Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Tényleg elég állat! azért ott van!
gondoljátok el! ennyi apró kütyü mennyi súlytöbbletttel jár! mondjuk az ember esetében elég mindegynek tûnt:D:D

Kösz a helyesbítést! próbáltam becs-nek átírni de az sem volt neki jó!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
http://mtb-riders.uw.hu/b%E9cs/1.jpg

biztos az ékezet miatt... hülye voltam

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
NEm látom! illetve nem találom! ha itt a linkre kattintok, akkor a 404-es hibát dobja ki, a lapon meg nem találom!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
látod már a képet??

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Akkor minden félreértés tisztázódott! ha jól számoltam 8-an megyünk! azért az már jó!

Megnéztem ezt a mesét(pirosszka)---> elvetemült egy poénjai vannak, de nem rossz! kell hozzá egy megfelelõ fokú pihentség!!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
jaaa. hát tényleg nem olvastam azokat... na jó akkor kisebb kört megyek és most hívom a bnõmet had örüljön h többet leszek vele holnap! :)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Jó, így érthetõ! De úgy veszem észre, hogy rain nincs képben! legalábbis az iwiwes üenõfalon az van kinn nála, hogy megy egy 100ast holnap, hogy hétvégén bírja a 150-et!

Itt akkor valami gubanc van!!!

Megelõtél! de csak egy perccel!:D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Hé Rain, látom mit írsz a wiw üzenõfalra, ezexerint nem olvastál el mindent amit távollétedben irkáltunk. Végülis Szlovákiát kihagyjuk, ahhoz ugyanis a 20-as tempó kevés lenne, és elsõ körben Visegrádnál (esetelg Szobnál) átkompozunk a Dunán, Szlovákia legközelebb.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Nem, a 100-as kör Visegrádnál megy át komppal, ezért Párkány (és en bloc Szlovákia) kimarad. Ha jó köridõvel érünk Visegrádra, még el lehet filózni azon, hogy továbbmegyünk kicsit, és Szobnál megyünk át.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Rendben köszi! Rain! Te mit szólsz a 100 as karikához???

Ja még egy kérdés: Akkor átmegyünk Párkányba is???

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Sõt!! Volt egy össztelós city bike is csak boltban és nem fotózhattam. (U alakú kormány sok krómozot felület lámpa, macsakszem, csengõ meg meg csomitartó)

md: privi elment! avus idézetén keresztül nekem sem jön be de nézd meg az eredeti linkkel vagy a c topikban!

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Nekem valamiért nem akarja behozni a böngészõ! na mindegy! épp a pirosszkát nézem, csak gondoltam felnézek miújság itt! De látom megvagytok!

Rain: légyszi küld el a számod priviben! biztos ami sicher!

Melyik mûzeum elõtt van a találka vasárnap???

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Amikor néztem Watchfun Salamanderét, arra gondoltam hogy ez a bringa fel van szerelve. Most ahogy nézem ezt, azt kell mondanom, Watchfun bringája kissé fapados :).

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
csak kersd azokat a dolgokat amik neked nincsenek vagy több van neki... bárhova nézel mindenhol van egy kis finomság a bringán...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Ja én azt hittem h a részletekben kell elveszni és akkor jön valami slusszpoén. A bringa az tényleg poén :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Poén??? az egész bringa egy poén!! be lehetne küldeni a Fábrinak! Full extrás sufnituningos öszterejk bájszikül!!!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

The best: http://mtb-riders.uw.hu/bécs/1.jpg
Biztos jól megnézted?? :)

Na, fáradt vagyok és ideges, mit kell észrevenni rajta? :)

Szerk. Írd meg privátban ha nem akarod lelõni a poént.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

egész pontosan a fejlesztés kb a színek dizájnolása és az alkatrészek összeválogatása, ....ez nem bántás, de a nagyok mellett már másként labdába rúgni nem lehet....és mivel elmarad a fejlesztési költség, meg a full extraprofit így az árérzékeny piacokra kiváló /a felsõ kategória minõségben is/ ár - érték arányú gépeket tudnak adni

Nem is vettem bántásnak. De gondolom ez így van nagyjából a legtöbb környékbeli gyártó esetében.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Srácok ma láttam, sõt a bnõm is látta és büszkén mesélte h egy salamander ki volt lakatolva a forgách utcánál egy fához. Na most még a kulacs is benne volt egész nap.... "Nóórmális??" (ahogy egykori közgáztanárnõm mondaná)

Belinkelem a cm topikba a bécsi képeket.

The best: http://mtb-riders.uw.hu/bécs/1.jpg
Biztos jól megnézted?? :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Attól nem félek, hogy a Kelly's letarolná a német piacot. A németek kevéssé árérzékenyek mint mi, karbon témában a Kelly's nem nagyon mutat fel semmit, és az is tény, hogy elsõsorban a legnagyobb profitot hozó, és legkevesebb fejlesztést igénylõ ágakban van jelen: CC, országút. Egy full XTR-es Sabotage Disc vagy egy full Dura Ace-es 9.9 méltó ellenfele lehet egy hasonszõrû Speckónak, de a Speckó kínálata sokkal színesebb, és nekem, mint mezei újságolvasó bringásnak úgy tûnik, hogy a Kelly's fejlesztések terén nagyon le van maradva a Speckó, Giant, Scott, stb márkáktól. De azért szeressük :).

egész pontosan a fejlesztés kb a színek dizájnolása és az alkatrészek összeválogatása, ....ez nem bántás, de a nagyok mellett már másként labdába rúgni nem lehet....és mivel elmarad a fejlesztési költség, meg a full extraprofit így az árérzékeny piacokra kiváló /a felsõ kategória minõségben is/ ár - érték arányú gépeket tudnak adni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való