Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Ma mentem egy dunakeszi-gödöt és megvan a kerékpárút szépen a horányi révig. A gödi rész kicsit gáz mert ma is pl elég sok autó volt az utcákon kátyújavítás stb. de ha ésszel megy az ember nincs gond és nagyrészt megadják az elsõbbséget.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Kboy: neked mi az msn címed????

Avus: és neked???

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Nekem háztol házig Párkány 150 volt :) simán meg lehet csinálni

mondja ezt egy edzett rendszeresen tekerõ montis. :) hát 150-tõl még talán messze vagyok..bár ki tudja? soha nem mentem még annyit...

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Én tavaly amikor a Párkányi turát csináltam Göd -ig biztonságosan lehet menni kerékpár uton és csak itt jöttünk ki a 2-es re ,de valaki beirta tavaly egy forumon ,hogy Keszi és Göd között is csinálják lehet hogy már ez is kész van ezt voti talán jobban megtudná mondani vagy Kellis
Én ahogy megismertem a társaságot szerintem elég lesz csak Visegrádig és ott át a komppal (ha ez simán megy akkor legközelebb lehet szerintem a hosszabb tura is )
ja: avus adj msn cimet ..

hmm szégyen de én sem tudom, hogy elkészült e már…talán igen. Hétvégén nem arrafelé jöttem vissza.

Kboy: kellett nekem bk-t nézni, közben meg lelépsz :). Naszóval az érdekel, hogy a térképet elnézve Vácról csak a 2-esen lehet Bp-re jutni, csak azt nem tudom hogy ez mennyire biztonságos, van-e kerékpráút/sáv vagy autók között megyünk, illetve - ha ismered a környéket - melyik útvonal tûnik neked szimpatikusnak?

zsmtb: sík útakon megyünk, tehát Esztergomba Visegrádon keresztül.

Tahitótfalunál csatlakozhatom? Addig megpróbálok valamit kezdeni a nyergemmel, mert már az 5. alkalommal fájt a sejhajom kb. a 40. km után..ez pedig több lesz, mint 40 km.

Mikor lesz kedvetek terepre menni?

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

hát nem akarom a társaságot visszahúzni :) de a Visegrád komp- Nagymaros Bp sem rossz táv! Párkányban én voltam Autóval. na az már szép kis túra. elég a személyi. átkelõ letkésnél van

Nekem háztol házig Párkány 150 volt :) simán meg lehet csinálni

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Én tavaly amikor a Párkányi turát csináltam Göd -ig biztonságosan lehet menni kerékpár uton és csak itt jöttünk ki a 2-es re ,de valaki beirta tavaly egy forumon ,hogy Keszi és Göd között is csinálják lehet hogy már ez is kész van ezt voti talán jobban megtudná mondani vagy Kellis
Én ahogy megismertem a társaságot szerintem elég lesz csak Visegrádig és ott át a komppal (ha ez simán megy akkor legközelebb lehet szerintem a hosszabb tura is )

hát nem akarom a társaságot visszahúzni :) de a Visegrád komp- Nagymaros Bp sem rossz táv! Párkányban én voltam Autóval. na az már szép kis túra. elég a személyi. átkelõ letkésnél van

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Igen avus! elég az is ! Dõt fateromat még a régivel is átengedték:D:D:D

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Kboy: kellett nekem bk-t nézni, közben meg lelépsz :). Naszóval az érdekel, hogy a térképet elnézve Vácról csak a 2-esen lehet Bp-re jutni, csak azt nem tudom hogy ez mennyire biztonságos, van-e kerékpráút/sáv vagy autók között megyünk, illetve - ha ismered a környéket - melyik útvonal tûnik neked szimpatikusnak?

húúú az nem 2 km lesz! a Vác-Dunakeszin voltam vasárnap, de annyira kevésnek éreztem az elsõ lámpámat, (tök sötétben tekertem haza) hogy inkább a 2-esen jöttem villogva.
amúgy jó a kerékpárút.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Csak engem ne kérdezzetek! mert abszolút ismeretlen vagyok a bicikliutak és egyéb utakban egyenlõre!!!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
És a tótokhoz elég ugye a személyi igazolvány?

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
HMM... jó kérdés! még megbeszélés alatt van a dolog, de a fõkolompos (aki szerintem rain...:D) nincs itt, bár avus itt van! szóval ti ismeritek a terepet! én csak túrázó vagyok! Egyenlõre!!

Mondjuk én Esztergomnak mennék szívesen! azt ismerem valamennyire, persze csak autóval!

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Hi!
Visegrád vagy Esztergom?

melyik útvonalon merre mentek?

pl. Esztergom Visegrádon át, vagy Pomáz felé?

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
IIIGGGEEEENNN!!!!! végre együtt téphet a két magnus:D:D:D

NAgyon valószínû, hogy megyek!!! szóval virul a fejem!!!!!

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Kboy, te ismered valamennyire a Dunakanyar környékét?

Md: akkor te ezexerint jössz?

Mire gondolsz speciel?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Kboy, te ismered valamennyire a Dunakanyar környékét?

Md: akkor te ezexerint jössz?

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Az a lényeg hogy neked nem lett semmi bajod!!!! nekem is volt már ilyen hogy kanyar aztán zakó, de szerencsére semmi komoly...

Még jó hogy nem a másik oldalra kanyarodtál! akkor a váltónak lehetett volna komolyabb baja!!

RAin: voltam ma imrén és volt benn egy régi kellys! valami big strike, vagy stroke vagy valami ilyesmi volt! ha érdekel akkor jelezz!!

legalábbis úgy jött le hogy kedveled a régi dolgokat!

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
Sziasztok !

Ma sikerült összehoznom egy 8 pontos esést :) az elsõ kerék egyszerüen elvesztette a tapadást egy kanyarban, vagy én mentem gyorsan? :) és már csusztam is az oldalamon..de nem lett semmi bajom kicsikémnek csak a szarva és a hátsó patentszára karcolodott meg.
Kikérem magamnak engem kihagytak a szaknévsorbol (hétvége) és hozok még egy embert természetesen egy Kellys-est Definite.,ugy hogy tessék az én nevemet is odabigyeszteni rain.
Meterologusoknak meg 10 pont a mai esõzés miatt :clap:

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Ebbe 1 rész van, de két cipzár! a második cipzárt ha kihúzom, akkor meg tudom mélyíteni vagyis nagyobb lesz a tárkapacitása!! Szóval mélyítem:D

zsmtb: most hétvégén lesz, de rainman oldalán fenn van! a pontos útvonal még tervezés alatt!!