Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Láttam ma egy nagyon örült tagot valahol a 17 kerben, valami extrém rövid bringásnaci volt rajta, mellé rövidujjú mez. Pedálozott is jó nagy fordulattal, nem hiszem hogy melege lett volna :D.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Hát igen, ez probléma! egyezzünk ki fél tízben!

Mert nincs jobb vonat! megy be még egy csomó, de csak ez az egy amin nem kell átszálni és a legrövidebb a menetideje!!!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Priviben küldtem. Késõbbi vonat nincs, nekem a 10-es indulás szimpibb mint a 9-es. és addig elunod magad...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Hát ez igaz, és az is hogy a német pénztárca nem hasonlítahó össze egy magyarral----

Ahol voltam a nyáron, épp akkor vett a Nagypapa(Otto) két ktm cross-trekking biciklit... és nem igazán fájt neki...ha jól emlékszem olyan 1500 euró körül volt a kettõ.... szóval messze járunk tõlük!

Ja és tök jó! van vonatom befele a nyugatiba átszállás nélkül elég olcsón!!!! jippi!

elviekben, ha nem siklok ki, akkor 8.15-re a nyugatiban vagyok, onnan meg secc-perc alatt áttekerek hõsökre!

Aki jön adjon legyen olyan kedves mobil számot, vagy legalább avus, és rain!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Attól nem félek, hogy a Kelly's letarolná a német piacot. A németek kevéssé árérzékenyek mint mi, karbon témában a Kelly's nem nagyon mutat fel semmit, és az is tény, hogy elsõsorban a legnagyobb profitot hozó, és legkevesebb fejlesztést igénylõ ágakban van jelen: CC, országút. Egy full XTR-es Sabotage Disc vagy egy full Dura Ace-es 9.9 méltó ellenfele lehet egy hasonszõrû Speckónak, de a Speckó kínálata sokkal színesebb, és nekem, mint mezei újságolvasó bringásnak úgy tûnik, hogy a Kelly's fejlesztések terén nagyon le van maradva a Speckó, Giant, Scott, stb márkáktól. De azért szeressük :).

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
REndben, egy elsõ éves biciklitõl mit vársz?? nekük is furcsa még évek távlata után is!!

Mármint sokan inkább más márkát vesznek, mert annyira nem kiforrottak!

Amgúy azt akartam mondani vele, hogy már lehet ott is kapni!:D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
komolyan??? én is:D:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Hát igen... mégis csak egy szív! Amúgy a németeknél tavaly még nem is hallottak a kellysekrõl! voltam egy-két biciklis boltban, de sehol semmi... na mindegy! most viszont vagyis idén betört a kellys oda is! meglátjuk mennyivel lett több tavaly óta:D

D)

ja hát a német bringás újságokban annyira nem szerepelnek tömegével a kellyzek....szal én mérsékeltebbnek gondolnám azt a berobbanást....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
md, melyik mezt vetted? Én is vettem, a sárga-feketét.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
igen, nekem is küldhetnétek mobilszámokat! Én is valami ilyesmi ketételekkel nem mennék! vagyis természeti katasztrófa... stb..:D

De reménykedjünk benne hogy ilyen nem lesz!!

Ezzel az üzenettel törzsvendég lettem whhhhháááááá!!!!!!!!!!!

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Kiegészítés a résztvevõkkel kapcsolatban: nem olvastam vissza, de rémlik, mintha voti is megpendítette, hogy jön.

Végülis a visegrádi átkelés is jónak tûnik, a Nagymarosig vonattal verzió már kevéssé tetszik, mert a Dunakanyarban inkább tekernék vonatozás helyett.

szerk: aztán lehet, hogy az idõjárás dönti el, hogy lesz-e túra, most azt olvasom, hogy hideg idõ jön, majd a hétvégére megint elkezd melegedni, de változó lesz, sanszosak a záporok...

elsõ lépésben nálam elég lenne a visegrád nagymaros back Bp is. aszfalt külsõm nincs - nem azért vettem a gépet - de majd jól felpumpálom, meg lockolok aztán hajrá.. ja és priviben küldjetek mobilszámo(ka)t!
jelenleg úgy néz ki hogy megyek - max akkor nem ha zuhog az esõ...
Tahitótfalunál a híd lábánál várnám be a csipet csapatot. mennyi idõ míg odaértek?

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Hát igen... mégis csak egy szív! Amúgy a németeknél tavaly még nem is hallottak a kellysekrõl! voltam egy-két biciklis boltban, de sehol semmi... na mindegy! most viszont vagyis idén betört a kellys oda is! meglátjuk mennyivel lett több tavaly óta:D

Voltam a Lidlben és vettem egy mezt meg egy zoknit! Mostmár teljes az öltözékem! már csak a szemüvegem kell kifizteni! egy uvex szemcsit veszek majd, nem olyan csicsás, egyszerû és csak 6000 ft... szóval semmi extra! ami jobb volt és cserélhetõ lencsés az meg 20000 ezer lett volna (nekem csak 16:D)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
" Akkor mirõl csináltál jó képeket?"

Na érzitek a régi kelly's-es feelinget!! :) Hiába van meridája (amúgy azt sem láttam egy darabot sem, csak ktm meg sok ismeretlen és no name bike) mégis a kelly's képeket várná!

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás
[quote name='rainman']
Csináltam jó képeket!

BÉCSBEN NINCS EGY DARAB KELLY'S SEM! ITTHON MEG MÁR MINDEN BOKORBAN LAKIK EGY!
QUOTE]

halihó!
Akkor mirõl csináltál jó képeket?:confused:

Különben üdv itthon, amíg odavoltál, mindenki nagyon megerõsödött.
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Megjöttem! Nem volt idõm még végigolvasni amit írtatok, majd este...
Csináltam jó képeket!

BÉCSBEN NINCS EGY DARAB KELLY'S SEM! ITTHON MEG MÁR MINDEN BOKORBAN LAKIK EGY!

Kboy: még a barátodat is felírtam már! :)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Nem kell szavazni, erõfelmérõnek jó lesz a 100-as kör. Így esetleg megkockáztathatjuk a 10-es indulást is (nem vagyok koránkelõ alkat :D). Ha nem tökörészünk sokat, 4 és 5 között sztem haza is érünk. Csak ne essen.

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás

a számból vetted ki a szót egy 26-os átlag jo lenne

az tényleg nagyon jó lenne, mert ha fúj a szél egy kicsit, meg még a kreszt is betartjuk (piros lámpa, ilyesmi), akkor 30 körül kéne tekerni, ha hagynak. És a határõrökre meg nagy ívben tojni, max. integetés...
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Most támogatom Kboyt!! szerintem is elég lenne egy 100-as, de ha megszavazzátok a nagyobb kört, abban is benne vagyok!!!4

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Azért ajánlottam a vonatos megoldást, mert így a "kanyar" legszebb részén tekerhetünk.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Kiegészítés a résztvevõkkel kapcsolatban: nem olvastam vissza, de rémlik, mintha voti is megpendítette, hogy jön.

Végülis a visegrádi átkelés is jónak tûnik, a Nagymarosig vonattal verzió már kevéssé tetszik, mert a Dunakanyarban inkább tekernék vonatozás helyett.

Sztem is inkább legyen ez a verzio Bp-Visegrád-komp-Nagymaros-Bp ez is lesz egy 100-as . Bõven elég lesz ez is .