Avus:
Közben megtaláltam.
Szervusztok!
Rainman hívott meg a testbike-ról még március 15.én
Sajnos mostanában nem nagyon tekertem, de egy centirozás (és az életem rendbetétele - sacc 1 hónap) után szívesen résztvennék a túrákon...
Nekem egy Phanaticom van, egyenlõre ismerkedek a géppel, mert csöppet szokatlan egy BMX majd egy Csepel utánSajnos egyenlõre lámer vagyok a kerékpártémában, de remélem ez miahamarbb változni fog.
Olvasgatni fogom a fórumot
Addig is Üdv:
elde
Én is nagyon gondolkodok gumicserén, legalább hátul, de semmi pénzem! örülök, ha most meg tudom venni a szemüveget amit kinéztem! szóval... valamit kéne hátulra tenni hogy megfelelõen mûködjön a dolog!!!!
mit ajánlotok? én néztem schwable gumikat abból is talán smart sam vagy ritchey excavader, vagy valamilyen conti gumi... még nem tudom, meg mondom a pénztárcám is üres....
Elõzõ nyáron megpróbáltam Leányfaluról kiindulva felmenni Vöröskõhöz (ott nyaraltam). Igazából az utat se tudtam, de mentem valamerre, amíg a Kelly's gyári slick gumijai meg nem akadályoztak. Egyszerûen nem tudtam már elõrehaladni, kipörgött. Aztán visszafordultam, és a Kelly mászós geometriája miatt a lefele elég érdekes volt a meredek betonúton...elõször mikor elindultam leányfalunál a vöröskõ felé egybõl tolás. kb. 16 %-os emelkedõvel.
amikor meg megérkeztem a Vöröskõ lábához, akkor szintén tolás. néhol nagyon keskeny az ösvény és tele van kövekkel, emiatt jó gyakorlóterep.
akkor már elhiszem hogy fejlõdött a kondim, ha leányfalu vöröskõ meglesz egyhuzatra (de legalább a vöröskõ meglesz egyhuzatra) :clap:
Hmm, én ezt korábban szóvá tettem, de így legalább te lettél a "pupák"..Egy+vel, írásban jelölt teljes hasonulás!!! Tehát Eggyel!!!
Hehe, te és a gyenge idegzet, kár, hogy nem volt múltkor nálam a gép, ha ott lett volna, most lenne róla bizonyíték..Egy ilyet kéne nyomni vmikor. Tudod, én gyenge idegzetû vagyok, ezért látnom kell...
vöröskö meg papp rét gyakorlatilag 1szint......vöröskõre meg kellemes
jelenlegi kondimban asszem 30 % tolás
hát szenetndre felé a sárgán van egy szakasz ami meredek, öklömnyi és kissé nagyobb kövek vannak és bal kéz felé meg szakadék ...de nem hosszú
a sárga másik irányba tahi felé az ha jól emléxem nem vészes, és közvetlen vörösköröl megy még leényfalura a piros folytatása....na azt nem ismerem de állítólag vanna bennek durva részek
leányfalu, tahi, dunabogdány vagy szentendre.....esetleg egy kis csavarral visegrád....a sárgán le kell menni állló-rét felé mig összetalálkozik a zölddel a zöldön visszafordulás, aztán vértes mezõig megint közös a pirossal, mikor elválik akkor zöld, amig nem keresztezi azt a dozerútat ami tahiból jön fel /cseresznyés völgy ahogy emlegetve szokott lenni/ azon nyomni egy balost és vagy végig rajta menni levisz az apátkuti völgybe a füvészkert fölé, vagy ahol keresztezi a kék kereszt - szintén bringaút- arra kanyarodni.....az meg a bob pályához visz kb
ja és van egy pár szakasz ami nem gyenge idegzetûrknrk való
vöröskö meg papp rét gyakorlatilag 1szint......vöröskõre meg kellemesVöröskõ-Paprét útvonalon voltam tavaly õsszel, Vöröskõ felõl mentem. a kondim sem volt 100 % az biztos, de elég húzós volt mind Vöröskõre felmenni, meg onnan továbbmenni Paprét felé.
ami viszont nagyon tetszett hogy sok helyen kis szûk gyalogutakon kellett tekerni, igazi terepen.
:lol1:
Pap-rét nagyon jó ötlet, de én onnan nem vagyok hajlandó se visszafordulni, se az út felé menni, minimum Visegrád, de még inkább Vörös-kõ felé mennék, legalábbis így rémlik, mintha Tigger említett volna ilyen útvonalat. Majd kikérdezzük.
Egy ilyet kéne nyomni vmikor. Tudod, én gyenge idegzetû vagyok, ezért látnom kell...leányfalu, tahi, dunabogdány vagy szentendre.....esetleg egy kis csavarral visegrád....a sárgán le kell menni állló-rét felé mig összetalálkozik a zölddel a zöldön visszafordulás, aztán vértes mezõig megint közös a pirossal, mikor elválik akkor zöld, amig nem keresztezi azt a dozerútat ami tahiból jön fel /cseresznyés völgy ahogy emlegetve szokott lenni/ azon nyomni egy balost és vagy végig rajta menni levisz az apátkuti völgybe a füvészkert fölé, vagy ahol keresztezi a kék kereszt - szintén bringaút- arra kanyarodni.....az meg a bob pályához visz kb
ja és van egy pár szakasz ami nem gyenge idegzetûrknrk való
hát szenetndre felé a sárgán van egy szakasz ami meredek, öklömnyi és kissé nagyobb kövek vannak és bal kéz felé meg szakadék ...de nem hosszúKöszi. Van benne valami, amit Rain mond, lehet hogy Leányfalu vagy Szentendre felé kéne venni az irányt Vörös-kõrõl. A lefelék ugye nem DH-jellegûek?
leányfalu, tahi, dunabogdány vagy szentendre.....esetleg egy kis csavarral visegrád....a sárgán le kell menni állló-rét felé mig összetalálkozik a zölddel a zöldön visszafordulás, aztán vértes mezõig megint közös a pirossal, mikor elválik akkor zöld, amig nem keresztezi azt a dozerútat ami tahiból jön fel /cseresznyés völgy ahogy emlegetve szokott lenni/ azon nyomni egy balost és vagy végig rajta menni levisz az apátkuti völgybe a füvészkert fölé, vagy ahol keresztezi a kék kereszt - szintén bringaút- arra kanyarodni.....az meg a bob pályához visz kbVörös-kõtõl hová lehet lemenni?