Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Talihely? Hõsök? Vagy valahol máshol?

Idõpont?

Nincs több kérdésem...:)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Mondja el nekem valaki kérem, hogy akkor mi a vasárnapi menet?
1 kicsit elvesztettem a fonalat. Talihely, hova megyünk. Visszaolvastam de azért jó lenne konktrétizálni.

Szerintem én is megyek...

Ja , én valami aszfaltoson mennék..

Beleszippantunk egy idõfutam légkörébe. Tahitótfalu, megnézzük milyen egy amatõr idõfutam. Onnan meg arra megyünk, amerre jónak látjuk. Eddig kboy, kamx, rainman és én, Pink75 és Deep kérdõjeles.

Szerk: az útvonal odafelé Bp-Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Ha már ennyien összejöttünk...

Vasárnap ki jön?

Eddig Kboyról, Rainmanrõl és magamról tudok, Deep pedzegette. Más?

Mondja el nekem valaki kérem, hogy akkor mi a vasárnapi menet?
1 kicsit elvesztettem a fonalat. Talihely, hova megyünk. Visszaolvastam de azért jó lenne konktrétizálni.

Szerintem én is megyek...

Ja , én valami aszfaltoson mennék..

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás
[quote name='Deep'] Amúgy a keró pont ilyen, pont ilyen felszereltséggel, remélem eltudod olvasni :
http://www.merida.co...ttsSport500.pdf
QUOTE]

A fékeken meg a vázon kívül szinte ugyanaz, mint az enyém. No, persze, az enyém öregebb.
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás

Sziasztok,

beköszönök, sajnos decemberben amikor kedves meghívást kaptam a klubba nem voltam az országban, de hát jobb késõn mint soha... bár a dolgok jelenlegi állása szerint hamarosan a Merida Partizans'

ki fogjuk nõni a klubot:bananadan
most már elég volt ebbõl

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás
van 1 szerencsétlen labradorszerû kutya, akit kiraktak az M0-áson, és persze, elcsapták. Most várja súlyos sérülésekkel az állatkórházban, hogy valaki gazdája legyen, anélkül nem tudnak tovább foglalkozni vele. A mûtétekre való pénzeket talán össze is dobnák más fórumról emberek - gazdi kell - SOS.
Ha tudtok valakit, azonnal szóljatok.

vasárnap én 3-ig érek rá, szóval, ha indulunk 9-kor, és addigra végzünk vele, megkerülhetjük a Földet is.
most már elég volt ebbõl

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
most akkor nem lessz Pilis? aszfaltozni fogunk (nagytúratali)
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Sziasztok,

beköszönök, sajnos decemberben amikor kedves meghívást kaptam a klubba nem voltam az országban, de hát jobb késõn mint soha... bár a dolgok jelenlegi állása szerint hamarosan a Merida Partinzans' -hoz kéne inkább csatlakoznom, mert szegény Magicemtõl lehet, hogy megválok. Az ok hasonló, mint ahogy az elõbb olvastam, 178 centis magasságomhoz a 17.5" kicsit kicsinek tûnik.
Addig is maradok lelkes olvasó meg miegymás, aztán idõvel remélhetõleg csatlakozom túrához is. (fõleg Csobánka, Sztendre és környékén :) )

üdv hát köztünk:D

az a meghívás (tõlem kaptad?) nem csak a klubba szólt hanem a negy túratalira is arébb találod a listát ha akaersz jönni légszivel írd be magad köszi
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Deville

Deville

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Sziasztok,

beköszönök, sajnos decemberben amikor kedves meghívást kaptam a klubba nem voltam az országban, de hát jobb késõn mint soha... bár a dolgok jelenlegi állása szerint hamarosan a Merida Partinzans' -hoz kéne inkább csatlakoznom, mert szegény Magicemtõl lehet, hogy megválok. Az ok hasonló, mint ahogy az elõbb olvastam, 178 centis magasságomhoz a 17.5" kicsit kicsinek tûnik.
Addig is maradok lelkes olvasó meg miegymás, aztán idõvel remélhetõleg csatlakozom túrához is. (fõleg Csobánka, Sztendre és környékén :) )

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
avus: kihagytál

raycoon: ki is fogom:D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Hú emberek, csak úgy szaporítjátok a szavakat!!

Én is azt hiszem be kell menjek a Lidl-be mert elég jól néznek ki a mezek és elég olcsók is! Szóval azt hiszem hogy lesz egy köröm! nekem a Méta utcai van a legközelebb...

Da a dechatlonba is be szeretnék menni, csak az innen elég messze van és löcésem sincs hogy jutok oda...

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Nem torom le, de az imagine felszereltsege jobb. A vazak meg vagy egyforman jok vagy az imagine vaza jobb. Szal imagine kerdes nelkul. :)

Én is inkább azt vettem volna.. ;) Bár tényleg elég nagy az árkülönbség..

Én 183 vagyok, sztem a 19.5 tökéletes, de igazából a vízszintes felsõcsõhossz + stucnihossz számít. Az ülésemet eléggé elõre kellett hoznom, mert a Magnust jó hosszú stucnival szerelték. Már ki is néztem helyette egy rövidebb Kbixet, ami könnyebb és olcsóbb is mint a jelenlegi Ricsi Pró.

Nekem picit hosszúnak tûnik, de nem tudom, hogy rövidebb stucnival jobb lenne-e.. Ki kellene próbálni, de mikor lesz nekem erre idõm...
Sajnos túrára sem lesz.. Pláne, hogy lassan "mindennapos" lesz a párom..

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Ha már ennyien összejöttünk...

Vasárnap ki jön?

Eddig Kboyról, Rainmanrõl és magamról tudok, Deep pedzegette. Más?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Na majd odamegyek és megnyomorgatom ezt a nyeregtáskát hogy leteszteljem. Mondjuk alapvetõen egy szemüveget, szemcseppet, mobiltelefont kell neki kibírnia :D.

Én 183 vagyok, sztem a 19.5 tökéletes, de igazából a vízszintes felsõcsõhossz + stucnihossz számít. Az ülésemet eléggé elõre kellett hoznom, mert a Magnust jó hosszú stucnival szerelték. Már ki is néztem helyette egy rövidebb Kbixet, ami könnyebb és olcsóbb is mint a jelenlegi Ricsi Pró.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nem torom le, de az imagine felszereltsege jobb. A vazak meg vagy egyforman jok vagy az imagine vaza jobb. Szal imagine kerdes nelkul. :)

Jé, de régen jártál erre.. :)
Ne törd le szegényt! :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Fú de sokat írtatok... csak átfutni volt idõm, de majd este...

Tailor: hát ez érdekes, én vettem egy pár 2006-osat is a másik bringára :)

Ma WatchFan feltett nekem egy új fogast, és már nem ugrál a láncom uh. lehet már hegymenet is részemrõl, a bringa újszerû állapotban van már!!

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

na látod nekem is ez a bajom hogy kicsi de nagyot még nem próbáltam arról nem tom milyen

eltö9rölték minek túl sokan akarták kicserélni kellysre mert itt olvasták hogy rosszat vettek??

Ha nem tartod lealacsonyítónak a Salamandert :D, ráadásul nem is a diszkes változatát, akkor egy következõ közös tekerésnél, kipróbálhatod, hogy mekkora a különbség..

Magyarázat nem volt a törvényben.. :D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

17.5, 19.5, 21.5 voltak a méretek.. Én kb 182 vagyok és néha úgy érzem, hogy sok a 19.5, de a 17.5 meg kicsi..

Már azt hiszem eltörölték ezt a szabályt..

na látod nekem is ez a bajom hogy kicsi de nagyot még nem próbáltam arról nem tom milyen

eltö9rölték minek túl sokan akarták kicserélni kellysre mert itt olvasták hogy rosszat vettek??:D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

de ez a kicsi 17" körül van

17.5, 19.5, 21.5 voltak a méretek.. Én kb 182 vagyok és néha úgy érzem, hogy sok a 19.5, de a 17.5 meg kicsi..

ja ésha 3 nap még nem telt le a vásárlástól számítva akkor még visszaviheted és kicserélheted:D:)

Már azt hiszem eltörölték ezt a szabályt..

Edit:

Szerintetek jól értelmezem, hogy ehhez a táskához alapból adnak ilyen mini-szerszámkészletet?

Szerintem jól értelmezed, csak kérdés, hogy mit bír az az anyag..

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Szerintem meg Deep nem döntött rosszul, a Big Bikében a Matts 500-ast 110-ért mérik. Az Imagine kicsit jobb, valszeg könnyebb, egyedül a hátsóváltója gyengébb, és az 147 pénz. Világot megváltani egyikkel sem lehet, bringázásra meg mindkettõ baromi jó :).

Szerk:
http://www.lidl.hu/h...kparnyeregtaska

Szerintetek jól értelmezem, hogy ehhez a táskához alapból adnak ilyen mini-szerszámkészletet?