Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

:( még mindig nincs új kelly's oldal

Jah, szépen kivárták, hogy az emberek elkezdjenek nézgelõdni a 06-os modellek után, és ekkorra idõzítették a frissítést... Valami szlovák oldalon pedig már novemberben fent voltak az új bicók, rejtély hogy kellizék miért nem dobták össze az új oldalt decemberben. Technikailag még az is simán kivitelezhetõ lenne, hogy az oldalon egymás mellett legyen a 05-ös és 06-os kínálat. Marketingbõl fekete pont.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:( még mindig nincs új kelly's oldal

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

kösz a tippet, még szétnézek, de ez nagyon jól néz ki!!! mivel tudok képet betenni? sima html nyelvet fogadja??

A bõvített szövegszerkesztõt kell használni képbeszúráshoz, ott pedig rá kell bökni a Feltöltött kép ikonra, és be kell írni a kép teljes címét (http://-rel kel kezdõdnie).

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Köszi avus! Vki csatlakozik még hozzánk vasárnap?
md88: láttam a csukádat :)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
kösz a tippet, még szétnézek, de ez nagyon jól néz ki!!! mivel tudok képet betenni? sima html nyelvet fogadja??

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
De komolytalanságot féretéve, sztem egy Shimano pdm-520 pont megfelel egy Magnusra (nekem is olyan van). Az új Bikkmakkban akciósan hirdetik valami hétezervalahányszázért. Persze ha nem ragaszkodsz Shimanohoz, van választék másból is, 10 rugó alatt van elég sok.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

miféle habverõt???? nem értem mit akartál ezzel mondani!

Pl ilyet :D
http://crankbrothers...gbeater_4ti.php
Feltöltött kép

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
miféle habverõt???? nem értem mit akartál ezzel mondani!

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
igazából a specialized cipõk nagyon tetszettek de most nem volt rá keret!
az Mtb sport típus 22 ezer volt, sajnos nem láttam sehol akciózva!!:'(

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

még semmilyen, de nemsoká lesz valamilyen spd-s cuccom, még nem határoztam hogy mit veszek:D

Habverõt vegyél, az jól néz ki :) (állítólag jó is)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
még semmilyen, de nemsoká lesz valamilyen spd-s cuccom, még nem határoztam hogy mit veszek:D

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Rajtam is volt olyan cipõ, de nekem kényelmetlen volt.. valahogy pont két méret között van a lábam, a 43-as szûk volt, a 44-esbe meg mozgott a bokám, vagy vmim, fura..
lehet hogy gyûjtök még, és speckó cipõ lesz, mert az jó! a sidi meg drága :(

milyen pedálod van?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Vki tudja h hol és mikor lesz a skinhead gyûlés a hétvégén? Mert ha vasárnap de. hõsök tere, akkor lehet h a találkozónk helyét át kéne tenni és máshonnan indítani a túrát...

Utána néztem, szombat délután kettõkor gyûlnek a kopaszok, vasárnap reggelre talán elmennek onnan :).

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Vki tudja h hol és mikor lesz a skinhead gyûlés a hétvégén? Mert ha vasárnap de. hõsök tere, akkor lehet h a találkozónk helyét át kéne tenni és máshonnan indítani a túrát...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Megvettem! Volt elõttem pár cipõ pl.: scott, specialized, shimano, és adidas!

1.)Ezek közül a specialized MTB sport tetszett a legjobban, de az ára 22 e volt! ezért egyenlõre letettem róla! na de eljön még az én idõm...:D

2.)A scott cipõk nekem nem voltak kényelmesek, pedig szívesen vettem volna azt, mivel a kesztyûm és a nyári nadrágom is az. ára akciósan(20%) 16 e

3.)Az adidas cipõk kényelmesek voltak, árukban is megfelelõek, nem is értem miért nem azt vettem... kb akciósan azok is 16 ra jöttek ki! tetszettek is, szerintem jók

4.)Végül egy shimano SH-M021Y-t vettem ami nagyon kényelmes volt, mind közül ez fogta a legjobban a lábamat! végig fûzõs, elég merev a talpa! szóval jó!
Hátrányak azt tudnám feltüntetni, hogy a talpán nem egyszerûen csak két csavar van, hanem elborít egy gumi réteg, ezt le kell szedni róla, és csak spd módban használható! ja és kaptam hozzá két matricát, amit a betét alá kell ragasztani miután feszereltem rá az spd modult, ez a vízzáró réteg!

Ezt a negatívumot leszámolva szerintem nagyon jól vettem 14.500 Ft-ért
és bónuszba kaptam hozzá egy B+os nyakbapántot!:D

KMGyuri

KMGyuri

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Sziasztok,üdv kmax!
Köszi a "listázást",az adatok jók nekem tökmind1, hogy 21 vagy31.(hihi)
A PKHT-t emlitsd meg lécci mint régi tag, ne 1 kopasz jöjjön elõ ilyesmivel.(hihi)Remélem holnapra nem esik le nálunk a hó,talán napsütés is lesz és lehet 1 jót hajtani a hegyen(Mecseken).Nektek is jó hajtást kívánok!
Üdv,KMGyuri

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
md88 majd számolj be a cipõrõl, mert én is akarok venni! persze nekem már van konkrét elképzelésem, csak arra keret nem lesz... (Sidi...)

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
ááh
most veszem észre hogy 21 helyett egy kicsit 31 et írtamn :D bocs
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
the list

Szám/ név/ jönne-e?/ lakhely/ túra helyszine/ tali helyszine/ bringa /matrica kell-e?
1 Cuki /igen/ BP /bárhol /bárhol/ MTB /nem
2 Tin /csak tali /Bp/ ?/ bárhol/ MTB/ nem
3 al01/ igen /BP/ Pilis /Szentendre HÉV áll./ MTB XC /igen
4 Kosina Szilárd/ igen /Tatabánya/ BP környéke /?/ MTB/ nem
5 Bikertigger/ igen /Szentendre /Pilis /? /MTB/ igen
6 -Henger-/ igen/ Ajka/ Bakony/ ?/ ?/ igen
7 Tiberius/ igen /Debrecen/ ?/ ? /MTB CC /nem
8 Jupiter/ igen /BP /Pilis /?/ MTB /igen
9 GeNeZiS /igen/ BP/ bárhol /bárhol/ MTB/ nem
10 nyuszipok /igen/ Tatabánya/ bárhol/ bárhol/ MTB/ nem
11 McPherson /igen/ Budakeszi /bárhol /bárhol/ MTB/ nem
12 kmax/ igen /BP/ bárhol/ bárhol /MTB/ nem
13 raycoon/ igen /BP/ BP környéke/ bárhol /MTB /nem
14 rainman/igen/ BP/ bárhol /Hõsök tere /MTB/ nem
15 bikebuddha / igen (90%) / Veszprém / Dunántúl / Dunántúl / MTB / nem
16 kelliz/ igen/ Dunakeszi/ BP környéke/ MTB /nem
17 zsmtb/igen/Dunakeszi/bárhol/bárhol/MTB/nem
18 md88/igen/Gyál/bárhol/Hõsök/MTB(magnus)/?
19 avus / igen / Bp / Bp-Pilis / bárhol / Magnus (XC) / nem
20 Valeria Victrix/igen/BP/bárhol/bárhol/MTB/igen(gondolom nem Kelly's-es vagy, így kapsz egy szép matricát a homlokodra :D)
31 KMGyuri/igen/Pécs/Mecsek/bárhol/Majestic (XC)/nem (így jó?)
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Nah, kulcsoljuk össze praclijainkat, és reménykedjünk, hogy vasárnapig nem emelkedik a hõmérséklet (ezt jósolják az idõjósok) ugyanis egy idegszálam sem kívánja az olvadó hóban-sárban való tekerést.