Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 05. - 22:56

vendég_avus_*
Írta 2006. április 05. - 22:51

Írta 2006. április 05. - 22:42

papp rét hátsó rész széles dózerút, /alternativ a kék piros vele párhuzamosan/ ami kerékpárút is egy darabig majd kb egy kilóméterre a kék elkanyarodik balra, tovább a piroson ami továbbra is a dózerút, vértes mezõnél becsatlakozik a zöld , kb innem már keskenyebb erdei õsvény és a piros vörös kõre visz...Pap-rét nagyon jó ötlet, de én onnan nem vagyok hajlandó se visszafordulni, se az út felé menni, minimum Visegrád, de még inkább Vörös-kõ felé mennék, legalábbis így rémlik, mintha Tigger említett volna ilyen útvonalat. Majd kikérdezzük.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. április 05. - 22:37

Az útvonalat ti diktáljátok, nekem ez ami jelenleg avus ajánlott az nagyon bejön, akárhogy is ki kell köpjem a tüdõmet!
vendég_avus_*
Írta 2006. április 05. - 22:32

vendég_rainman_*
Írta 2006. április 05. - 22:21

Szilárd: Te mennyire birod a mászást? gyurjá vazzeg!
...fú lehet h nagyon kész vagyok ma már..

Nézegettem a cm oldalát és eszembe jutott a sok szlogen amiket már kitaláltak, meg nézegettem a mostani matricákat is és az jutott az eszembe, lásd "Érd utol a piros hetest!" versenyrõl h a kelly's találkozó utáni túrának lehetne az a neve h "Kapd el a húsvéti nyuszit Pap réten!"

vendég_avus_*
Írta 2006. április 05. - 22:19

Írta 2006. április 05. - 22:17

vendég_avus_*
Írta 2006. április 05. - 22:13

Írta 2006. április 05. - 22:06

Szerk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! én tiszta hülye vagyok!!!! szombaton tök szép idõ lesz!!!!!!
SSSSSõt!!! nekem utána tavaszi szünet!!! igggeeennnnn!!!! ez azt jelenti, hogy már 75% hogy megyek szombaton...
A fennmaradó 25% a szülõk része!!! holnap szépen ecsetelem nekik hogy mi a szitu:D
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 05. - 21:59

Írta 2006. április 05. - 21:52

UI.: a kondim még fejlõdik.....
vendég_avus_*
Írta 2006. április 05. - 21:49

Szerk #1: az viszont tény, hogy mikor kiértem a Budakeszi útra, az esõ ellenére is baromi jól éreztem magam, a Jánoshegyi-úti szerpentinen már szinte daloltam

Szerk #2: az 1000 méter talán túlzás, legyen inkább 500, de az kemény.
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 05. - 21:45

Írta 2006. április 05. - 21:35

vendég_avus_*
Írta 2006. április 05. - 21:26

1. Esett az esõ, ez minden bringázás élvezeti értékét nagyban csökkenti. Állítólag szombaton már szép lesz az idõ.
2. Ez a nagyobbik baj. Az emelkedés a II. ker Széher utcában kezdõdik, itt még kellemesen egészséges. A Lipótmezei útnál vége az útnak, de bringával ki lehet kerülni a sorompót és nincs bringázni tilos tábla. Innen a Hárshegyi úton mentem, ami földút, semmi sár, vagy nyomvájú, de kezd szépen emelkedni. Az esõ miatt ma rövidítettem, és nem mentem végig a Hárshegyi úton, megkerülve a Nagy-Hárs-hegyet, hanem nyomtam egy balost a Schüller u felé, a két Hárs-hegy között. (Az utca megnevezések ne zavarjanak meg senkit, ezek földutak az erdõben.) Namármost így rövidebb volt az út a Budakeszi útig, de ezen a Schülleren volt egy kb kilométeres szakasz, ahol megszenvedtem: elõl legkisebb, hátul második legnagyobb tányér. Szóval szívatós...
Holnap v pénteken ha nem lesz esõ, megnézem a hosszabb, megkerülõs útvonalat, hátha azon nincs ilyen szívatás. Szívesen bevállalnám ezt a Schüller utcát veletek, de félek hogy túra közben szidtok majd mint állat

A Budakeszi úttól a János-hegy elõtti placcig süti volt az út, végig nagytányéron, a kilátóhoz vezetõ rövid szakasz már nyelvlógatós középsõ tányéros (de ez úgyis opcionális). Normafától meg kisebb hullámzással gyakorlatilag laza lesz az út.
Alternatív javallatok: keressünk teljesen új útvonalat, vagy hagyjuk ki a hárs-hegyi részt, és menjünk a Budakeszi úton. Vagy ki erre, ki arra, és találkozunk a Libegõnél.
Írta 2006. április 05. - 20:48

vendég_rainman_*
Írta 2006. április 05. - 20:26

Írta 2006. április 05. - 20:06

Írta 2006. április 05. - 20:04

Szia! aha és várunk 16.-án és nézd meg a linket az aláírásomban és az ott található infós oldalak alapján küldd el privátban az adataidat ill. képeidet (ezt lehet késõbb is akár) a rainman@vipmail.hu címemre!!
szerk: beteszem ide is a levelet amit én küldtem szét azoknak akik még nem reagáltak itt a 16.-ára. Természetesen család, gyerekek is hozhatóak mint mindig... de nem hozom a bnõmet h mehessek a hegyre a többiekkel ne csak a beszégetésre
Szia!
Ápr. 16.-án sok szeretettel várunk a kelly's klub topik találkozójára!
I. Kelly's Klub topic-találkozó és túra 2006. 04. 16. vasárnap 10:00 Hõsök tere
Program: Budakalászon az Omszki tónál beszélgetés, piknik... Késõbb túra vagy hazatekerés.
Túra: ...szervezés alatt...
Részletek és esetleges változások:
http://kellysklub.uw.hu
Gyere el kelly's-eddel és tölts velünk egy kellemes napot! Ha ismersz kelly's-eseket akkor szólj nekik is és jöjjenek õk is!!
FELTÉTLENÜL VÁLASZOLJ ERRE A MAILRE!
Csak azokra várunk akik legalább elõzõ estig jelzik, hogy jönnek!
üdv, Szûcs Dániel - rainman
mail: rainman@vipmail.hu
msn: paybackzenekar@hotmail.com
tel: 0620 352 7441
én megyek üdv ZSMTB. ja és paprétre szavazok