Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
bocsi, h. nem szakszerûen fogalmaztam, de ezeket a neveket nem ismerem, de majd változatok rajta :)
Asszem felvettek iwiwen...

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Van az a csõ, amelyikre az elsõ átdobót szerelik, ott a csõ tetején van a méret kb. 1 cms betûkkel, vagyis a viperemen így van...

Hehe, én azt leragasztottam 1 Rock Shox matricával, így már világos. Azért kösz.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Sziasztok Márkatársak és minden egyébb más márka!
Még élek és mivel van mondanivalóm szólnék, eddig csak olvastalak Benneteket.Avus Pécsett tudok 1 eladó Sabotage 2004 vázat asszem 1 szezont mentek vele ha érdekel +adom a részleteket.

Köszi. Elsõsorban a méret érdekelne, aztán ha az passzol, akkor esetleg tud a tulaj egy képet küldeni csak úgy elsõ szemrevételezés kedvéért?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Nincs az a váz amit nem nyújtanék. Pedig nem vagyok 180-nál nagyobb.
A vázam 19,5. A Kelly's-ekre ráírják valahova?

Van az a csõ, amelyikre az elsõ átdobót szerelik, ott a csõ tetején van a méret kb. 1 cms betûkkel, vagyis a viperemen így van...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Mi lesz vasárnap? Túra.:D
Megyek.
Többórás napsûtést is mondanak.
Csak még nem beszéltük meg , hánykor és hol?

Jaa, pedig ezt még olvastam is. Elõször lesz egy tali a Hõsökön, onnan 10-kor el, majd a 13. kerületi kontingest veszük fel, erre két helyszín van, északi vasúti híd budai hídfõ, vagy a József Attila színház. De lehet hogy Rainmanék is lejönnek a Hõsökig, majd megkérdezzük ha idejön. A Hõsök 10 az tuti.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Napsütés??? Jézusom, milyen az egyeltalán? Emléxik még valaki?

Megyek.

KMGyuri

KMGyuri

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás

Én most körbekérdeztem pár boltot, akik forgalmaznak Kelly's bicajokat. Engem a Kinesium Premium alu Superlight váz érdekelt, 05-ös Raptor színben. Egyelõre úgy tûnik ilyen vézat nem lehet kapni külön, a legjobb, amit tudnak hozni az a Blade váza, ami már nem superlightos.

Sziasztok Márkatársak és minden egyébb más márka!
Még élek és mivel van mondanivalóm szólnék, eddig csak olvastalak Benneteket.Avus Pécsett tudok 1 eladó Sabotage 2004 vázat asszem 1 szezont mentek vele ha érdekel +adom a részleteket.Nagy dicséret e klub minden tagjának amiért ahogy fogadtok itt bárkit függetlenül milyen bringával
nyomja!Nincs fikázás, anyázás csak a bringázás szeretete van ezt a mentalitást kellene másoknak is máshol átvenni és elõbbre tartanánk!
Sajnálom,hogy a hétvégi turáitokon nem tudok résztvenni,de eccer valahogy +szervezem,hogy együtt nyomhassuk.Addig is marad a MECSEK,mert élni lehet bringázás nélkül de minek?!
Jó tekerést Nektek a hétvégére!

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Megyek.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Taylor, mi lesz vasárnap? (Ha már írtad akko bocs.)

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Nincs az a váz amit nem nyújtanék. Pedig nem vagyok 180-nál nagyobb.
A vázam 19,5. A Kelly's-ekre ráírják valahova?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
A városi rombolóm 22.5 collos. Anno túl sötét voltam ahhoz, hogy vázméreteket nézegessek, csak a kerékméretet néztem :D. Az a röhej, hogy kicsi, azaz rövid. A stucnija miatt sokkal kisebb a pilótafülke, mint a 19.5-ös Kellizen.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

178 hoz a 17,5 sztem a legjobb /bár lehet a salamander és tsa kategória kicsit rövidebb, de akkor inkább 1centivekl hosszabb stucni/ de a 19,5 terepen használhatatlan ehhez a magassághoz....

Lehet, hogy 182-höz is sok a 19.5? Néha annak tûnik..

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Tudom, de talán szombaton nagyobb valószínûséggel dolgoznak az emberek mint vasárnap. Vagy mittudomén :).

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
szombat 16 odika nem szombat:D:D:D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
A sakkjátékot nem bántjuk ;). A fórum jellege miatt a hasonlat jobb lenne pl így: rugalmas mint egy pályaváz :D.

Szerk: közfelkiáltom a 16-át.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
na ez jókérdés

szvsz legyen szombaton mert mindent eddig vasárnap tartottunk
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Üdv Mindenki!

Fontos volna tudnom, hogy a Kelly's tali ápr. 15-én vagy 16-án lesz végül is.
Már most kellene szabadnapot intéznem, mert a fõnököm kb. annyira rugalmas, mint a sakkjáték szabályai...

Amúgy örvendek, hogy nem a 28-i hétvégére került, mer akkor semmiképpen sem tudtam volna menni (a Garda miatt), pedig már nagyon szeretnék nem csak virtuális klubtag lenni....

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Variálhatjuk még párféleképpen ezt a négy betût ha esetleg a kamx nem jön be :D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

...kboy, kamx, rainman...

na dejó új nevem van:D kamx na hogy hangzik??:D:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Sziasztok,

beköszönök, sajnos decemberben amikor kedves meghívást kaptam a klubba nem voltam az országban, de hát jobb késõn mint soha... bár a dolgok jelenlegi állása szerint hamarosan a Merida Partinzans' -hoz kéne inkább csatlakoznom, mert szegény Magicemtõl lehet, hogy megválok. Az ok hasonló, mint ahogy az elõbb olvastam, 178 centis magasságomhoz a 17.5" kicsit kicsinek tûnik.
Addig is maradok lelkes olvasó meg miegymás, aztán idõvel remélhetõleg csatlakozom túrához is. (fõleg Csobánka, Sztendre és környékén :) )

178 hoz a 17,5 sztem a legjobb /bár lehet a salamander és tsa kategória kicsit rövidebb, de akkor inkább 1centivekl hosszabb stucni/ de a 19,5 terepen használhatatlan ehhez a magassághoz....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való