Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Zavarna ha alkalom adtán becsatlakoznék egy-egy ilyen körhöz? Nem holnap, az biztos, de gondolom fogsz még körözni máskor is.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Merre tervezed ezt a pilisi utat?

Fót - Dkeszi - Horány - Tahitótfalu - Szentendre - Dobogókõ - Pilismarót - Visegrád - Tahitótfalu - Horány - Dk - Fót.
Remélem nem öngyilkosság, 5 kg-val nehezebb vagyok mint legutóbb mikor arra jártam és akkor augusztus volt...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Ez így neeeeeeeem ééééééééééér!
Ti túráztok én meg dolgozni fogok :icon_cry: pedig erre el akartam menni!

Na majd szombaton megnézem milyenek a pilisi aszfalt utak :)
szerk: azaz holnap :D

Merre tervezed ezt a pilisi utat?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Ez így neeeeeeeem ééééééééééér!
Ti túráztok én meg dolgozni fogok :icon_cry: pedig erre el akartam menni!

Na majd szombaton megnézem milyenek a pilisi aszfalt utak :)
szerk: azaz holnap :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Ez egy picit érdekes lett volna, bár ha azt vesszük hogy a matávból té-com lett, akkor nekik van kerékpárcsapatuk...! na j ó lehet hogy egy kicsit pihent vagyok!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Ó, te, tudod, hogy legalább fél percig gondolkodtam azon, hogy miért Matávval mész, miért nem MÁV-val? :)
Aztán rájöttem, hogy a Matával nem elírás, hanem én olvastam félre. :D

Utálok a Matávval utazni ;).

Voti: legalább a külföldiek már nem lepõdtek meg Bp-n. Szép is lenne ha valami tükörsima bringaút hozná ide õket.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Hurrá. Tervezem ugyanis hogy a Matával megyek :(... Azt tudod, hogy hol mennyiért mérik az átkelést?

Szerk: és ez a vasúti kavicsos "kerékpárút" kiváltható valami párhuzamos közúttal?

Ó, te, tudod, hogy legalább fél percig gondolkodtam azon, hogy miért Matávval mész, miért nem MÁV-val? :)
Aztán rájöttem, hogy a Matával nem elírás, hanem én olvastam félre. :D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Hurrá. Tervezem ugyanis hogy a Matával megyek :(... Azt tudod, hogy hol mennyiért mérik az átkelést?

Szerk: és ez a vasúti kavicsos "kerékpárút" kiváltható valami párhuzamos közúttal?

Nem túl hosszú szakasz ~100m én átemeltem rajta a bicajt, persze a stoplinak is jót tesz. Tavaly nyáron jártam arra akkor még nem volt végig (vagy csak én nem találtam meg) kerékpárút Szob és Zebegény közt! Ott ért véget a kavicsosnál, onnan 12-es út. Kompokról nincs infóm.

Azon gondolkodtam akkor, hogy a sok külföldi bringás akikkel szembe menet találkoztam milyen hamar valós képet kaphatott kishazánkról. Átjöttek Szobnál, mentek kb 2km-t egy átlagos minõségû kerékpárúton, majd zutty a vasútikavicsosba. Szégyen! A térképen persze már behúzták a csíkot...

szerk: ez az 500.-ik hsz. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Ha Szobnál mentek át legalább hasznát veszitek a montiknak. Szob és Zebegény közt egy szakaszon vasúti kavicsból van a kerékpárút :(. De legalább biztos jó sokba került...
Ha megtalálom töltök fel képet róla.

huu azt eccer kipróbálom......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Nem, a 100-as kör Visegrádnál megy át komppal, ezért Párkány (és en bloc Szlovákia) kimarad. Ha jó köridõvel érünk Visegrádra, még el lehet filózni azon, hogy továbbmegyünk kicsit, és Szobnál megyünk át.

Ha Szobnál mentek át legalább hasznát veszitek a montiknak. Szob és Zebegény közt egy szakaszon vasúti kavicsból van a kerékpárút :(. De legalább biztos jó sokba került...
Ha megtalálom töltök fel képet róla.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

bocs skacok: mobilszámot ne felejtsetek el küldeni..és egy pontos(abb) indulást vasárnap köszi

Elküldtem a telszámom. Az indulás elvileg 9.30, gyakorlatilag 10 percet mindig várunk a renitensek miatt :D. Vasárnapig még mepróbáljuk kiszámolni, hogy mikorra is érünk a tahitótfalui hídhoz.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Nem, csak eddig, kezdõ internetezõ, befészkeltem magam az exprolerbe, és most kóstolgatom a tüzesrókát!

Indulást azt 9.30 ra tûztük ki, de bizonyára 45 lesz belõle mert avus szeret késni:D

Azért próbáljunk meg ne késni!

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Hát igen! Fenn van az ff is de egyenlõre kényelmesebb a kicsi pihe puha internetfelfedezõcskét használni:D

Te mazoista vagy? Mi az, hogy kényelmesebb? :D

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
bocs skacok: mobilszámot ne felejtsetek el küldeni..és egy pontos(abb) indulást vasárnap köszi

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Hát igen! Fenn van az ff is de egyenlõre kényelmesebb a kicsi pihe puha internetfelfedezõcskét használni:D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Sajna azt is használunk, tesztelésre, mivel az embrek 60-65%-a még azt használja. Vagyis fontos megnézni, hogy a mû mûxik-e Explorer alatt is...

Minden másra FF.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
de explorer sem :)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Ékezetet, szóközt fájlnevekben nem használunk ;)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
nekem a ffox átírja magának ha nem tetszik neki uh. nem tudtam mi lehet a baj nálad... de é-vel is bejön nekem