Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Üdv Deep, tõlem is :D

Öltözködéshez: én is most vettem egy elastic hosszú nadrágot, teljesen jó, 10000 pénz, de a dechatlonban elvileg veszel már fele ennyiért thermos gatyát!!!
Én is csak azután láttam miután megvettem:(

Mez, ha nem akarsz valami nagy durranás mezt, akkor elmész a LIDL-be és veszel egyet, kettõt mert 2500 ft és coolmaxos!! a héten van azt hiszem az akció, de nem vagyok biztos benne!

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Igen, végül is a sárral nekem sincs úgy bajom, de ahoz meg kellene valami mez, vagy nem tudom, ilyen öltözködésben mindig bizonytalan voltam :)
Hogy milyen stílus? Egy szóval kifejezve? Na jó kettõvel? Emberi, toleráns :) Eddig ez jött le nekem... Hmmm...az a keszi, tahitótfalu az nagyon nehéz pálya lenne ? :) Hány km? Milyen utak, völgyek, erdõk?

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Na hali!

Köszönöm a válaszokat Igen, ezért gondoltam, hogy talán nálatok próbálkozom, mert ez a stílus ami hozzám is közelebb áll
És most hétvégén merre lesz a kirándulás?
Szerintetek sárvédõ nélkül ne is gondolkozzak még ilyen idõben aszfalttalan túrákban?
Merida Partizan's Club rulez

hát én sosem használtam sárvédõt ha megszokod hogy vizes, sáros vagy a végén már az lenne a baj ha száraz vagy

most öö asszem valami keszire megyünk tahitótfalu éríntéssel
országúti idõfutamot megnézni ahol voti is résztvesz

na és milyen stílus is?:D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Na hali!

Köszönöm a válaszokat :) Igen, ezért gondoltam, hogy talán nálatok próbálkozom, mert ez a stílus ami hozzám is közelebb áll :)
És most hétvégén merre lesz a kirándulás?
Szerintetek sárvédõ nélkül ne is gondolkozzak még ilyen idõben aszfalttalan túrákban?
Merida Partizan's Club rulez ;)

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

akkor mi a kelly's klub kebelén belül megalapíthatjuk a "merida matts partizans" egyletet :))

Tényleg, neked is az van...:)

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

akkor mi a kelly's klub kebelén belül megalapíthatjuk a "merida matts partizans" egyletet :))

inkább csak "Merida Partizans" hátha jön valami nem Matts-os is:D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Én egy akkora nyolcast szereztem a hátsómba, hogy nem is lehet teljesen kiszedni. Az Andrássyn építkezésnél kitettek a kerékpárútra keresztbe fejmagasságba egy vasat, hogy ne parkoljanak oda. Én ezt a vasat mérgemben felborítottam, de pechemre a hátsómba beakadt :(

Fejmagasságba vasat. :wallbange Néha elképedek, hogy mikre képesek itt nálunk.
Ez durva. Ráállnak rendszeresen autóval, de úgy telibe. A közepére épitik a tûzcsapot. Most itt van a keresztbevas is . Lehet ezt még fokozni?
De a röhej, hogy én még 1szer sem láttam rendõrt aki ezért megbüntetett volna bárkit is. Bezzeg ha majd én nem veszem fel a láthatósági mellényt, akkor jujuj van.
Épithetnek itt bringautakat, mintha nem is lenne sokszor.
Ez most kiakasztott.:lol1:
Jó lenne ha állambácsinak nem csak a szavazatunk kéne, hanem megis dolgozna azért amit kapott.
Na ennyit errõl.....

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
ja majd más fórumok bringás topicjaiban is meg kell hírdetni de ha csak minden tiszta már

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
na nehogymár aszfalt legyen a dologból! ! !

pilis nem jó nektek??:D

ha majd meglessz a pontos idõpont (nem csak nap hanem minden helyszín stb) segítsetek kiszûrni a listámon nem lévõ új embereket

:vázat én se láttam külön de nagyon kéne egy 19" os mert a mostani kicsire sikerült:( kár hogy nincs náluk carbon váz kiváncsi lennék az árára:D

:ehelyett a sok magyarázkodás helyett nem kéne inkább valami térképrészletet vagy pontos leirást belinkelni??

Deep:minket mindíg itt találsz ha szeretnél velünk jönni csak beszólsz és megvárod az indulást
általában rainman a szerzõje ezeknek a vasárnapi kiruccanásoknak így privátban ha megküldöd neki számod biztos nem hagyunk a találka helyszínén

UI:egyik hegy sem szörnyû csak megfelelõ erõnlét, kitartás naéspersze elegendõ biztosítás kell az eléhezés ellen

UI2:de termékenyek voltatok már megint

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Képzeld ma kaptam 1defektet az elsõmbe úgy, hogy 1centis vágás lett a külsõn.:confused:

Én egy akkora nyolcast szereztem a hátsómba, hogy nem is lehet teljesen kiszedni. Az Andrássyn építkezésnél kitettek a kerékpárútra keresztbe fejmagasságba egy vasat, hogy ne parkoljanak oda. Én ezt a vasat mérgemben felborítottam, de pechemre a hátsómba beakadt :(

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Szegény lángosos. Csak azt látja, hogy idõnként megjelenik néhány örült bringás, és fényképezik a gépeket.:D De ha ezzel fellenditjük az üzletét, kérnünk kéne a haszonból is.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Hali Deep!

Nem hiszem hogy megölnének, én is élek még :D, sõt tiszteletbeli Kelly's Klub tag is lettem! Ez max annyi "hátránnyal" jár, hogy amikor a lángososnál az egymásnak támasztott Kelly's-eket fotózzák Neked a fához kell támasztanod a gépedet :)

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Szia Deep

Szinte lassan már hagyomány a vasárnapi túra. Csak figyelned kell a topikot , és már tudod is lesz -e az adott hétvégén.
Rainmannak az oldalán, pedig naprakészen megtudod nézni.:)
Bármikor szivesen látunk a túrákon + a topikban is. Tehát üdv a csapatban.
Amúgy mások is vannak akik más géppel nyomulnak. A Merida sem akadály.:D

Rainman:

Képzeld ma kaptam 1defektet az elsõmbe úgy, hogy 1centis vágás lett a külsõn.:confused:

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Sziasztok!

Kezdõ, de talán mégsem annyira kezdõ bicajos vagyok Pár napja olvasgatom a topicotokat amihez gratulálok, elég összetartó és jó fej bandának tûntök :) Nem is találtam más márkához ilyen jó hangulató topicot. Vásárlásra adtam én is most a fejemet és majdnem Kelly's lett belõle, de aztán sajna (most ezért lehet megöltök :) ) Merida Matts Sport 500 lett belõle. Hogy miért írok mégis ebbe a topicba? Mert ha "elviselnétek" egy Meridásat magatok között akkor azt hiszem egy lightosabb túrában kezdetnek aztán meg természetesen keményebb "megmérettetésben" is benne lennék. :) Sajna még sárvédõm nincsen és ruházatom sem, ezért gondoltam, hogy talán a lightosabb részével kellene kezdenem. Aztán persze minden egyebet is beszerzek majd. Szóval ha úgy gondoljátok Kelly's -esek és lesz valamikor egy ilyen városnézõsebb könyebb utatok szóljatok, szívesen mennék.

Üdv: Deep

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Ha azt nem is, azért szombaton tartok egy "Csobánka Újratöltve" túrát megfejelve Papréttel. Az irányon még gondolkodom.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hát én is nagyot néztem h mi a szösz...

#1854: ...nekem jelenleg nincs ballaszt a tárcámban uh. vasárnap akár a k2-re is mehetünk :)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Nemtom de ez a vasöntvény meredeken hangzik, esetleg acél...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Jut eszembe!! Tegnap kérdeztem a két merev villás bringát... Ma egy boltos azt mondta h az egyiknek vasöntvény a másiknak alu a hajtása. Az aluról azt hallottam h könnyen kopik, bár könnyû... A vas (már ha tényleg van ilyen) sztem meg a régi bringámon is van, az meg nehéz de baromi szívós.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

körülnéztem, vázat külön alig találni, de volna pár dolog, amihez meg a pénztárcám superlightos.

Vigasztaljon hogy legalább a pénztárcádat könnyû felcipelni az emelkedõn :D.