Azért köszi a biztató szavakat..
Azon gondolkodok, hogy holnap esetleg bicóval megyek...
És az órás kérdést is olvastad??hirtelen megnéztem a tech fórumot és megint az tapasztaltam mint tegnap!! vazze beindult ismét!
szakdolgozat írás közben kötekszel ? :scared: képezni lehet magad, ezt hívják önképzésnek. és ha sokat önképzed magad akkor képzett leszel. én még csak most végzem az önképzést amolyan kezdõ szinten:)Hol lehet dh-ra képezni magamat??
a tapasztalat jobb szó, de csak kötekszem...
Az tetszett vasárnap h nézegetted a térképet meg az iránytût és aztán egyedül nekivágtál dobogókõnek. Jó volt látni az elszántségot rajtad, nagyon túrás feelinged volt, az az igazi felfedezõs.
Ha felfedezésrõl jut eszembe h az a lapos hegy amirõl már beszéltem... az melyik meg ki volt már azon? azt vmikor megnézném mert olyan szimpatikus messzirõl...
hallod Drusza .....piros a Te pályádakkor szerintem te a piroson mentél le. az kb. olyan durva meredek, mint a Pilis hegy oldala. meg se próbáltam arra menni, mert láttam a térképen hogy nagyon meredek.
én a sárgán mentem, az tényleg meredek, de gyalog vagy biciklivel is járható. (csak a kondin és a "képzettségen" múlik)
Smart Sam-re voksolok. Legalább lesz gyakorlati tapasztalat róla.kösze! nekem is nagyon tetszett ez a black jack, szerintem az lesz belõle! vagy smart sam! az utóbbi jobbnak néz ki súly szempontjából!
akkor szerintem te a piroson mentél le. az kb. olyan durva meredek, mint a Pilis hegy oldala. meg se próbáltam arra menni, mert láttam a térképen hogy nagyon meredek.
én a sárgán mentem, az tényleg meredek, de gyalog vagy biciklivel is járható. (csak a kondin és a "képzettségen" múlik)