Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
hû, egy kicsit lekéstem a Decathlonos eszmecserét, de azért írok :)
szóval aki ért hozzá, az tudni fogja hogy mi a jó, és mi nem. vannak tényleg "occó" gagyik, de vannak jó dolgok is. nekem konkrétan a thermo felsõvel van tapasztalatom. 5 fokban lejtõn gurultam kb. 45-tel, és nem fújt át rajta a szél... (csak az volt rajtam felül), a nadrágon már nagyon (az egyébként meg Kelly's, de nem windstopperes).
meg aki látta már a Decathlon high-end outiját az tudja hogy vannak ott jó cuucok :)

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Igazából "kiállítási darab" lesz a bringa, és mindenképp meg akartam közelíteni vele a 10kg-os határt, ez telóval csak sokkal drágábban lenne megoldható.
A váz egyébként régebbi darab, a srác aki eladta azt mondta, hogy a geometria még merevvillára van méretezve.

WF

szép darab :D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Sziasztok Márkatársak!
Gyuri vagyok Pécsrõl,én is ezt a márkát kedvelem.
A KM Kellys Majestic-t jelent nagyon szeretek bringázni vele.
Már többször olvastam eszmecseréiteket,szeretném ha bevennétek
a Kellys Club-ba.Ma is hajtottam 1 istenit a Mecseken,szuper ez a bringa,
ez volt az elsõ éles bevetés.Elötte 4 hónapig 1 Magnus-al nyomtam az is nagyon jó de ez azért 1 másik kategória.
Üdv mindenkinek Gyuri

dv!
fel vagy véve de nem kell kérvényt benyújtani :D a majesticrõl írhatnál érdekelne a felsõbb kategória tulajdonságai. (nekem egy imaginém van)

UI:mondomén hogy gyarapszunk csak valami mozgató erõ kellett anno :D pontosabban: személyem :D

Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

WatchFun

WatchFun

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás

Kúúl, Conti Leader Próm van nekem is :cool: Amúgy most nézem a specifikációt: mire fogod használni a járgányt cromo merevvillával?

Igazából "kiállítási darab" lesz a bringa, és mindenképp meg akartam közelíteni vele a 10kg-os határt, ez telóval csak sokkal drágábban lenne megoldható.
A váz egyébként régebbi darab, a srác aki eladta azt mondta, hogy a geometria még merevvillára van méretezve.

Itt van két kép a vázról, még lakkozás elõtt (ma lakkoztam, elég jó lett):

Feltöltött kép

A vázon az aláírásom, mint a nagyoknak:

Feltöltött kép

A lakkozás egyébként sokat javított a karboncsövek fényén.

WF

Kanyarodjon lábad elé az út,
Fújjon mindig hátadba a szél,
Hevítse orcádat a Nap,
Öntözze földedet csöndes esõ
és hordjon tenyerén az Úr,
míg újra találkozunk.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
fú srácok 2 napja elmerültem a felvételiben... nem is tudom nagyon olvasni a fórumot, csak átfutom a dolgokat ha vmi fontos van vagy kérdés hozzám akkor írjatok privit!!

:thunder:

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
helló! megkérnélek hogy mesélj nekem egy kicsit a magnusról, mert én most veszek egyet! légyszi írj egy privát üzit! köszke

KMGyuri

KMGyuri

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Sziasztok Márkatársak!
Gyuri vagyok Pécsrõl,én is ezt a márkát kedvelem.
A KM Kellys Majestic-t jelent nagyon szeretek bringázni vele.
Már többször olvastam eszmecseréiteket,szeretném ha bevennétek
a Kellys Club-ba.Ma is hajtottam 1 istenit a Mecseken,szuper ez a bringa,
ez volt az elsõ éles bevetés.Elötte 4 hónapig 1 Magnus-al nyomtam az is nagyon jó de ez azért 1 másik kategória.
Üdv mindenkinek Gyuri

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Kúúl, Conti Leader Próm van nekem is :cool: Amúgy most nézem a specifikációt: mire fogod használni a járgányt cromo merevvillával?

Na elhoztam a kerekeket, össze is raktam meg le is mértem. Elõzõ hozzászólásomban persze elírtam, a két kerék összes számolt súlya 3704g, nem pedig 2704, ahogy írtam.
A gumik pedig helyesen Continental Leader Pro 2.1 külsõk.

A rideg valóság pedig: 2128g a hátsó és 1598g az elsõ kerék (fogsorral, gumival, kompletten) azaz összesen 3716g. Úgy látszik, ennyivel nehezebb a Bike+ küllõ a Mach1-nél, két keréken 12g az eltérés a mért és a számolt adatok között.

(Viszonyítási alap 1: Cimborám kereke Formula hatcsavaros tárcsás agyakkal, Grimeca 203-160 tárcsákkal, Mach1 felnikkel, DT 2mm-es küllõkkel, Ritchex Z-Max 2.1 gumikkal, defektvédõ szalaggal és Shimano HG30 8fokozatú sorral valamivel több, mint 4.5kg)

A héten veszek egy digitális személymérleget és lemérem a Kelly's-emet is, csak jelenleg konyhamérlegen méricskélem az alkatrészeket, a mérleg pedig max. 5kg-ig mér-ennél a komplett Kelly's biztosan nehezebb:)

WF

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Én is itt vok, nem õtûntem el, csak el vagyok havazva a suliban... :(
Vissza vissza szoktam olvasni és sajna itt is esik/ett a hó. :( bár nekem jó az is ha esik, mert pénzért lapátolom el, a társasház közösség fizet érte :D

WatchFun

WatchFun

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Na elhoztam a kerekeket, össze is raktam meg le is mértem. Elõzõ hozzászólásomban persze elírtam, a két kerék összes számolt súlya 3704g, nem pedig 2704, ahogy írtam.
A gumik pedig helyesen Continental Leader Pro 2.1 külsõk.

A rideg valóság pedig: 2128g a hátsó és 1598g az elsõ kerék (fogsorral, gumival, kompletten) azaz összesen 3716g. Úgy látszik, ennyivel nehezebb a Bike+ küllõ a Mach1-nél, két keréken 12g az eltérés a mért és a számolt adatok között.

(Viszonyítási alap 1: Cimborám kereke Formula hatcsavaros tárcsás agyakkal, Grimeca 203-160 tárcsákkal, Mach1 felnikkel, DT 2mm-es küllõkkel, Ritchex Z-Max 2.1 gumikkal, defektvédõ szalaggal és Shimano HG30 8fokozatú sorral valamivel több, mint 4.5kg)

A héten veszek egy digitális személymérleget és lemérem a Kelly's-emet is, csak jelenleg konyhamérlegen méricskélem az alkatrészeket, a mérleg pedig max. 5kg-ig mér-ennél a komplett Kelly's biztosan nehezebb:)

WF

Hevítse orcádat a Nap,
míg újra találkozunk.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
Szám/ név/ jönne-e?/ lakhely/ túra helyszine/ tali helyszine/ bringa /matrica kell-e?
1 Cuki /igen/ BP /bárhol /bárhol/ MTB /nem
2 Tin /csak tali /Bp/ ?/ bárhol/ MTB/ nem
3 al01/ igen /BP/ Pilis /Szentendre HÉV áll./ MTB XC /igen
4 Kosina Szilárd/ igen /Tatabánya/ BP környéke /?/ MTB/ nem
5 Bikertigger/ igen /Szentendre /Pilis /? /MTB/ igen
6 -Henger-/ igen/ Ajka/ Bakony/ ?/ ?/ igen
7 Tiberius/ igen /Debrecen/ ?/ ? /MTB CC /nem
8 Jupiter/ igen /BP /Pilis /?/ MTB /igen
9 GeNeZiS /igen/ BP/ bárhol /bárhol/ MTB/ nem
10 nyuszipok /igen/ Tatabánya/ bárhol/ bárhol/ MTB/ nem
11 McPherson /igen/ Budakeszi /bárhol /bárhol/ MTB/ nem
12 kmax/ igen /BP/ bárhol/ bárhol /MTB/ nem
13 raycoon/ igen /BP/ BP környéke/ bárhol /MTB /nem
14 rainman/igen/ BP/ bárhol /Hõsök tere /MTB/ nem
15 bikebuddha / igen (90%) / Veszprém / Dunántúl / Dunántúl / MTB / nem
16 kelliz/ igen/ Dunakeszi/ BP környéke/ MTB /nem
17 zsmtb/igen/Dunakeszi/bárhol/bárhol/MTB/nem
18 md88/igen/Gyál/bárhol/Hõsök/MTB(magnus)/?
19 avus / igen / Bp / Bp-Pilis / akárhol / Magnus (XC) / nem
20 Valeria Victrix/igen/BP/bárhol/bárhol/MTB/igen(gondolom nem Kelly's-es vagy, így kapsz egy szép matricát a homlokodra :D)
21 WatchFun/igen/bp/bárhol/bárhol/MTB XC/nem

gyarapszunk

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
hétvégére jó idõt mondanak

http://www.met.hu/om...=0&stt=Budapest

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Ömlik a hó :cry:
A következõ túrát kihagyom :cry::cry:

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
:) A Salamander vázat külön vetted, vagy komplett bringát és ledobáltad a cuccokat róla?

Visszaolvastam, átépitetted. Tehát komplett volt. Oké.

Amúgy gratulálok, sok-sok km-t a nyergükben.

WatchFun

WatchFun

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás

Nincs esetleg képed a Salamanderrõl ? Persze ha publikus a dolog. Szivesen megnézném..:)

Kép még nincs, de majd csinálok... Egyébként tételesen a következõk lettek cserélve és felszerelve (induljunk mondjuk elölrõl):
-Acor elsõ csomagtartó
-Marzocchi MZ Comp e.teleszkóp
-ZZYZX karbon kormány, kormányszárral egyben (testbike.hu-n én írtam róla)
-Shimano DeoreLX e-h hidr. t.fékek elöl 203-as, hátul 160-as Hayes tárcsákkal
-LX 3 X 9 váltókarok
-Author nagyméretû kétrekeszes váztáska
-Truvativ IsoFlow 28-38-48 h.mû
-Shimano négyszögtengelyes monoblokk
-Wellgo SPD-pedál
-SRAM PC59 lánc
-DeoreLX e.váltó
-DeoreLX h.váltó, mindkettõ Acor fekete teflonos bowdenekkel
-Bike+ karbon nyeregcsõ
-Author MegaTopTech nyereg
-Mûanyag sárvédõk elöl-hátul
-Auchan Gazdaságos dinamós lámpaszett, dinamó a bal hátsó támvillán
-ACOR alu csomagtartó (a 25 kg teherbírású)
-SMART 3 LED-es villogó
-Continental CityRide Reflex-es külsõk, Schwalbe belsõkkel
(-Opcionálisan Sportsarsenal túratáskák, 4x20l)

Hát, nagyjából ennyi.

A grammániám pedig (ha készen lesz ragasztok rá egy Kelly's matrincát, hogy ontopik legyen):

Váz: Kestrel alu-karbon 1740g
Kerekek: Shimano LX Gold agyak, Mach1 és B+ küllõk, Mach1 210-es felnik, Cotinental Explorer kevlaros gumikkal és Maxxis Flyweight belsõkkel, SRAM Pg990 fogsorral 2704g (összesen!)
Fékek: Shimano LX Gold práhuzamosított 500g
Fékváltókarok: Shimano LX Gold 480g
Váltók: Shimano LX Gold 400g (E: TP+TS 34,9, h:GS)
Meghajtás: Shimano LX04+ BB-ES51 910g
Pedál: Shimano PD-M520 338g
Lánc: SRAM PC59 286g
E.villa: noname CroMo 885g
Kormányszár: Acor alu 131g
Kormány: BBB carbon 188g (az egyenes 114g, de nekem a hajlított kényelmesebb)
Nyeregcsõ: BBB carbon 230g
Nyereg: Selle Carbon Ti 188g
Markolat: Ritchey Lite 74g
Korm.csapágy: Ritchey 131g (BBB karbon "dugó"-val)
+bowden, csavarok, satöbbi, összesen sem lesz 10.3kg.
Már csak a nyeregcsõre várok, a többi alkatrész itt pihen a sufniban, illetve a két kereket ma hozom el a BigBike-ból, mert fûzni nem tudok.
Az adatok saját mérések.

WF

Hevítse orcádat a Nap,
míg újra találkozunk.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

A Salamander-t valóban átépítettem, de ott nem a súlycsökkentés volt a célom...
WF

Nincs esetleg képed a Salamanderrõl ? Persze ha publikus a dolog. Szivesen megnézném..:)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
WatchFun: innen nem moderálnak ki, mert ez egy klub és azt mondták, hogy itt csacsoghatunk.. :) Szóval, ha gondolod...

WatchFun

WatchFun

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás

WatchFun :
Lehet nem figyeltem eléggé, a Salamandert épitetted át ?

A Salamander-t valóban átépítettem, de ott nem a súlycsökkentés volt a célom... Jelenleg a váz, a kormánycsapágy és a két kerék eredeti, minden más ki lett cserélve. Tulajdonképp már inkább trekking, mint mtb, csupán a kerekek 26"-osak, mert ha vázat és villát cserélek, valamint átfûzetem a két kereket 700-as felnikre, akkor tulajdonképp két biciklit vettem: egyiket egyben, másikat apránként és akkor hol az egyik?:)
A Kelly's bicóm mostani súlya 15 kg körül járhat, túrára teljesen felszerelve (sárvédõk, elsõ-hátsó csomagtartók, dinamós világítás, kitámasztó). Ha a 4db 20l-es túratáskát meg a hatszemélyes sátrat felrakom rá, szerintem megvan a 30-35 kg is.

Tükörjég a Római végén volt, a gátra felmenetel elõtt, a fehér kutya kerítésével szemben.

A súlycsökkentõs prozsektet nem merem ideírni, mert nem Kelly's vázra épül és kimoderálnak mint nem ideillõt:)

WF

Hevítse orcádat a Nap,
míg újra találkozunk.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Eddig bírtam a telet bringa nélkül. Most fogtam magam és 3 tank benzin áráért beruháztam téli bringás ruházatba. Gyerekek, ez nem hülyeség! A balaklavámtól a kamáslimig minden neoprén. Igaz, fél óráig öltözök és mindenki UFO-nak néz. Vagy terroristának (a balaklava miatt). De nem fázom! És mivel 10 km-re lakom a munkahelyemtõl, ahová most megint bringával járhatok, tavaszra megtérül a beruházás... Sörhas lemegy, kondi visszajön. Sirály!!!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Van olyan h vélemények a bringás boltokról, ott sok más is van de olyat is olvashatsz ami neked kell... Meg van még már jó topik, nézd meg azokat is mikbe régebben írtak!