Asszem felvettek iwiwen...
Van az a csõ, amelyikre az elsõ átdobót szerelik, ott a csõ tetején van a méret kb. 1 cms betûkkel, vagyis a viperemen így van...
Sziasztok Márkatársak és minden egyébb más márka!
Még élek és mivel van mondanivalóm szólnék, eddig csak olvastalak Benneteket.Avus Pécsett tudok 1 eladó Sabotage 2004 vázat asszem 1 szezont mentek vele ha érdekel +adom a részleteket.
Nincs az a váz amit nem nyújtanék. Pedig nem vagyok 180-nál nagyobb.
A vázam 19,5. A Kelly's-ekre ráírják valahova?
Jaa, pedig ezt még olvastam is. Elõször lesz egy tali a Hõsökön, onnan 10-kor el, majd a 13. kerületi kontingest veszük fel, erre két helyszín van, északi vasúti híd budai hídfõ, vagy a József Attila színház. De lehet hogy Rainmanék is lejönnek a Hõsökig, majd megkérdezzük ha idejön. A Hõsök 10 az tuti.Mi lesz vasárnap? Túra.
![]()
Megyek.
Többórás napsûtést is mondanak.
Csak még nem beszéltük meg , hánykor és hol?
Mi lesz vasárnap? Túra.
![]()
Megyek.
Többórás napsûtést is mondanak.
Csak még nem beszéltük meg , hánykor és hol?
Sziasztok Márkatársak és minden egyébb más márka!Én most körbekérdeztem pár boltot, akik forgalmaznak Kelly's bicajokat. Engem a Kinesium Premium alu Superlight váz érdekelt, 05-ös Raptor színben. Egyelõre úgy tûnik ilyen vézat nem lehet kapni külön, a legjobb, amit tudnak hozni az a Blade váza, ami már nem superlightos.
Lehet, hogy 182-höz is sok a 19.5? Néha annak tûnik..178 hoz a 17,5 sztem a legjobb /bár lehet a salamander és tsa kategória kicsit rövidebb, de akkor inkább 1centivekl hosszabb stucni/ de a 19,5 terepen használhatatlan ehhez a magassághoz....
...kboy, kamx, rainman...
178 hoz a 17,5 sztem a legjobb /bár lehet a salamander és tsa kategória kicsit rövidebb, de akkor inkább 1centivekl hosszabb stucni/ de a 19,5 terepen használhatatlan ehhez a magassághoz....Sziasztok,
beköszönök, sajnos decemberben amikor kedves meghívást kaptam a klubba nem voltam az országban, de hát jobb késõn mint soha... bár a dolgok jelenlegi állása szerint hamarosan a Merida Partinzans' -hoz kéne inkább csatlakoznom, mert szegény Magicemtõl lehet, hogy megválok. Az ok hasonló, mint ahogy az elõbb olvastam, 178 centis magasságomhoz a 17.5" kicsit kicsinek tûnik.
Addig is maradok lelkes olvasó meg miegymás, aztán idõvel remélhetõleg csatlakozom túrához is. (fõleg Csobánka, Sztendre és környékén)