Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Kiegészítés a résztvevõkkel kapcsolatban: nem olvastam vissza, de rémlik, mintha voti is megpendítette, hogy jön.

Végülis a visegrádi átkelés is jónak tûnik, a Nagymarosig vonattal verzió már kevéssé tetszik, mert a Dunakanyarban inkább tekernék vonatozás helyett.

szerk: aztán lehet, hogy az idõjárás dönti el, hogy lesz-e túra, most azt olvasom, hogy hideg idõ jön, majd a hétvégére megint elkezd melegedni, de változó lesz, sanszosak a záporok...

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Nem lesz egy kicsit sok? Ez azért nem az a "Hamm, bekaplak Döncike" dolog.

Én is ezért javasoltam a Visegrádig menetet mert 20-20-es sebességgel és 30 megállással hétfõ este érünk haza.:)

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

EMBEREK: bütykös gumikat lefelé a bicajról! Emelni kéne a múltkori tempón és kevesebb pihenõt kéne közbeiktatni.

a számból vetted ki a szót egy 26-os átlag jo lenne

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ha át lehet menni régi személyivel, akkor mindenképp útba kéne ejteni Esztergomot. Szóval akkor a jelenleg így áll a dolog:

Résztvevõk: rainman, kmax, md88, Kboy és Definite-tulaj ismerõse, jómagam, zsmtb (?), Valeria Victrix (?), akit kihagytam az emlegesse felmenõimet, vagy szóljon :).

Útvonal: Bp Hõsök tere - Szentendre - Tahitótfalu (itt bevárjuk zsmtb-t, vagy õ minket) - Visegrád - Esztergom - Párkány - innen az útvonalat asszem Valeria Victrix jobban tudja - visszakászálódunk valahol kis hazánkba, majd végig a Duna bal partján Bp-ig. Ez lenne hát a terv.

Nem lesz egy kicsit sok? Ez azért nem az a "Hamm, bekaplak Döncike" dolog. Én azt javasolnám, hogy gyertek vonattal Nagymarosig, és innen induljon a túra. Ettõl függetlenül én mindenféleképpen Visegrád magasságában (Visegrád vagy Nagymaros) csatlakoznék a csapathoz, és visszafelé is itt búcsúznék el tõletek.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Kökemény! úgyis csak egyszer élünk! akko meg in medias res! vagyis csapjuk a lovak közé! (adott esetben a kellysek közé:D)

Én benne vagyok!
a múlkori 60 km-en sem pihentem!!!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Sík terepen ez szerintem menni fog mindenkinek, aki esetleg Vácon úgy érzi sokat ment, onnan vonatozhat.

EMBEREK: bütykös gumikat lefelé a bicajról! Emelni kéne a múltkori tempón és kevesebb pihenõt kéne közbeiktatni.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Ha át lehet menni régi személyivel, akkor mindenképp útba kéne ejteni Esztergomot. Szóval akkor a jelenleg így áll a dolog:

Résztvevõk: rainman, kmax, md88, Kboy és Definite-tulaj ismerõse, jómagam, zsmtb (?), Valeria Victrix (?), akit kihagytam az emlegesse felmenõimet, vagy szóljon :).

Útvonal: Bp Hõsök tere - Szentendre - Tahitótfalu (itt bevárjuk zsmtb-t, vagy õ minket) - Visegrád - Esztergom - Párkány - innen az útvonalat asszem Valeria Victrix jobban tudja - visszakászálódunk valahol kis hazánkba, majd végig a Duna bal partján Bp-ig. Ez lenne hát a terv.

amint mondtam ez egy 150 km kb....

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Oszt rakjátok fel az infókat, mert lehet, én is becsatlakoznék!:D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Annyira pörgött a fórum, hogy azt hittem, hogy még ma törzsvendég leszek! de most egy kicsit megállt az élet, hiretelen!!!

Meg kéne már beszélni, a tényleges útvonalat! De én nem értek hozzá, max egy picit beleszólok!

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
avus! szomorkodva veszem tudomásul! de igazad van! én is egy outival mennék, de nincs! de tervezem egy vásárlását! csak most nincs 50-100 ezrem!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Jaaa. Fel se tûnt. Megnéztem, aztán lelõttem :).

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Ez jó, hogy találtál rá?

md: amúgy lehet h most is csak 1 Magnus lesz, mert a Matám ezerrel lobbizik, hogy vele menjek erre a körre, és végülis van benne valami, elvégre nem lesz benne terep...

Olyan szöveget irsz bele amilyet akarsz ... csak ékezet ne legyen benne
Szivesen mennék én is már terepre de ahogy elnéztük a terepviszonyokat ...tengelyig érõ sár...szerintem reálisan olyan április vége felé lehet menni .
Alapozásnak meg nem rossz a km gyûjtés

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Köszönjük az infot téged csak meg kell szolitani és már irsz is :) és esetleg te nem jössz?
Ezt pedig mindenkinek :http://www.paperboy....B6DDBBAD5407E7A

ez tetszett!

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Kboy, ez ott volt!! nagyon pingvin!!

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
[quote name='Kboy']Köszönjük az infot téged csak meg kell szolitani és már irsz is :) és esetleg te nem jössz?

Nagyrészt olvasom én is az itt elhangzó dolgokat. Terepre megyek majd szívesen:) Aszfaltot nem szeretem annyira, monoton. Meg hideg van még nekem dunaparton küzdöttem is a szembeszéllel rendesen.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Ez jó, hogy találtál rá?

md: amúgy lehet h most is csak 1 Magnus lesz, mert a Matám ezerrel lobbizik, hogy vele menjek erre a körre, és végülis van benne valami, elvégre nem lesz benne terep...

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
"Irígykedve" nézem, hogy milyen jó kis túra van itt kibontakozóban a hétvégére... Sajna én most nem tudok menni, mert hazamegyek H.szoboszlóra megnézni a family-t és megköszönteni anyámat.
De jelentem a jobb térdem javulni látszik, mert már nem fájt annyira munkába menet-jövet :) Szóval ha minden úgy alakul akkor jövõ héten ismét veletek tarthatok terveim szerint sisakban , új csõvel, nyereggel :)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

húúú az nem 2 km lesz! a Vác-Dunakeszin voltam vasárnap, de annyira kevésnek éreztem az elsõ lámpámat, (tök sötétben tekertem haza) hogy inkább a 2-esen jöttem villogva.
amúgy jó a kerékpárút.

Faragj belõle. Menj át komppal a szigetre, majd onnan komppal Szentendrére, és ott keresztezzük egymást.

Igen avus! elég az is ! Dõt fateromat még a régivel is átengedték

Na ez nagyon fontos, mert nekem régi van, és ez 2013-ig nem is fog változni (98-ban 15 évre hosszabbították).

Tahitótfalunál csatlakozhatom? Addig megpróbálok valamit kezdeni a nyergemmel, mert már az 5. alkalommal fájt a sejhajom kb. a 40. km után..ez pedig több lesz, mint 40 km.

Mikor lesz kedvetek terepre menni?

Az is jó megoldás, még olcsóbb is mint az elõzõ javaslatom. Terepre felszáradás után megyünk, szerintem az már április lesz...

Kboy: neked mi az msn címed????

Avus: és neked???

Van msn-em, de ink'bb skype... (priviben)

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Ma mentem egy dunakeszi-gödöt és megvan a kerékpárút szépen a horányi révig. A gödi rész kicsit gáz mert ma is pl elég sok autó volt az utcákon kátyújavítás stb. de ha ésszel megy az ember nincs gond és nagyrészt megadják az elsõbbséget.

Köszönjük az infot téged csak meg kell szolitani és már irsz is :) és esetleg te nem jössz?