ meg nehéz +találni mert szarok a jelölések....

avus : tahi fölött, és de ez
Feltöltött kép
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

olyan max vöröskõ felé van .....papp réttõl a többi/egyébként egy p csak nekem jobban esik így/ laza terep és nem szentendre felé

Vöröskõ... Az véletlenül nem valahol Leányfalu "felett" van, és nincs ott valami kilátó?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

József Attila színház az Árpád híd pesti hídfõnél?? :) De az összekötõ is jó nekem... Kboy sztem mi oda is már együtt mehetünk!

Tigger: Hát én csak a betonoson jöttem le, de fent a keresztezõdésnél úgy hallottam az egyik út meredekebb és köves, murvás, sziklás szóval terep...

Pap-rétrõl terepen elég sok irányba lehet menni, de annyira nem egyszerû közvetlenül lejutni Szentendrére.

Edit: Druszám már megint megelõzött.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Tigger: Hát én csak a betonoson jöttem le, de fent a keresztezõdésnél úgy hallottam az egyik út meredekebb és köves, murvás, sziklás szóval terep...

olyan max vöröskõ felé van .....papp réttõl a többi/egyébként egy p csak nekem jobban esik így/ laza terep és nem szentendre felé

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Háát, azt hiszem ebbõl az áprilisból kifogok maradni.. :( Mint jeleztem az utód eljövetele elvileg aprilis 13-ra várható.. Ezért mondtam, hogy vagy korán legyen (február), de az sokaknak hideg volt.. ;) Vagy kicsit késõbb, mondjuk május vége, vagy utána..

De max elmegyek egy sokadikra.. De az legyen a "szponzorált", ha majd sikerül lebeszélni a megfelelõ helyeken.. :)

Edit: jja és Pap-réttõl pedig tényleg ne féljetek.. "Kényelmesen" teljesíthetõ, max lassabban megy az erõtõl-kitartástól-edzettségtõl függõen..

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
József Attila színház az Árpád híd pesti hídfõnél?? :) De az összekötõ is jó nekem... Kboy sztem mi oda is már együtt mehetünk!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

OK. Akkor már csak a találka helyét kell megdumálni 10-kor hol??

+látjuk, hogy még ki jön. Vasúti híd budai hídfõ jó egynek, de ha jön még más is, akkor lehet elõtte pl a Hõsökön is kell egy gyûlés.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Igen, csak páran megelõztek. Szóval akkor legyen Sztendre felé. Mondjuk az útvonal Leányfalu után pár km-en a 11-es úton megy de talán vasárnap délelõtt nem lesz vészes, szóval részemrõl oké.

OK. Akkor már csak a találka helyét kell megdumálni 10-kor hol??

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Igen, csak páran megelõztek. Szóval akkor legyen Sztendre felé. Mondjuk az útvonal Leányfalu után pár km-en a 11-es úton megy de talán vasárnap délelõtt nem lesz vészes, szóval részemrõl oké.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

pontosan! jó kis kacskaringós hegymenet, de ha montival mész akkor választhatod lefele a fõldutat ami állítólag tele van nagy kõ darabokkal.

melyik földútra gondolsz ?

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Eddig mindig 10 körül indultunk, az sztem most is jó lesz. Néztem a rajtlistát az elõnevezések alapján, még 12.30-kor is lesz indulás, addig még gyalog odaérnénk :). Sztendre-Tahitótfalu irányban gondoltad megközelíteni?

Nekem jo a 10 h is, az utvonalat Szentendre felé gondoltam (ha nekem céloztad a kérdést)
Avus ajánlom figyelmedbe a 1811-es hozzászólást ezt ma egy barátom is megerõsitette