Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
vendég_rainman_*
Írta 2006. január 14. - 22:43

van még egy fél nap a találkáig addig bármi történhet (idõjárás téren) de nem hiszem h jelen állás szerint hó lenne bár nem vagyok egy felhõszakértõ.
raykoon: ha 9:30ig nem írok sms-t akkor 10re ott vagyok!
Írta 2006. január 14. - 22:40

Most, amikor már sikerült elérnem, hogy bringa van alattam? Ááá... Valahogy meg kell találni az összhangot... Nna, majd elbeszélgetünk egy pár hónap múlva..
Nem így értettem. Annyira nem változik meg hidd el. Csak el sem tudod majd képzelni, hogy korábban ketten voltatok.

Írta 2006. január 14. - 22:31

Írta 2006. január 14. - 22:25

Buddha: háát, vannak más kihívások is. Lassan nekem is meg lesz, de valahogy próbálom úgy alakítani, hogy azért jusson idõm egy-két dolgra még. De persze ember tervez.....
Ez nem szokott gond lenni, hamarabb megszokjátok, mint gondolnád, és pár hónap múlva már nem is fogsz emlékezni, hogy milyen volt a korábbi életed. Nálunk legalábbis így volt.

Írta 2006. január 14. - 22:18

Vettem termo cicanacit, egy termo sityakot bukó alá, egy termo "kabátkát" és egy termo nyakmelegítõt. Nekem ezek a termo cucok még mindig olyan vékonynak tûnnek, de majd holnap kiderül, hogy mit érnek..
Rendben, ha esik, akkor nem biztos, hogy érdemes elindulni. De ha ilyen hideg lesz, mint ma, akkor vagy hó, vagy jégdara fog esni, szóval ettõl nem félek.
Nekem meg van mindannyiotok telefonszáma, talán jó lesz, ha én leszek a "telefonközpont"..
Ha sikerül reggel rendesen felkelnem, akkor viszek egy kis forró teát is, biztos jól fog jönni.

Buddha: háát, vannak más kihívások is. Lassan nekem is meg lesz, de valahogy próbálom úgy alakítani, hogy azért jusson idõm egy-két dolgra még. De persze ember tervez.....

vendég_rainman_*
Írta 2006. január 14. - 17:23

Ha esõ esik akkor nem jövök, de akkor hívlak raykoon, de gondolom esõben ti sem jöttök, azért értesítsük egymást ha vki nem jön.... Ha hó esik az nem zavar vagy ha hó van, ha olyanok lesznek a körülmények akkor majd rövidítünk a túrán, de majd holnap meglátjuk induláskor.
Írta 2006. január 14. - 17:14

Itt még semmi hó nincs, és ettõl én még mennék.. Hóban úgysem tekertem még..
Vettem termo cuccokat, talán elég lesz holnapra..
Írta 2006. január 14. - 16:57

Itt semmi latyak nincs nálunk, hónak meg még nem nevezném. Most még tanulok, de du. megyek tekerni és megnézem h mennyi idõ alatt érek a Hõsök terére h ne késsek, meg megnézem mekkora az a hó de csak nedves a beton és a kocsikon meg a füvön látszik vmi fehérség, de hónak nem nevezném.
Itt meg semmi sincs. Én is tanulok, de már legszívesebben a földhöz vágnám ezt a hülye közgazdaságtant. Annyira szörnyen unalmas nekem, hogy nem is tudom mit fogok vizsgán csinálni.

vendég_rainman_*
Írta 2006. január 14. - 15:34

Írta 2006. január 14. - 15:17

Írta 2006. január 14. - 13:10

Lélekben azért veletek leszek...
Ui.: És még csak most jelentkeztem egyetemre nappalira. Azt hiszem, klónoznom kell magam....
Írta 2006. január 14. - 11:06

Írta 2006. január 14. - 07:56

Szívem szakad, hogy nem leszek ott. Milyen messze van ez a Veszprém!
Írta 2006. január 14. - 00:35

Telefon nálam lesz, ha ránk akarsz nézni. Mondjuk indulás elõtt egy lángos..

(Jó gyors voltál..

Írta 2006. január 14. - 00:30

én olvasgatom.....Tudom, de direkt írtam így, mert a kirekesztés stilisztikailag ezt kívánta, ha nem is túl illõ a szó. Ezért is raktam idézõjelek közé..
Al-t azért nem hívtam, mert azt mondta, hogy hidegben nem teker. Tigger-t meg azért, mert valamiért úgy gondoltam, hogy szerintem õ nem örülne egy ide-oda tekerésnek. Ha már bringára száll, akkor szerintem neki a dobogókõi rétes lenne a cél..
De rákérdezek náluk..
meg kösz
majd lehet rátok nézek, de a hösök re biztos nemmenek be....meg nem tom még vasárnap lehet tortamérgezésem lesz,szombat estérõl (2 db 16 szeletes torta és csak 7-en leszünk rá)...

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. január 14. - 00:26

Tudom, de direkt írtam így, mert a kirekesztés stilisztikailag ezt kívánta, ha nem is túl illõ a szó. Ezért is raktam idézõjelek közé..raykoon: a márkatárs pontosabb
Al-t azért nem hívtam, mert azt mondta, hogy hidegben nem teker. Tigger-t meg azért, mert valamiért úgy gondoltam, hogy szerintem õ nem örülne egy ide-oda tekerésnek. Ha már bringára száll, akkor szerintem neki a dobogókõi rétes lenne a cél..

De rákérdezek náluk..
Írta 2006. január 14. - 00:14

Ha szembe állsz a térrel akokr a bal oldali. De ha vki vasárnap 10kor egy Kelly's Imagine-nel a Hösök terén fog bringázni én tuti odamegyek hozzá h véletlenül nem 3 salamandert keres-e?
Még szép h a tiszteletbeli kelly's-es topictársak is jöhetnek, azért is kérdeztem h akik Sztendrérõl jönnének hogy csatlakoznak hozzánk...
raykoon: a márkatárs pontosabb
ehh na ja

szal a vasúti felüljáróhoz közelebb esõ

vendég_rainman_*
Írta 2006. január 13. - 23:56

Még szép h a tiszteletbeli kelly's-es topictársak is jöhetnek, azért is kérdeztem h akik Sztendrérõl jönnének hogy csatlakoznak hozzánk...
raykoon: a márkatárs pontosabb
Írta 2006. január 13. - 23:36

nameg melyik aza szépmûvészeti a jobb vagy a bal oldali?? (nem vagyok BP)

Írta 2006. január 13. - 23:13

Persze, ha valaki ismer még Kelly's-est, akkor hívhat.
Hmm, kirekesztõ sem akarok lenne, szóval, hívhattok még mást is, nem baj ha többen vagyunk és nem vagyunk "fajtársak"..