Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

ááh:D legújabb bikkmakk hátoldalán ill. címlapján is egy-egy Kelly's szerepel hátul egy sabotage dsc elõl meg szép háttér elõtt talán nem tudom mi:D

Szerintem Hacker. A 10. oldalon van róla kép, és látszik az elsõ két betû (ha), ráadásul a Hacker írásmódjával. A színek is stimmelnek, az alsó- és felsõcsõ vége ilyen aranyszínû, pont mint a Hackeren. Kár hogy az összehasonlító teszben nem volt Kelliz.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
ááh:D legújabb bikkmakk hátoldalán ill. címlapján is egy-egy Kelly's szerepel hátul egy sabotage dsc elõl meg szép háttér elõtt talán nem tudom mi:D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

amúgy Ray én a múltkor arra a sikátoros lángososra gondoltam amit WatchFun említett, de ezek szerint zárva van.....

Mivel a lenti lángosos nyitva volt, és senki nem akarta megkeresni a másikat, így maradt a lenti. De azért jó lenne tudni, hogy merre is van az a sikátor.. :) Persz, ha (örökve) zárva, akkor mindegy is..

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
...csodálom h még nem szólt be egy mod sem h van gumitopik és ott csevegjünk errõl h másoknak is hasznos legyen az infó meg h oda illik a gumimizéria...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
ha jók az emlékeim az a maxxis egy kifejezett sárgumi....azon kívûl nem annyira lesz jó másra sztem ,aszfalton meg nem fogod szeretni, és ott aztán kopni is fog kegyetlenül szvsz.....

természetesen nem semi slick gumira gondoltam hanrm pl svábli jimmi család, vagy conti terepgumik, nokian nbt, nbx....specko adrenalin ezek a nem jéggé fagyott hóban jók.....jegesre meg kell csinálni szöges gumit....asszem én a 7végén össze is eszkábálok egyet, mert ahogy elnézem az idõjárást, még jövõ hó közepén is merõ jegek lesznek még az erdészeti utak is...

amúgy Ray én a múltkor arra a sikátoros lángososra gondoltam amit WatchFun említett, de ezek szerint zárva van.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Mi egy páran Schwable Land Cruiser gumit használunk, nekem jók a tapasztalataim, de azért a téli hóban biciklizésre nem a legalkalmasabb, (szvsz)! az éle végett kicsit csúszkál, de mentem vele csúszós úton kb 25-ös tempóban és egészen jól viselkedett, mondjuk ez függ a tudástól és a tapsztalattól is!:D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Már meg vagyok kavarva :). Elsõre olvasva Tigger mondatát úgy értelmeztem, mint vásárlásra buzdítást. Másodszor olvasva kapcsolok, hogy lehet pont annak ellenkezõjét javasolja. Öööö :). Na mind1. Ettõl függetlenül a Wet Scream régóta terítéken van, csak sérülés miatt nem vettem meg decemberben.

Õszintén megmondom, én sem tudtam hirtelen, hogy irónia, vagy rábeszélés, de ha irónia lett volna, akkor csak "jelezte" volna valahogy.. :)
Amire én céloztam, hogy "amin van egy kis minta" dolog volt. A gyári semi-slick gumin maradjunk annyiban, hogy nincs minta.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Azt hiszem Tigger nem semi-slick gumikra gondolt.. :)

Már meg vagyok kavarva :). Elsõre olvasva Tigger mondatát úgy értelmeztem, mint vásárlásra buzdítást. Másodszor olvasva kapcsolok, hogy lehet pont annak ellenkezõjét javasolja. Öööö :). Na mind1. Ettõl függetlenül a Wet Scream régóta terítéken van, csak sérülés miatt nem vettem meg decemberben.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Olyannyira gondolkodok, hogy már intézõdik is a dolog, ha minden jól megy szerdán már ilyen lesz a Kellizen. De a kis minta nem teljesen igaz, a Kellizre gyárilag húzott Cobárkat feltettem városi montimra, fut is a bringa betonon szépen, de süppedõ hóban bizony elakadtam velük :). Vissza kellett raknom azokat amik korábban rajta voltak, azokkal már kicsit jobb a helyzet.

Azt hiszem Tigger nem semi-slick gumikra gondolt.. :)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Itt egy szép MTB gumi :D 26*1,3, 450g, 5bar
Posted Image

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

nem lefagyottra bármi jó, aminek van egy kis mintája....
azért én ezen a maxxison gondolkodnék a helyedben avus.....

Olyannyira gondolkodok, hogy már intézõdik is a dolog, ha minden jól megy szerdán már ilyen lesz a Kellizen. De a kis minta nem teljesen igaz, a Kellizre gyárilag húzott Cobárkat feltettem városi montimra, fut is a bringa betonon szépen, de süppedõ hóban bizony elakadtam velük :). Vissza kellett raknom azokat amik korábban rajta voltak, azokkal már kicsit jobb a helyzet.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
nem lefagyottra bármi jó, aminek van egy kis mintája....
azért én ezen a maxxison gondolkodnék a helyedben avus.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

KMGyuri

KMGyuri

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás

Szöges gumi nem jó. Seperc alatt elkopnak a szögek aszfalton. Ez az én bánatom is, ha valahol a hegyek lábánál laknék a 12 kerben, vennék egyet, mert onnan nem kell sokat tekerni hogy hegyre (vagyis hóba) kerüljek. De a Belvárosból menni, ez gyors halál a szögeknek...

Én most ilyet tervezek venni (Maxxis Wet Scream):

Posted Image

Ezek a bütykök nem kopnak annyira mint a szögek, elég nagyok és elég ritkák ahhoz hogy ne tömõdjenek el. Mondjuk nyilván van súlya, és 2.2-es, de ez van. Ja, tavasszal le kell szedni, mert ez aztán felszántja a hegyoldalt :D.

Sziasztok Márkatársak!
Tél,hó,gumi témában nekem a Richy Z-Max-al 26*2,1 2,8bár nyomás nagyon jó tapasztalataim voltak letaposott nem jéggé fagyott havon.Szinte ugyanolyan volt mint a hó nélküli száraz erdei út,élvezet volt menni vele.A glatt jégen azért sikerült 1-2 bazi nagyot esni de néha nem árt közelebb kerülni az Anyaföldhöz!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Letettük a foglalót egy 2006-os tárcsafékes salamanderre.
Még egy hét!!!?:)
Remélem engem is a klubtagok között tartotok, számon majd.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Jaj nem is meséltem!
18km-t tekertem ma a Margit szigeten du. monoblokkig érõ hóban. (a járda le volt takarítva)

Egy nénit kerültem a hóban és mondja nekem h "Miért nem csenget aranyoskám?"
Egy tahó **csa (tüsszentettem :) ) meg azt mondta h "Esnél el." válaszoltam, de úgysem hallotta sztem..

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Szombatról nem volt szó csak, Cuki akkor szól h jöni-e 100%ra ill akkor még egyeztetünk az idõjárás miatt!

Vasárnap 10:00 Hõsök tere Szépmûvészeti Múzeum
Cél: min. sztendre
Jelszó: Éhesek vagyunk és hóban mégfinomabb a meleg lángos! :D

Résztvevõk: Cuki, kmax, avus, rainman

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
én úgy terveztem, hogy vasárnap ott leszek. Csak az idõjárás szólhat közbe.:)

avus: elõtte ne egyél sokat, hogy legyen a lángosnak is hely

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
valaki jönne még? gyorsan mert mingyárt itt van a vasárnap :D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Én viszont benne vagyok. Holnap be is szerzek egy mûanyag sárvédõt, hogy a pesti dzsuva ne a hátam közepén kössön ki, aztán irány St Endre (vagy Leányfalu)

Kiegészítés: Vasárnapra szavazok én is.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

kmax: azárt ezt így nem modnanám. a múltokinak én voltam a szervezõje és a sztendre-lenyfalu utat én vezettem... aki tud egy utat és megszavazzuk oda megyünk...

Sztem a sztendrei lángos az mehet!!! Sztendrén meg eldöntjük h megint legyen-e leánygalu...
Nos ki jön??

én megyek biztosra ha vasárnap lessz szombaton nem biztos mert pénteken nagy összeröfire megyek és késõig fog tartani reggel meg ugye ki kell magam aludni:D