Sziasztok!
Nagyon jó volt, jól éreztem magam veletek. A lángos is pont eltalált volt. A forraltboron lehetne javítani, de legalább melege volt!!
A hideg most már nem tántorít el. Tin, akkor 0 fok felett már jössz, igaz?Csak mert biztos volt -5 körül..
Jja, 54 km lett..
A fene majdnem elfelejtettem, a képek is tökjók lettek.. A 3 Salamander meg nagyon ott van!
Nekem 57. És nekem is hazafelé fájdult meg, na nem a térdem, hanem a nyereggel érintkezõ részem. (szerintem a sok padkázástól, meg a macskakõtõl) És valamitõl lett egy nagy kék folt a térdemen, bár én nem emlékszem, hogy megütöttem volna, lehet, hogy teljesen megfagyott, és azért?

Volt még egy kis sztorim. Amikor már majdnem hazaértem az egyik nagyon szûk macskaköves utcában kénytelen voltam a járdán menni (egyirányú utcában a forgalommal szemben), mert nem fértünk volna el az autókkal egymás mellett. Szemben jött két egyed, nem tudom hogy megfogalmazni, de szerintem sejtitek, nappal is énekeltek, ráadásul nem is voltak öregek. A nagyobbik rámugat, hogy arra való az úttest, hogy azon menjek, és már emelte a kezét, közben mondja, hogy mindjárt nyakonváglak. Szerintem csak azért nem tette meg, mert jött szembe egy autó, és rádudált. Ezúton is köszi az autósnak.
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy a gépem teljesen meghalt, már itthon van a táp egy ideje, de a páromnak még nem volt ideje berakni. Addig ha valami van,légyszi sms-t küldjetek, ha fontos.
Most a fiam gépérõl írok, de ez nem az én méretem.