Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Köszönöm. ez már jobban tetszik!
Már amúgy is terveztem, hogy benézek a bigbikeba, jó kis üzletnek tûnik, mindegy azért köszönöm az infókat!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Ja ez azt jelenti konkrétan hogy 6 rugóért hoztam el egy adidas cipõt. Nem egy egzotikum, de hölgyismerõsöm egybõl megdicsérte :D.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

nem tudja valaki, hogy hol tudok olcsón biciklis cipõt venni?
Nadrágot is szeretnék, hosszút!
plíííííz segítsetek egy kicsit!

Én a Örsön a Big Bike-ban vettem cipõt tavaly nyár elején. Mivel nem 2005-ös volt, hanem asszem 04-es, adott rá a csávó 50% kedvezményt. Ha úgy mész be, hogy olcsón szeretnél patentcipõt venni, akkor megkínál a tavalyi választékkal és jó esélyed van kedvezményre is. Ez mondjuk máshol is így lehet, de én náluk jártam így.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

WatchFun :
Lehet nem figyeltem eléggé, a Salamandert épitetted át ?

Szinte a vázon és a felniken kívül szinte már minden új ha jól tudom.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Köszönöm Tin! azt hallottam a decathlonról, hogy elég gagyi és drágák is a cuccok, igaz ez?

Szerintem a gagyik olcsók, a drága cuccok meg egész jók.
Vettem ott egy betétes alsót, nem betétes nadrágot, hanem olyan alsógatya félét, amibe betét van varrva. Nagyon finom anyagból van, nagyon kényelmes, és 6000 forint volt. De van betét nélküli bringás nadrág is 2000-ért.
A cipóm árára már nem emlékszem, de nagyon szeretem, mert kemény a talpa, és elég hegyes az orra, mégsem zsibbad benne a lábam. Nem kifejezetten MTB cipõ, de sebaj. :)
Nem bringás cuccokból vettünk gyerekkesztyût, meg gyerekkabátot, és mind jó. Szerintem nem gagyik.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
vendég lettem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Köszönöm Tin! azt hallottam a decathlonról, hogy elég gagyi és drágák is a cuccok, igaz ez?

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Sziasztok!

Kalandok:

Könnyû bicó, avagy gramm-mánia: nálam készül egy meglepetés, ha már lesz mit fotózni, teszek fel képet... Elöljáróban annyit: 10.229g és 100 kg-os riderre (énrám) van tervezve... Izgalmas részekbõl áll, annyit elárulok:)

WF

Szia!
Eseménydús túra. :))
Hol volt tükörjég?
A teherbíró bringával kapcsolatban kérhetek majd tanácsokat?

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Én a Decathlonban vettem a cipõmet. Elég jó, de ilyen hidegben kell hozzá kamásli is. De volt ott zártabb is. Most a Merrell bakancsomat használom erre a célra is, és rá kellett jönnöm, hogy jól lehet benne bringázni, csak kicsit csikorog, amikor az orra hozzáér a hajtókarhoz. :) De jó kemény a talpa.
Nadrág is van ott több árkategóriában.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
WatchFun :
Lehet nem figyeltem eléggé, a Salamandert épitetted át ?

WatchFun

WatchFun

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Sziasztok!

Vasárnap (feb.05) eltekertünk mi is Szentendrére lángosozni. Lányom osztályának volt a túra meghirdetve, de összesen 1 (egy) gyerek jött el -meg persze lányom - úgy látszik az elõzõ esti meteorológiai jelentés (vasárnap sarkvidéki ...stb), és a reggel fél kilenc körül szállingózó hó sokaknak elvette a kedvét.
Én a túrára elõhoztam a téli álmot alvó hûséges Kelly's Salamanderemet (és megállapítottam, hogy ez a legkényelmesebb minden bringám között), majd nekivágtunk.

Kalandok:

1. A Cateye vezetéknélküli km-óra csak addig mért, amíg az jeladóban elhelyezett elem fel nem vette a környezet hõmérsékletét. Onnantól kezdve csak óra volt, a legcsekélyebb km nélkül:) Azazhogy 13 óra felé, amikor a hõmérséklet erõs felmelegedés során elérte a -5C-ot, ismét elindult, de akkor már értelemszerûen nem hittem neki.
2. A nemrég felszerelt, Truvativ Isoflow 26-38-48 fogszámú trekkinghajtómûnek köszönhetõen a pedálfordulatszámot tartva sikerült a családtól jelentõsen elhúznom, ezt segítette a km-óra üzemképtelensége is. Így sok-sok hátranézés és sok-sok bevárás volt részemrõl.
3. Az út felénél a telóban (Marzocchi MZ Comp) megkötött a zsír, így a csuklóm eléggé elfáradt a túra végére.
4. Feleségem elõttem haladva a Római part végén a tükörjégen szépen eldöntötte a bicóját, majd õ maga is meghempergett, én pedig a frissen felszerelt Continental CityDrive (26 x 1.75) gumiknak köszönhetõen kikerültem õt a tükörjégen, majd megálltam (!). Feleségem még ott, fektében megrendelt tõlem két Continental-t a bringájára...
5. Szentendrén mindkét ismert lángosos zárva volt. Egyik (a sikátoros) simán csak zárva, másik ( a patakhoz közelebbi) a ZÁRVA táblát közvetlenül a "nyitva H-V 9-5-ig") táblára akasztotta. Végül is a parton, a Dunakorzó 8.szám alatt, egy pizzéria vállalkozásbõvítésének köszönhetõen ettünk lángost és (hogy a lángos nehogy azt higgye, egy kutya ette meg,) forralt bort ittunk rá.
6. Naívan csak láncot cseréltem a téli pihenõ alatt (HG53 után feltettem egy SRAM PC-59-et, bízva abban, hogy a fogsor még bírja egy darabig), nos tévedtem. A fogsor természetesen ugrott az új lánccal, úgyhogy új fogsort is kell intéznem. Jó ez a 9-es rendszer, mert minden jóval drágább hozzá...

A napi teljesítmény 60km-re jött ki, háztól házig. Összességében jó volt.

Könnyû bicó, avagy gramm-mánia: nálam készül egy meglepetés, ha már lesz mit fotózni, teszek fel képet... Elöljáróban annyit: 10.229g és 100 kg-os riderre (énrám) van tervezve... Izgalmas részekbõl áll, annyit elárulok:)

WF

Kanyarodjon lábad elé az út,
Fújjon mindig hátadba a szél,
Hevítse orcádat a Nap,
Öntözze földedet csöndes esõ
és hordjon tenyerén az Úr,
míg újra találkozunk.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

hát ha jó idõ lessz akkor az úton is meg a fagyisnál is tömeg lesz:(

és miért mindíg északnak megyünk?

Lehetne menni dél felé a Szerémi út mentén, aztán a Duna partján, de onnan nem tudom mi van tovább. :) Hamarosan épül bringaút tovább, a Nagytétényi úton kifelé. De át lehet menni Csepel felé, Halásztelekre, vagy valami hasonló helyre. Csak annyi a gond, hogy ott nincs olyan csábító cél, mint a szentendrei lángos. :) Budafokon volt régen egy nagyon jó cukrászda, nem tudom mi lett vele. Talán Cuki tudja, valahol a városházával szemben volt, egy kis utcában, ami felfelé ment a hegyre. Azt hiszem az egyik busz is ott állt meg. De már vagy 10 éve nem jártam arra.

Eszembe jutott, hogy nyáron van a parton egy sörözõ, vagy valami hasonló kiülõs hely, közvetlenül a bringaút mellett, még a Duna part elején, a Mezõkövesd utcától párszáz méterre.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
nem a téllel van bajom, hanem ahideggel, és fõleg azzal hogy még nincs meg a biciklim, és nincs megfelelõ ruházatom se a téli bringázáshoz! lehetõségem egyéb téli dolgot ûzni nincs sajnos, mondjuk síelni szívesen mennék!

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Anno én is így bekkeltem ki a telet: rimánkodtam hogy legyen már tavasz, majd kétségbeesetten néztem az ablakból a márciusi (áprilisi) hóesést... Aztán megtudtam hogy a tél elviselése úgy a legkönnyebb, ha minél többet vagyok kint. Szánkón, sílécen, biciklin, ki-ki ízlése szerint. Szerintem próbáld ki, meg lehet barátkozni a téllel simán.

Én megyek 1kis kiruccanásra, Ausztriába a hegyekbe. Következõ héten. Jó lesz....:)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

remélem márciusban jó idõ lesz, és tényleg ehetünk fagyit!
De olyan messzinek tûnik még!!!! :(

Anno én is így bekkeltem ki a telet: rimánkodtam hogy legyen már tavasz, majd kétségbeesetten néztem az ablakból a márciusi (áprilisi) hóesést... Aztán megtudtam hogy a tél elviselése úgy a legkönnyebb, ha minél többet vagyok kint. Szánkón, sílécen, biciklin, ki-ki ízlése szerint. Szerintem próbáld ki, meg lehet barátkozni a téllel simán.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Dél felé nincs semmi :)

dehogynem :D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Dél felé nincs semmi :)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
remélem márciusban jó idõ lesz, és tényleg ehetünk fagyit!
De olyan messzinek tûnik még!!!! :(

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Ha jó idõ lesz akkor fagyizunk is majd! :D

Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D