Igyekszem, reggel nehogy elfelejtsem a nagy kapkodásban:D:D:D
Mentem aludni, hogy fitt és üde legyek holnap! reggel még ránézek a fórumra!!
Jó éjt mindenkinek!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
Indította
raycoon
, 2006. január 11. 20:55
Írta 2006. március 25. - 21:38

Írta 2006. március 25. - 21:37

Nálam lesz pumpa,belsõ,ragasztó..kaja pia nem árt ha van ,ja és hozd a láncot is hogy nehezebb legyen a bicod :lol1:Azt hiszem az én cangám is kész... beállítottam a nyerget, teflont neki, stb...
Én is kész vagyok, nagyjából elõkészítettem a cuccomat, szóval aszt hiszem megvagyok!!!
Pumpát hogy vki?? mert akkor én nem hozok!!!
Mit ne felejtsek el? Tudom pénz, és papírok! még valami kell????
Írta 2006. március 25. - 21:35

MD88!!
A bringát ne felejtsd el!!! Az jó ha van egy bringa túrán!!
Na jó ez nem volt vicces...
A bringát ne felejtsd el!!! Az jó ha van egy bringa túrán!!

Na jó ez nem volt vicces...
Írta 2006. március 25. - 21:31

Azt hiszem az én cangám is kész... beállítottam a nyerget, teflont neki, stb...
Én is kész vagyok, nagyjából elõkészítettem a cuccomat, szóval aszt hiszem megvagyok!!!
Írta 2006. március 25. - 21:29

ja igen nekiálltam kefével rongyal sártalanitani a bringát mindenhol még a láncot is áttöröltem aztán nem volt kéznél hajszárító ezért egy köteg zsepivel szárogattam a fogaskerekeket:D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban.

vendég_avus_*
Írta 2006. március 25. - 21:16

Nem fontos ám 2-ig virrasztani csak azért, hogy átállítsátok, jó az lefekvés elõtt is, vagy ne állítsátok át és az ébresztõ legyen egy órával korábban. Nekem tök mind1, de aki elszámítja magát, kezdhet vad sprintbe hogy beérjen minket. Lehet hogy most magamról beszélek? 
Szerk: nah, bringa elõállt, pedálok felszerelve (ezt mindig túra elõtti reggel csinálom, ezért kések, holnap majd más miatt fogok), tõlem indulhatunk is.

Szerk: nah, bringa elõállt, pedálok felszerelve (ezt mindig túra elõtti reggel csinálom, ezért kések, holnap majd más miatt fogok), tõlem indulhatunk is.
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 25. - 21:07

Most jöttem meg Visegrádról. A sípálya tényleg havas, majdnem elkötöttünk egy szánkót egy csúszás erejéig, de inkább bobozni mentünk. Betonon nem vészes visegrád tök száraz...
Remélem holnap veletek is láthatom élõben a dunakanyar bringás táblát!!!
Mi van ezzel az óradologgal?? elég gáz.. nehogy emiatt késsen vki
Remélem holnap veletek is láthatom élõben a dunakanyar bringás táblát!!!
Mi van ezzel az óradologgal?? elég gáz.. nehogy emiatt késsen vki
Írta 2006. március 25. - 21:07

2 órakor kell átállítani 3 ra!!!!!! fontos, szóval 1 órával elõre!!!!
Vagyis kevesebbet alszunk.:mad:
Írta 2006. március 25. - 20:59

Írta 2006. március 25. - 20:55

áá hogy is van ez az idõálítósdi? 2 kor hány ra kell állítani??
mert a végén lemaradok a túráról:(
mert a végén lemaradok a túráról:(
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban.

Írta 2006. március 25. - 20:23

Háááát, a biciklis nadrágom, egy elastic gatya, a mez az lidl-bõl van, a kiskabátom, meg elég jól tartja a vizet, azt hiszem!
Szóval nekem belefér! csak a szülõk tudjátok milyenek(mondjuk ti vagytok itt egy páran szülõk:D)
ui.: lakatot vigyek? bár felesleges... na jó, hülye kérdés volt...
Szóval nekem belefér! csak a szülõk tudjátok milyenek(mondjuk ti vagytok itt egy páran szülõk:D)
ui.: lakatot vigyek? bár felesleges... na jó, hülye kérdés volt...
Írta 2006. március 25. - 19:46

nem járt ma valamelyikötök szentendrén a surányi cukrázda felé, salamanderrel olyan 11 óra körül ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_avus_*
Írta 2006. március 25. - 19:41

Írta 2006. március 25. - 19:37

Azért ez igazságtalanság!!! Egész hétre igérgették az esõt, és basz, mikior kezt esni? Hát dettó hogy szombat este!! ja itt nálunk esik egy kicsit, szerencsére nem nagyon!!!
Szóval ha holnap reggel esni fog, akkor én nem tudok menni, ha nem lesz esõ, akkor semmi baj, megyek!!!!
Szóval, most nagyon nagyon reménykedek, hogy amíg elmegyek itthonról, addig nem fog esni! utána már mindegy! csak a szülõk aggódnak, és féltik a szemük fényét....
Szóval ha holnap reggel esni fog, akkor én nem tudok menni, ha nem lesz esõ, akkor semmi baj, megyek!!!!
Szóval, most nagyon nagyon reménykedek, hogy amíg elmegyek itthonról, addig nem fog esni! utána már mindegy! csak a szülõk aggódnak, és féltik a szemük fényét....
Írta 2006. március 25. - 18:17

rendben, akkor semmi válozás....
Fuhh, el vagyok fáradva, min a ááááállllaattt.... egyész nap fát vágtam, cipeltem, pakoltam... na mindegy kajálok, aztán alszok egy jó nagyot!
Pontosan mikor is kell átállítani? éjfélkor???
Fuhh, el vagyok fáradva, min a ááááállllaattt.... egyész nap fát vágtam, cipeltem, pakoltam... na mindegy kajálok, aztán alszok egy jó nagyot!
Pontosan mikor is kell átállítani? éjfélkor???
vendég_avus_*
Írta 2006. március 25. - 14:56

Na lemaradtam a szerkesztésrõl. Szóval, akkor kéne egy órával elõretenni az indulást, ha menet közben, mondjuk 12 órakor kéne átállítani az órát 13-ra.
vendég_avus_*
Írta 2006. március 25. - 14:34

Nem kell korábban indulni, a terv úgy szólt hogy 9.30-kor indulunk, és akkor is indulunk. Annyi változik csak hogy egy órával kevesebbet alszunk. Sajnos

Írta 2006. március 25. - 14:21

A tegnapi na rajtam, csak a kantáros nadrágom, egy mez, és egy vékony széldzseki volt! nem fáztam, semmi bajom nem volt(mire hazaértem kb fél 6 volt)
Tényleg vissza kell már állítani az órát?? Akkor nem változik semmi?
vagyis akkor nem indulunk hamarabb egy órával, hogy tartsuk a tervet?
vagy lehet hogy én nem értem egészen...
Tényleg vissza kell már állítani az órát?? Akkor nem változik semmi?
vagyis akkor nem indulunk hamarabb egy órával, hogy tartsuk a tervet?
vagy lehet hogy én nem értem egészen...
Írta 2006. március 25. - 13:08

Senki se felejtse el, hogy vasárnap hajnalban elõre kell állítani az órát (nyári idõszámítás)

Írta 2006. március 25. - 11:33