Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

9,30? franc megint kelhetek korán:D

miért nem szombaton vannak a túrák akkor legalább pont lemaradnák a koraifelkelés+huzzátakarítaniról:D és vasárnap meg ki tudnám magam pihenni

A szombatonkénti takarítás nekem is ismerõs.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Sztem bkalászon kéne hívni zsmtb-t h induljon lassan!!

md: akkor te melegíthetsz a ligetben rendesen mert lesz rá idõd bõven... én akár a 9es indulásban is benne lennék de sokan vagyunk már és nehéz átszervezni...

Kboy: megyünk megint együtt??

A hiradó után esõt mondtak vasárnapra... :(

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
9,30? franc megint kelhetek korán:D

miért nem szombaton vannak a túrák akkor legalább pont lemaradnák a koraifelkelés+huzzátakarítaniról:D és vasárnap meg ki tudnám magam pihenni
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
nosza akkor hajrá!

Nekem kilométerekben beszéljetek! ahhoz tudom mérni magam! köszke!!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Tavaly nyáron mentem egy Leányfalu stranddal szemben lévõ üdülõbe, végig a 11-esen, nem szakadtam meg, de azért tekertem, a Köztársaság tértõl kb 1 óra volt az út. Szóval ha 9.30kor indulunk a Hõsökrõl, akkor sztem olyan 11.15-11.30 körül érünk a tahitótfalui hídhoz. Legyen ez, a múltkori tempóval és kevesebb megállással ez tartható. Szvsz a hídig meg se kéne állni, vagy maximum 1szer, és akkor se tovább 2-3 percnél.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Akkor ez lesz eddig a legnagyobb idei túra!!!! Wow!!!

Mind kellyses???

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Avus, köszi a számot!

no mikorra értek Tahitótfalura?

Sztem 11 elött nem nagyon,ja és valoszinû hozok még 3 embert :)
elég sokan leszünk

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

de a bokám miatti kihagyás és eleve a bokasérülés miatt nem tudom megjósolni hogy mit fogok produkálni Dobogókõ felé. Még sosem jártam arra és ennek megfelelõen tartok tõle, az is lehet hogy ok nélkül :).

Nem nagyon kell aggódnod ahogy hétvégén elnéztem a kondidat:)

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Avus, köszi a számot!

no mikorra értek Tahitótfalura?

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Hát már itthon vagyok--- innen már ff-vel nyomom!

Tekertem most egy 54 kilóméteres kört! 25.5 átlaggal, fele az pofaszél volt!
kell a bemelegítés vasárnapra!

Avus ez jó ötlet! mondjuk a két szoborcsoport közt... a legjobb hely!
a vonatom 8.15re van benn a nyugatiba, onnan míg áttekerek, az nem tart olyan soká! én fix, hogy ott vagyok idõben!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Ja. Legyen 9.30. Szerintem iktasd. És mi lenne ha a múzeum helyett a nagy placcon, hõseink árnyékában gyûlnénk?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

Nem, csak eddig, kezdõ internetezõ, befészkeltem magam az exprolerbe, és most kóstolgatom a tüzesrókát!

Indulást azt 9.30 ra tûztük ki, de bizonyára 45 lesz belõle mert avus szeret késni:D

Azért próbáljunk meg ne késni!

A vírusok meg a gépedet kóstolgatják...

Hányra jön a vonatod?? A 9:30 akkor fix találkozónak??

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Én meg befejezem itt a munkát és elmegyek dolgozni :D

szerk: a halszálkázást Sipiék szokták mondani a Eurosporton, ha olyan meredek (vagy fáradt), hogy egyenes úton is csak szlalomozva bírja az emelkedõt.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Azt azért nem hiszem, ahhoz kéne legalább egy Kelly's.

Majd még dumálunk errõl. Ha esetleg két nappal korábban szólsz az szinte tuti jó nekem, de többnyire elég szokott lenni az is ha csak 1gyel. H-Sze-P-Szo jó nekem, vasárnap valszeg a Kelly's túrára megyek.

No én elhúzok haza.

Szerk: ez a halszálkázás outi zsargon lenne? Mit fed?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Na bezártam a boltot és hátramentem számolgatni, a Fortomon 39/24 a legnagyobb áttétel és 81 kilósan megmásztam vele Dobogókõt (követ? :D). Jövõ hetet megbeszéljük én nem tudom ennyire elõre megmondani, de valamelyik nap biztos jó lesz. Az is Kelly's Klub túra lesz :)?

Jól szét offoltunk itt :D

szerk: fel lehet jutni 42-16-al csak erõteljes halszálkázás kell hozzá.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Jövõ héten kedden és csütörtökön dolgozok fixen, a többi napom rugalmas, vagyis akár hétköznap is benne vagyok a jóban. A régi-új városim lesz majd singlespeedes, de azzal azért majd elkerülöm a csúcsokat. Arra mondjuk kiváncsi vagyok hogy egy 42-16-tal fel lehet-e jutni mondjuk a Gellértre földi halandóknak. Persze tekerve, nem tolva :).

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Hát ezaz, munka! Ha van az a baj, ha meg nincs akkor az :). Én is így vagyok vele, itt ülök a boltban, nézek kifelé, sóhajtozom milyen szép idõ van, de vevõ az nincs :( De vasárnap legalább pénzes meló lesz :D.

Jövõ hetem nagyjából üres! Hétköznapokon is sokat megyek, fõleg délelõtt, de ebben sok pesti rohangászás is van (szigorúan bringával).

Az én állóképességem sajnos nem lutri, stabilan sz*r. Lásd idõfutam...

Viszont megnéztem a bringáidat és most látom, hogy rosszul emlékeztem! Azt hittem a Mata singlespeed!

szerk: 39/28-al szerintem is felmész mindenhol.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Igazából azon morfondírozok, hogy ugyan a János-hegyre a montival felmegyek középsõ tányéron, de a Matán Laklóth lebeszélt a kistányérról, ezért a legbarátibb áttételem 39/28-as, szerinte ezzel felmegyek a függõlegesen is :). Na majd leteszteljük hamarosan.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Ma hajnal 6-ig dolgoztam, 10-kor meg már az irodában ültem, bár az igaz hogy azóta itt nem csinálok semmit ami munkajellegû lenne. De a hétvége is hasonló koreográfia szerint zajlik, két hurok van a nyakamban és a szombat ennek megfelelõen munkával telik :(. De ez nem tart soká, már valszeg a jövõ hétvége is jó, sõt sokszor hétköznapok is megfelelnek. Milyen gyakorisggal/napokon körözöl?

Az állóképességem egyelõre lutri, a Csobánkák simán mentek még a nehéz montival is, de a bokám miatti kihagyás és eleve a bokasérülés miatt nem tudom megjósolni hogy mit fogok produkálni Dobogókõ felé. Még sosem jártam arra és ennek megfelelõen tartok tõle, az is lehet hogy ok nélkül :).

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Zavarna ha alkalom adtán becsatlakoznék egy-egy ilyen körhöz? Nem holnap, az biztos, de gondolom fogsz még körözni máskor is.

Viccelsz??? Miért zavarna, sõt az zavar ha egyedül kell mennem!

Igazából reménykedtem, hogy azért kérded mert holnap jönnél! Na megnézem indexen az oútisokat nem megy-e valaki. Csak az a baj 12 elõtt nem tudok indulni akkorra meg már mindenki ott van...