Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Nekem a mostani hétvége úgy néz ki, hogy felejtõs lesz. Parkettázás és szekrény cipelés lesz a menü.. Szóval nem hiszem, hogy marad ennyi idõm..

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

kmax: azárt ezt így nem modnanám. a múltokinak én voltam a szervezõje és a sztendre-lenyfalu utat én vezettem... aki tud egy utat és megszavazzuk oda megyünk...

Sztem a sztendrei lángos az mehet!!! Sztendrén meg eldöntjük h megint legyen-e leánygalu...
Nos ki jön??

Szombaton még tudunk beszélni róla?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
kmax: azárt ezt így nem modnanám. a múltokinak én voltam a szervezõje és a sztendre-lenyfalu utat én vezettem... aki tud egy utat és megszavazzuk oda megyünk...

Sztem a sztendrei lángos az mehet!!! Sztendrén meg eldöntjük h megint legyen-e leánygalu...
Nos ki jön??

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
arról de sztem csak szentendre 3 lessz belõle de rainman a vezetõ õ mondja merre megyünk vagy nem?

Leányfaluról volt szó nem?

Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

vasárnap mindt mondottammennék szivesen akár hóban lutyokban csak legyen aki velemjön

Leányfaluról volt szó nem?

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
vasárnap mindt mondottammennék szivesen akár hóban lutyokban csak legyen aki velemjön
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Van valami jelentõsége, hogy hány hozzászólásod van? :)

Tul képpen semmi jelentõsége, csak már unom a vendég feliratot a nevem alatt. :D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Valami olyan kellene amivel se hó se jég nem állít meg. A puha hó hamar összetömörödik és jeges lesz.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Milégyen a vasárnapi túrával?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Ez beteg!!! De tetszik:D!! kövi télre lehet én is veszek egy ilyet!
mennyi az ár egy ilyen bivaly guminak?

4 rugó az ebikén. A szett tehát 8 és valami ezer a kiszállítás. Boltokban nem néztem még. A szögesek (ugyancsak az ebikén) 6300 és 9300 között vannak. Meg mondjuk a szöges igazából jégen vagy jegesre fagyott havon van elõnyben, mély hóban szerintem jobb a nagy- és ritka bütykû gumi.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Ez beteg!!! De tetszik:D!! kövi télre lehet én is veszek egy ilyet!
mennyi az ár egy ilyen bivaly guminak?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Engem is nagyon poénkodva fogadtak ma reggel az egyik nagykerben, ahová bringával szoktam járni még esõben is: "mi van ma nem bicajjal jöttél? hehehe" ezért megfogadtam, hogy jövõre veszek vmi használt kerekeket meg szögesgumit. Nehogymáááá..... :D

Szöges gumi nem jó. Seperc alatt elkopnak a szögek aszfalton. Ez az én bánatom is, ha valahol a hegyek lábánál laknék a 12 kerben, vennék egyet, mert onnan nem kell sokat tekerni hogy hegyre (vagyis hóba) kerüljek. De a Belvárosból menni, ez gyors halál a szögeknek...

Én most ilyet tervezek venni (Maxxis Wet Scream):

Feltöltött kép

Ezek a bütykök nem kopnak annyira mint a szögek, elég nagyok és elég ritkák ahhoz hogy ne tömõdjenek el. Mondjuk nyilván van súlya, és 2.2-es, de ez van. Ja, tavasszal le kell szedni, mert ez aztán felszántja a hegyoldalt :D.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Hát ja, muszály!!! kellenek a cuccok!
rendben, holnap este feldobom, hogy mit láttam, és hogy milyenek a tapasztalataim a bolttal! Meg hogy milyen cipõt vettem és hogy mennyiért!:D

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

holnap megyek be Bigbike-ba cipõt venni, meg talán nadrágot, de azt nem biztos: meglátjuk milyen árak lesznek! örülnék neki ha egy 10-15 ezerbõl kijönne a cipõ!

Teljes erõbedobással készülsz a márciusra.:D
Elmondhatnád majd milenek az árak a boltban, kiváncsi lennék rá.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Reggel nem biciklivel mentem suliba, de nagyon megbántam!!!:(

Engem is nagyon poénkodva fogadtak ma reggel az egyik nagykerben, ahová bringával szoktam járni még esõben is: "mi van ma nem bicajjal jöttél? hehehe" ezért megfogadtam, hogy jövõre veszek vmi használt kerekeket meg szögesgumit. Nehogymáááá..... :D

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

okosabb lettem volna egy kicsit, akkor most nem morgolódnék, de mindegy!

Nagyon klassz idõ van kint, bár már így maradna:D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
holnap megyek be Bigbike-ba cipõt venni, meg talán nadrágot, de azt nem biztos: meglátjuk milyen árak lesznek! örülnék neki ha egy 10-15 ezerbõl kijönne a cipõ!

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
okosabb lettem volna egy kicsit, akkor most nem morgolódnék, de mindegy!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
keress rá!:D Endroo megadta a linket nekem anno én ajánlotta a keresõ használatát

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

500 biztos nem, mert láttam már olyan forumozót, aki 280körüli hozzászólással már törzsvendég volt. Na mindegy írogatok szorgalmasan, aztán majd vmikor.

Azért köszönöm Tin, h. válaszoltál. :)

Van valami jelentõsége, hogy hány hozzászólásod van? :)