Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

zsmtb: aztán mikor jössz el valamelyik közös túrára?

raycoon: ahogy nézem a kelly's oldalát a trekking nagyjából csomagtartóval, sárvédõvel és kitámasztóval felszerelt cross bringa. Igaz a trekkingek nem mennek fel xt váltóig meg hidraulikus tárcsafékig, mint a csúcs cross bringák (pl. definite)

mikor lesz és hova mentek?

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Hol kéne keressem??? És a türelem rózsát terem legutóbb sem volt a legkellemesebb élményem... na mindegy...

Nem nyavajgok itt nektek mert még azt hiszitek hogy ilyen vagyok... pedig nem is... annyira:D:D

Hát igen itt a jó idõ! vettem teflon spray-t és egy kelly's nyeregtáskát is!! elég jó és olcsó is volt!!!
Csupa fekete és van rajta egy ezüst fényvisszaverõ csík. Nekem tetszik és még a bringán is elég jól mutat!!

HOgy kell felrakni? A nyeregpálcákra megy egy fekete mûanyag, amiben elfordul egy retesz-féleség?
Mert akkor lehet, hogy nekem is olyan van. :) Két rekesze van, a kettõ között a fényvisszaverõ csík.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Hol kéne keressem??? És a türelem rózsát terem legutóbb sem volt a legkellemesebb élményem... na mindegy...

Nem nyavajgok itt nektek mert még azt hiszitek hogy ilyen vagyok... pedig nem is... annyira:D:D:D

Hát igen itt a jó idõ! vettem teflon spray-t és egy kelly's nyeregtáskát is!! elég jó és olcsó is volt!!!
Csupa fekete és van rajta egy ezüst fényvisszaverõ csík. Nekem tetszik és még a bringán is elég jól mutat!!

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Furán messze laktok saját magatoktól. :) Odafele 10, vissza meg 40. :)

:D
Melózni indultam nem tudtam már visszafordulni.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Én meg el sem tudom hinni, hogy ilyen jó idõ van, felvettem magamra minden téli cuccot aztán vagy 10km múlva kezdem rájönni, hogy ez hiba volt. Akkor meg már nem volt visszaút, menni kellett még 40-et :D.

Furán messze laktok saját magatoktól. :) Odafele 10, vissza meg 40. :)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Én meg el sem tudom hinni, hogy ilyen jó idõ van, felvettem magamra minden téli cuccot aztán vagy 10km múlva kezdem rájönni, hogy ez hiba volt. Akkor meg már nem volt visszaút, menni kellett még 40-et :D.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Én mindig mondtam, hogy itt a jó idõ. Ha nem láttátok az csak azért volt mert itt van. :D :D

Csak nem a nyeregre van szerelve a lámpa?

Nem, a nyeregcsõre, de a sárhányó miatt elég magasra, a lábam meg mint a sonka. :(

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Én mindig mondtam, hogy itt a jó idõ. Ha nem láttátok az csak azért volt mert itt van. :D :D

Csak nem a nyeregre van szerelve a lámpa?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Én csak térdig feltûrt hosszúban, de már így is sokkal jobb volt :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
Végre! Rövidnadrágban tekertem!
De szétszaggatta a hátsó lámpám csavarja. :(

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Na akkor valószínûleg Rudy lesz, mert jobban tetszik, meg egy Lookin 2307 G sport nyereg meg valami "csõ" hozzá :D
Thx mindenkinek a segítséget :) és jó éjszakát!

Szerintem azt vedd, ami passzol a fejedre és rendesen ûl rajta. szvsz.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Lehet, hogy rossz helyen keresed..

Tin: Az én barátnõm csinos, okos és lassan egyre jobban fõz, az ágy jeleneteket nem osztom meg veletek.. És a picit néhány hónapos korában már bicikliztetni akarja, ha még tehetetlen súly gyanánt is.. :)

Szóval Dave, csak türelem..

Régebben ez mind igaz volt rám is, de most már csak a jól fõz, az okos, a szeret biciklizni, és a démoni jelzõk maradtak. :)
Végülis, ha nem akar mutogatni a párom, akkor elég ez is. :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Lehet, hogy rossz helyen keresed.. :)

Tin: Az én barátnõm csinos, okos és lassan egyre jobban fõz, az ágy jeleneteket nem osztom meg veletek.. ;) És a picit néhány hónapos korában már bicikliztetni akarja, ha még tehetetlen súly gyanánt is.. :)

Szóval Dave, csak türelem..

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Tin rátapintottál a lényegre, de itt nem is tudom, talán perverznek tûntem volna!!! lehet az is vagyok...:D:D

De komolyan nem lehet ilyet találni, legalábbis én nem találok!!:(
Akik így bicikliznek azok vagy idõsebbek, vagy már foglaltak! áááááááááááááááááá

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
zsmtb: Hát igen a hegyek még nem járhatók... talán aktuális lenne a jégkorszak 2. - az olvadás:D:D

én is csak betekintettem most:D szerencsére nincs elsõ órám!!

Deep: ha én is segítettem vmit, akkor szívesen

raycoon: nem, csak az elkerülése érdekében!!

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Akármit is mondotok, nekem egy olyan csaj kell, aki egy picit õrült(mondjuk melyik nem az:D), bringázás körül és körülöttem forog az élete, mindezt úgy hogy csinos is!!! De ilyen nem akad minden biciklisboltban...

Mert így lehetne a kellemest összekötni a mégkellemesebbel...hehe

És még legyen okos is, meg fõzzön jól, meg az sem árt, ha az ágyban is egy démon igaz? :D

Rainman: Jó utat. Mi valahogy sosem bírunk ilyen korán elindulni, ha Bécsbe megyünk.
Mondjuk elég hamar ki szoktunk érni. :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
zsmtb: én elõre félek h este vagy holnap mennyit kell majd olvasnom! Érettségire nem olvastam ennyit mint itt most egy hét alatt! :) Digi géppel fotózd le a képet!

Na sárcok jók legyetek!! 30perc és indulok, de visszahúzott a szívem a fórumra! :)

I'LL BE BACK!!!!

:thunder:

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Nem kifejezetten a Kelly's besorolására gondoltam, azt ismerem. De ha jól emlékszek, akkor nem csak engem lepett meg anno ez a fajta osztályozás.. De végülis mindegy.. :)

Nna nézegettem kicsit, valahol trekking van, van ahol cross, és van ahol mindkettõ.. :)

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás
nna, feldobtam egy rainman oldalára mutató linket a honlapomra, bár keresni kell
dehát amúgy sem egy agyonreklámozott darab, sz'al inkább a lelkiismeretemnek tettem ezzel jót
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
zsmtb: aztán mikor jössz el valamelyik közös túrára?

raycoon: ahogy nézem a kelly's oldalát a trekking nagyjából csomagtartóval, sárvédõvel és kitámasztóval felszerelt cross bringa. Igaz a trekkingek nem mennek fel xt váltóig meg hidraulikus tárcsafékig, mint a csúcs cross bringák (pl. definite)