nevezési lap hiánytalan kitöltése után a banki befizetési bizonylat másolatát 3 munkanapon belül el kell juttatni a Heavy Tools SC. címére
Ne már ezt a bénázást!!! Ha már profi szervezést akartok, ne legyen ilyen bénázás.
(egyébként befizetési bizonylatom nem is lesz, ha átutalom a pénzt, gondolom az átutalási megbízásról beszéltek)
Minek az egész on-line nevezés, ha a végén csak el kell mennem a postára???
A Bükk és a Caprine maratonon is nagyon szépen mûködött, hogy elutalom a pénzt, és kitöltöm az online regisztrációt (/email), és szépen összepárosították saját a banki bizonylatukkal.
(Azt ne mondjátok már, hogy ezt csak Keleten tudják megcsinálni

A nevezési lapon kérjétek el a bankszámlaszámot, hogy könnyebb legyen az beazonosítás, akkor akár még gépesíteni is lehetne.
Ad2: a banki átutalási megbízás egyébként sem bizonyítja az átutalást, az csak Nekem jó, ha a bankkal szemben, ha elkavarják, én tudom igazolni, hogy leadtam a megbízást.
A megbízást azonban akkor is átveszik, ha nincs fedezete, (ezt utólag is lehet biztosítani, illetve ha van fedezet a számlán, az még el is fogyhat az utalásig), sõt az utólag vissza is vonható a megbízás.
Egy teljesítési igazolás meg 500pénz körül van, bankoktól függõen.
Amúgy viszont jól néz ki a honlap, remélem jó lesz az egész maraton!