Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
Írta 2006. március 22. - 22:32

Írta 2006. március 22. - 22:27

Írta 2006. március 22. - 22:27

mondja ezt egy edzett rendszeresen tekerõ montis.Nekem háztol házig Párkány 150 volt
simán meg lehet csinálni

Írta 2006. március 22. - 22:25

Én tavaly amikor a Párkányi turát csináltam Göd -ig biztonságosan lehet menni kerékpár uton és csak itt jöttünk ki a 2-es re ,de valaki beirta tavaly egy forumon ,hogy Keszi és Göd között is csinálják lehet hogy már ez is kész van ezt voti talán jobban megtudná mondani vagy Kellis
Én ahogy megismertem a társaságot szerintem elég lesz csak Visegrádig és ott át a komppal (ha ez simán megy akkor legközelebb lehet szerintem a hosszabb tura is )
ja: avus adj msn cimet ..
hmm szégyen de én sem tudom, hogy elkészült e már…talán igen. Hétvégén nem arrafelé jöttem vissza.
Kboy: kellett nekem bk-t nézni, közben meg lelépsz
. Naszóval az érdekel, hogy a térképet elnézve Vácról csak a 2-esen lehet Bp-re jutni, csak azt nem tudom hogy ez mennyire biztonságos, van-e kerékpráút/sáv vagy autók között megyünk, illetve - ha ismered a környéket - melyik útvonal tûnik neked szimpatikusnak?
zsmtb: sík útakon megyünk, tehát Esztergomba Visegrádon keresztül.
Tahitótfalunál csatlakozhatom? Addig megpróbálok valamit kezdeni a nyergemmel, mert már az 5. alkalommal fájt a sejhajom kb. a 40. km után..ez pedig több lesz, mint 40 km.
Mikor lesz kedvetek terepre menni?
Írta 2006. március 22. - 22:24

Nekem háztol házig Párkány 150 volthát nem akarom a társaságot visszahúzni
de a Visegrád komp- Nagymaros Bp sem rossz táv! Párkányban én voltam Autóval. na az már szép kis túra. elég a személyi. átkelõ letkésnél van

Írta 2006. március 22. - 22:21

Én tavaly amikor a Párkányi turát csináltam Göd -ig biztonságosan lehet menni kerékpár uton és csak itt jöttünk ki a 2-es re ,de valaki beirta tavaly egy forumon ,hogy Keszi és Göd között is csinálják lehet hogy már ez is kész van ezt voti talán jobban megtudná mondani vagy Kellis
Én ahogy megismertem a társaságot szerintem elég lesz csak Visegrádig és ott át a komppal (ha ez simán megy akkor legközelebb lehet szerintem a hosszabb tura is )
hát nem akarom a társaságot visszahúzni

Írta 2006. március 22. - 22:20

Írta 2006. március 22. - 22:18

Kboy: kellett nekem bk-t nézni, közben meg lelépsz
. Naszóval az érdekel, hogy a térképet elnézve Vácról csak a 2-esen lehet Bp-re jutni, csak azt nem tudom hogy ez mennyire biztonságos, van-e kerékpráút/sáv vagy autók között megyünk, illetve - ha ismered a környéket - melyik útvonal tûnik neked szimpatikusnak?
húúú az nem 2 km lesz! a Vác-Dunakeszin voltam vasárnap, de annyira kevésnek éreztem az elsõ lámpámat, (tök sötétben tekertem haza) hogy inkább a 2-esen jöttem villogva.
amúgy jó a kerékpárút.
Írta 2006. március 22. - 22:09

vendég_avus_*
Írta 2006. március 22. - 22:07

Írta 2006. március 22. - 22:06

Én tavaly amikor a Párkányi turát csináltam Göd -ig biztonságosan lehet menni kerékpár uton és csak itt jöttünk ki a 2-es re ,de valaki beirta tavaly egy forumon ,hogy Keszi és Göd között is csinálják lehet hogy már ez is kész van ezt voti talán jobban megtudná mondani vagy KellisKboy: kellett nekem bk-t nézni, közben meg lelépsz
vendég_avus_*
Írta 2006. március 22. - 22:00

Írta 2006. március 22. - 21:49

Mondjuk én Esztergomnak mennék szívesen! azt ismerem valamennyire, persze csak autóval!
Írta 2006. március 22. - 21:38

Visegrád vagy Esztergom?
melyik útvonalon merre mentek?
pl. Esztergom Visegrádon át, vagy Pomáz felé?
Írta 2006. március 22. - 21:22

NAgyon valószínû, hogy megyek!!! szóval virul a fejem!!!!!
Írta 2006. március 22. - 21:17

Mire gondolsz speciel?Kboy, te ismered valamennyire a Dunakanyar környékét?
Md: akkor te ezexerint jössz?
vendég_avus_*
Írta 2006. március 22. - 21:05

Md: akkor te ezexerint jössz?
Írta 2006. március 22. - 20:50

Még jó hogy nem a másik oldalra kanyarodtál! akkor a váltónak lehetett volna komolyabb baja!!
RAin: voltam ma imrén és volt benn egy régi kellys! valami big strike, vagy stroke vagy valami ilyesmi volt! ha érdekel akkor jelezz!!
legalábbis úgy jött le hogy kedveled a régi dolgokat!
Írta 2006. március 22. - 20:06

Ma sikerült összehoznom egy 8 pontos esést

Kikérem magamnak engem kihagytak a szaknévsorbol (hétvége) és hozok még egy embert természetesen egy Kellys-est Definite.,ugy hogy tessék az én nevemet is odabigyeszteni rain.
Meterologusoknak meg 10 pont a mai esõzés miatt :clap:
Írta 2006. március 22. - 18:22

zsmtb: most hétvégén lesz, de rainman oldalán fenn van! a pontos útvonal még tervezés alatt!!