Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
Posted 2006. January 13. - 18:31

Posted 2006. January 13. - 18:22

Te már most is alszol? Ne csak olvass..
10 északi összekötõ volt az alap. Vagyis ahhoz egy felessel korábban kellene a Hõsök terén lenni.
De ha jó ancitrusnak is, akkor lehet a Hõsök tere is 10. És akkor vagy odajön, vagy mi érünk ki késõbb..
igen alszok

m....k miért ez az iconkorlát?
miért ilyen alacsony?

Posted 2006. January 13. - 17:58

10 északi összekötõ volt az alap. Vagyis ahhoz egy felessel korábban kellene a Hõsök terén lenni.
De ha jó ancitrusnak is, akkor lehet a Hõsök tere is 10.

Posted 2006. January 13. - 17:50

Ejnye,milyen sport ember vagy te..
Meg ... khm ... olvasni is kellene.. Veled már hárman vagyunk és
az idõpontban azt beszéltük eddig, hogy 10-kor a vasúti összekötõnél. Legalábbis én ezt mondtam és erre nem jött ellenreakció ancitrustól. De tólhatunk az idõn valamennyit, csak egyezzünk meg mindannyian..
jó legfejebb felkelek korábban

UI: sz.r iconkorlát
UI2: nemvagyok én sportember mert akkor nem olvasnád ezt

Posted 2006. January 13. - 17:44

Meg ... khm ... olvasni is kellene..

az idõpontban azt beszéltük eddig, hogy 10-kor a vasúti összekötõnél. Legalábbis én ezt mondtam és erre nem jött ellenreakció ancitrustól. De tólhatunk az idõn valamennyit, csak egyezzünk meg mindannyian..
Posted 2006. January 13. - 17:38

Posted 2006. January 13. - 17:31

Nna, még Tinnel kellene valahol összefutni, mert most nagyon hallgat..
Posted 2006. January 13. - 17:30

kmax: akkor most jönnél-e velünk vasárnap? Azt mondta, hogy az a nap jó lenne.
vasárnap jó csak valaki hõsök teréhez jõjjön ki hozzám

Posted 2006. January 13. - 16:35

Bocs, csak most vettem észre. Sajnálom én is, majd akkor máskor.Üdv.
Nekem sajnos a vasárnap nem jó, arra a napra már van kialakult programom.
Hát sajnálom. Azért nektek jó túrát.
Köszi.
Posted 2006. January 13. - 15:54

kmax: akkor most jönnél-e velünk vasárnap? Azt mondta, hogy az a nap jó lenne.
zsmtb: most vasárnap is lenne egy kisebb körös, ahogy olvashattad. Ha van kedved, akkor gyere te is, ne legyünk már ketten..
Tin: nagyon számítok rád!

Posted 2006. January 13. - 14:53

Eddigi lista:
Szám/ név/ jönne-e?/ lakhely/ túra helyszine/ tali helyszine/ bringa /matrica kell-e?
1 Cuki /igen/ BP /bárhol /bárhol/ MTB /nem
2 Tin /csak tali /Bp/ ?/ bárhol/ MTB/ nem
3 al01/ igen /BP/ Pilis /Szentendre HÉV áll./ MTB XC /igen
4 Kosina Szilárd/ igen /Tatabánya/ BP környéke /?/ MTB/ nem
5 Bikertigger/ igen /Szentendre /Pilis /? /MTB/ igen
6 -Henger-/ igen/ Ajka/ Bakony/ ?/ ?/ igen
7 Tiberius/ igen /Debrecen/ ?/ ? /MTB CC /nem
8 Jupiter/ igen /BP /Pilis /?/ MTB /igen
9 GeNeZiS /igen/ BP/ bárhol /bárhol/ MTB/ nem
10 nyuszipok /igen/ Tatabánya/ bárhol/ bárhol/ MTB/ nem
11 McPherson /igen/ Budakeszi /bárhol /bárhol/ MTB/ nem
12 kmax/ igen /BP/ bárhol/ bárhol /MTB/ nem
13 raycoon/ igen /BP/ BP környéke/ bárhol /MTB /nem
14 ancitrus /igen/ BP/ bárhol /Hõsök tere /MTB/ nem
15 bikebuddha / igen (90%) / Veszprém / Dunántúl / Dunántúl / MTB / nem
16 kelliz/ igen/ Dunakeszi/ BP környéke/ MTB /nem
17 zsmtb/igen/Dunakeszi/Hungary/Hungary/MTB/nem

Posted 2006. January 13. - 14:32

Posted 2006. January 13. - 14:27

zsmtb/igen/Dunakeszi/Hungary/Hungary/MTB/nemHa már a többieknek "kivitatkoztam" a lényeget a modikból, akkor már csak jól esett megnyitni..
És bár itt ugye nem lehet offolni, mert mindent szabad, de azért, hogy legyen valami hasznos is átemelem a listát.Remélem ez volt az utolsó..
Eddigi lista:
Szám/ név/ jönne-e?/ lakhely/ túra helyszine/ tali helyszine/ bringa /matrica kell-e?
1 Cuki /igen/ BP /bárhol /bárhol/ MTB /nem
2 Tin /csak tali /?/ ?/ ?/ ?/ nem
3 al01/ igen /BP/ Pilis /Szentendre HÉV áll./ MTB XC /igen
4 Kosina Szilárd/ igen /Tatabánya/ BP környéke /?/ MTB/ nem
5 Bikertigger/ igen /Szentendre /Pilis /? /MTB/ igen
6 -Henger-/ igen/ Ajka/ Bakony/ ?/ ?/ igen
7 Tiberius/ igen /Debrecen/ ?/ ? /MTB CC /nem
8 Jupiter/ igen /BP /Pilis /?/ MTB /igen
9 GeNeZiS /igen/ BP/ bárhol /bárhol/ MTB/ nem
10 nyuszipok /igen/ Tatabánya/ bárhol/ bárhol/ MTB/ nem
11 McPherson /igen/ Budakeszi /bárhol /bárhol/ MTB/ nem
12 kmax/ igen /BP/ bárhol/ bárhol /MTB/ nem
13 raycoon/ igen /BP/ BP környéke/ bárhol /MTB /nem
14 ancitrus /igen/ BP/ bárhol /Hõsök tere /MTB/ nem
15 bikebuddha / igen (90%) / Veszprém / Dunántúl / Dunántúl / MTB / nem
16 kelliz/ igen/ Dunakeszi/ BP környéke/ MTB /nem
Posted 2006. January 13. - 13:56

Nekem sajnos a vasárnap nem jó, arra a napra már van kialakult programom.
Hát sajnálom. Azért nektek jó túrát.
Posted 2006. January 13. - 13:53

Nna, kérem, megjöttem..
Próbálnék mondani valami szépet és jót, hogy a kedvetek jobb legyen és megnyugodjatok, de azt hiszem felesleges, mert nem fog menni.
De azért megpróbálom.
Szóval egy "normális" fórumozó hogyan is mûködik. Megkeresi az adott témához tartozó topikot és annak forgalmától függõen visszaolvas benne egy-két hetet, vagy hónapot, max az aktuális évet. Ha nem találja meg a választ, akkor kérdez. Ha mi szét offoljuk a fórumot, akkor az illetõnek sokkal többet kell visszaolvasnija, hogy hátha van az off között valami lényeg. Én pontosan így jártam néhány tech-es topikkal. Szívtam is vele, de nem vagyok lázadó (ebben), így nem érdekelt. Legalább megismertem az emberek egy részét.. De jogos lenne, hogy a tech így mûködjön.
Az, hogy az emberek nem akarnak visszaolvasni, az már egy más kérdés. Talán köze van ehhez a sok offnak, ami szinte minden fórum sajátja.
Szóval ne hergeljük magunkat, teljesen fölösleges. Itt most bewszélgethetünk mindenféle Kelly's-es dologról és velünk történõrõl.
És az, hogy kölyök8 törölva lett, annak biztos az az oka, hogy már megint ugyanazt a lerágott csontot majszolta.. Vagy tudja fene..
Legyetek türelemmel a modik iránt, majd beáll az egész.
DE tényleg, ahelyett, hogy duzzogunk, inkább futassuk fel ezt a topikot, és töltsük meg igazi tartalommal.
Szóval, ancitrus, eljönnél velünk tekerni egyet Szentendréig? Mondjuk vasárnap? Közben jól megbeszélhetnénk ezt is...
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 13. - 13:03

Nos az útvonalam: Árpád híd pesti hídfõ, Dagály strand melletti búton végig a plaza mellett az Északi összekötõig, onnan át a budai oldalra egészen az ottani találkozópontra. Ki akar vhol csatlakozni vhol?
Ha vki gondolja visszafele is tekerek indulás elõtt akár a Hõsök terére, vagy Margit hídon át a budai oldalra, csak beszéljük meg elõre és indulhatok akár onna is ha vkinek kell segítség vagy társ.
A közös találkozóra az északi összekötõ budai hídfõje sztem alkalmas mert akik a hídon át jönnek azok ugyebár nem kerülhetik el

Sztendre felöl akik jönnek hova jönnek? oda a hídhoz és Sztendréig elkisérjük õket vagy õk jönnek velünk visszafelé?
Akkor új névsor:
1. raycoon
2. ancitrus
Ki jön még tutira??
Posted 2006. January 13. - 12:26

A Szentendréig alatt azt értettem, hogy valami laza tekerés legyen a végén egy lángosozással, beszélgetéssel vagy ilyesmi. Ez nekem otthonról, ha semmit nem kerülök, akkor odavissza 50-55 km lehet.
Rég volt alattam bringa és kifejezetten izzadós ruhám sincs, szóval nem akarok tüdõgyuszit..
Én a Rómain mentem volna végig és a végén nem a szentendrei út mellett, hanem a parthoz közelebbi járatlan aszfalt-földút kombón.
Melyik a 11-es melletti partmenti út? Vagy az pont ez?
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 13. - 12:13

A fórum átmeneti nehézségeirõl csak röviden sztem...

...fórumos szokások: magamat ismétlem, h ha vki tanácsot kért azonnal válaszoltunk és nem kellett visszaolvasnia senkinek.
Szóval mikor, hol találkozzunk és a Sztendréig az mit jelent? Nagyon hangulatos a 11-essel párhuzamosan az új partmenti út, szerdán megnéztük és majdnem a benzinkútig tart így azt a rázos szakaszt ki lehet kerülni és a madár se járt arra bár munkanap volt.
Posted 2006. January 13. - 11:57

Próbálnék mondani valami szépet és jót, hogy a kedvetek jobb legyen és megnyugodjatok, de azt hiszem felesleges, mert nem fog menni.
De azért megpróbálom.
Szóval egy "normális" fórumozó hogyan is mûködik. Megkeresi az adott témához tartozó topikot és annak forgalmától függõen visszaolvas benne egy-két hetet, vagy hónapot, max az aktuális évet. Ha nem találja meg a választ, akkor kérdez. Ha mi szét offoljuk a fórumot, akkor az illetõnek sokkal többet kell visszaolvasnija, hogy hátha van az off között valami lényeg. Én pontosan így jártam néhány tech-es topikkal. Szívtam is vele, de nem vagyok lázadó (ebben), így nem érdekelt. Legalább megismertem az emberek egy részét.. De jogos lenne, hogy a tech így mûködjön.
Az, hogy az emberek nem akarnak visszaolvasni, az már egy más kérdés. Talán köze van ehhez a sok offnak, ami szinte minden fórum sajátja.
Szóval ne hergeljük magunkat, teljesen fölösleges. Itt most bewszélgethetünk mindenféle Kelly's-es dologról és velünk történõrõl.
És az, hogy kölyök8 törölva lett, annak biztos az az oka, hogy már megint ugyanazt a lerágott csontot majszolta.. Vagy tudja fene..
Legyetek türelemmel a modik iránt, majd beáll az egész.
DE tényleg, ahelyett, hogy duzzogunk, inkább futassuk fel ezt a topikot, és töltsük meg igazi tartalommal.
Szóval, ancitrus, eljönnél velünk tekerni egyet Szentendréig? Mondjuk vasárnap? Közben jól megbeszélhetnénk ezt is..

vendég_rainman_*
Posted 2006. January 13. - 11:39

bikebuddha: van benne vmi
Engedjétek meg h vulgáris legyek és egyik kedvenc filmembõl idézzek, ha nem is szó szerint, de vhogy így hangzik:
"Demokráciában élünk a qrva életbe!"
És ha egy télen 100 fokot mutató hõmérõrõl akar beszélgetni a társaság akkor miért nem lehet?? (tudom ez a másik kelly's-ben volt, de legalább ha már van új topik akkor itt had legyünk magunk) Csak kelly's tulajdonosok, leendõ tulajdonosok (bár ugye nekik van fenntartva a tech, vagy ha vmi történik a bringánkkal írjuk ide h történt vmi a bringáva ésl a tech-ben olvasható :S), és a már tiszteletbeli kelly's-eknek számító régi kelly's topik oszlopos tagjai!
...bocs de nem tudok napirendre térni, és ezt is törlitek majd érzem. :S Az lesz a végén h keresnek majd a fórumozók másik, szabadabb fórumokat, mert gondolom nem csak nekünk nem tetszenek rendszabályok.