Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
Írta 2006. február 06. - 22:39

Már amúgy is terveztem, hogy benézek a bigbikeba, jó kis üzletnek tûnik, mindegy azért köszönöm az infókat!
vendég_avus_*
Írta 2006. február 06. - 22:21

vendég_avus_*
Írta 2006. február 06. - 22:19

Én a Örsön a Big Bike-ban vettem cipõt tavaly nyár elején. Mivel nem 2005-ös volt, hanem asszem 04-es, adott rá a csávó 50% kedvezményt. Ha úgy mész be, hogy olcsón szeretnél patentcipõt venni, akkor megkínál a tavalyi választékkal és jó esélyed van kedvezményre is. Ez mondjuk máshol is így lehet, de én náluk jártam így.nem tudja valaki, hogy hol tudok olcsón biciklis cipõt venni?
Nadrágot is szeretnék, hosszút!
plíííííz segítsetek egy kicsit!
vendég_rainman_*
Írta 2006. február 06. - 20:14

WatchFun :
Lehet nem figyeltem eléggé, a Salamandert épitetted át ?
Szinte a vázon és a felniken kívül szinte már minden új ha jól tudom.
Írta 2006. február 06. - 19:44

Köszönöm Tin! azt hallottam a decathlonról, hogy elég gagyi és drágák is a cuccok, igaz ez?
Szerintem a gagyik olcsók, a drága cuccok meg egész jók.
Vettem ott egy betétes alsót, nem betétes nadrágot, hanem olyan alsógatya félét, amibe betét van varrva. Nagyon finom anyagból van, nagyon kényelmes, és 6000 forint volt. De van betét nélküli bringás nadrág is 2000-ért.
A cipóm árára már nem emlékszem, de nagyon szeretem, mert kemény a talpa, és elég hegyes az orra, mégsem zsibbad benne a lábam. Nem kifejezetten MTB cipõ, de sebaj.

Nem bringás cuccokból vettünk gyerekkesztyût, meg gyerekkabátot, és mind jó. Szerintem nem gagyik.
Írta 2006. február 06. - 19:31

Írta 2006. február 06. - 19:29

Írta 2006. február 06. - 19:07

Sziasztok!
Kalandok:
Könnyû bicó, avagy gramm-mánia: nálam készül egy meglepetés, ha már lesz mit fotózni, teszek fel képet... Elöljáróban annyit: 10.229g és 100 kg-os riderre (énrám) van tervezve... Izgalmas részekbõl áll, annyit elárulok:)
WF
Szia!
Eseménydús túra.

Hol volt tükörjég?
A teherbíró bringával kapcsolatban kérhetek majd tanácsokat?
Írta 2006. február 06. - 19:05

nem tudja valaki, hogy hol tudok olcsón biciklis cipõt venni?
Én a Decathlonban vettem a cipõmet. Elég jó, de ilyen hidegben kell hozzá kamásli is. De volt ott zártabb is. Most a Merrell bakancsomat használom erre a célra is, és rá kellett jönnöm, hogy jól lehet benne bringázni, csak kicsit csikorog, amikor az orra hozzáér a hajtókarhoz.

Nadrág is van ott több árkategóriában.
Írta 2006. február 06. - 19:04

Lehet nem figyeltem eléggé, a Salamandert épitetted át ?
Írta 2006. február 06. - 18:45

Vasárnap (feb.05) eltekertünk mi is Szentendrére lángosozni. Lányom osztályának volt a túra meghirdetve, de összesen 1 (egy) gyerek jött el -meg persze lányom - úgy látszik az elõzõ esti meteorológiai jelentés (vasárnap sarkvidéki ...stb), és a reggel fél kilenc körül szállingózó hó sokaknak elvette a kedvét.
Én a túrára elõhoztam a téli álmot alvó hûséges Kelly's Salamanderemet (és megállapítottam, hogy ez a legkényelmesebb minden bringám között), majd nekivágtunk.
Kalandok:
1. A Cateye vezetéknélküli km-óra csak addig mért, amíg az jeladóban elhelyezett elem fel nem vette a környezet hõmérsékletét. Onnantól kezdve csak óra volt, a legcsekélyebb km nélkül:) Azazhogy 13 óra felé, amikor a hõmérséklet erõs felmelegedés során elérte a -5C-ot, ismét elindult, de akkor már értelemszerûen nem hittem neki.
2. A nemrég felszerelt, Truvativ Isoflow 26-38-48 fogszámú trekkinghajtómûnek köszönhetõen a pedálfordulatszámot tartva sikerült a családtól jelentõsen elhúznom, ezt segítette a km-óra üzemképtelensége is. Így sok-sok hátranézés és sok-sok bevárás volt részemrõl.
3. Az út felénél a telóban (Marzocchi MZ Comp) megkötött a zsír, így a csuklóm eléggé elfáradt a túra végére.
4. Feleségem elõttem haladva a Római part végén a tükörjégen szépen eldöntötte a bicóját, majd õ maga is meghempergett, én pedig a frissen felszerelt Continental CityDrive (26 x 1.75) gumiknak köszönhetõen kikerültem õt a tükörjégen, majd megálltam (!). Feleségem még ott, fektében megrendelt tõlem két Continental-t a bringájára...
5. Szentendrén mindkét ismert lángosos zárva volt. Egyik (a sikátoros) simán csak zárva, másik ( a patakhoz közelebbi) a ZÁRVA táblát közvetlenül a "nyitva H-V 9-5-ig") táblára akasztotta. Végül is a parton, a Dunakorzó 8.szám alatt, egy pizzéria vállalkozásbõvítésének köszönhetõen ettünk lángost és (hogy a lángos nehogy azt higgye, egy kutya ette meg,) forralt bort ittunk rá.
6. Naívan csak láncot cseréltem a téli pihenõ alatt (HG53 után feltettem egy SRAM PC-59-et, bízva abban, hogy a fogsor még bírja egy darabig), nos tévedtem. A fogsor természetesen ugrott az új lánccal, úgyhogy új fogsort is kell intéznem. Jó ez a 9-es rendszer, mert minden jóval drágább hozzá...
A napi teljesítmény 60km-re jött ki, háztól házig. Összességében jó volt.
Könnyû bicó, avagy gramm-mánia: nálam készül egy meglepetés, ha már lesz mit fotózni, teszek fel képet... Elöljáróban annyit: 10.229g és 100 kg-os riderre (énrám) van tervezve... Izgalmas részekbõl áll, annyit elárulok:)
WF
Kanyarodjon lábad elé az út,
Fújjon mindig hátadba a szél,
Hevítse orcádat a Nap,
Öntözze földedet csöndes esõ
és hordjon tenyerén az Úr,
míg újra találkozunk.
Írta 2006. február 06. - 18:40

Írta 2006. február 06. - 17:27

hát ha jó idõ lessz akkor az úton is meg a fagyisnál is tömeg lesz:(
és miért mindíg északnak megyünk?
Lehetne menni dél felé a Szerémi út mentén, aztán a Duna partján, de onnan nem tudom mi van tovább.

Eszembe jutott, hogy nyáron van a parton egy sörözõ, vagy valami hasonló kiülõs hely, közvetlenül a bringaút mellett, még a Duna part elején, a Mezõkövesd utcától párszáz méterre.
Írta 2006. február 06. - 17:00

Írta 2006. február 06. - 16:43

Anno én is így bekkeltem ki a telet: rimánkodtam hogy legyen már tavasz, majd kétségbeesetten néztem az ablakból a márciusi (áprilisi) hóesést... Aztán megtudtam hogy a tél elviselése úgy a legkönnyebb, ha minél többet vagyok kint. Szánkón, sílécen, biciklin, ki-ki ízlése szerint. Szerintem próbáld ki, meg lehet barátkozni a téllel simán.
Én megyek 1kis kiruccanásra, Ausztriába a hegyekbe. Következõ héten. Jó lesz....

vendég_avus_*
Írta 2006. február 06. - 16:27

Anno én is így bekkeltem ki a telet: rimánkodtam hogy legyen már tavasz, majd kétségbeesetten néztem az ablakból a márciusi (áprilisi) hóesést... Aztán megtudtam hogy a tél elviselése úgy a legkönnyebb, ha minél többet vagyok kint. Szánkón, sílécen, biciklin, ki-ki ízlése szerint. Szerintem próbáld ki, meg lehet barátkozni a téllel simán.remélem márciusban jó idõ lesz, és tényleg ehetünk fagyit!
De olyan messzinek tûnik még!!!!
Írta 2006. február 06. - 16:27

Dél felé nincs semmi
dehogynem

vendég_avus_*
Írta 2006. február 06. - 16:24

Dél felé nincs semmihát ha jó idõ lessz akkor az úton is meg a fagyisnál is tömeg lesz:(

Írta 2006. február 06. - 16:09

De olyan messzinek tûnik még!!!!

Írta 2006. február 06. - 15:23

Ha jó idõ lesz akkor fagyizunk is majd!
hát ha jó idõ lessz akkor az úton is meg a fagyisnál is tömeg lesz:(