Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1773 hozzászólás a témában

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás

nevezési lap hiánytalan kitöltése után a banki befizetési bizonylat másolatát 3 munkanapon belül el kell juttatni a Heavy Tools SC. címére

Ne már ezt a bénázást!!! Ha már profi szervezést akartok, ne legyen ilyen bénázás.
(egyébként befizetési bizonylatom nem is lesz, ha átutalom a pénzt, gondolom az átutalási megbízásról beszéltek)

Minek az egész on-line nevezés, ha a végén csak el kell mennem a postára???

A Bükk és a Caprine maratonon is nagyon szépen mûködött, hogy elutalom a pénzt, és kitöltöm az online regisztrációt (/email), és szépen összepárosították saját a banki bizonylatukkal.
(Azt ne mondjátok már, hogy ezt csak Keleten tudják megcsinálni :o)
A nevezési lapon kérjétek el a bankszámlaszámot, hogy könnyebb legyen az beazonosítás, akkor akár még gépesíteni is lehetne.
Ad2: a banki átutalási megbízás egyébként sem bizonyítja az átutalást, az csak Nekem jó, ha a bankkal szemben, ha elkavarják, én tudom igazolni, hogy leadtam a megbízást.
A megbízást azonban akkor is átveszik, ha nincs fedezete, (ezt utólag is lehet biztosítani, illetve ha van fedezet a számlán, az még el is fogyhat az utalásig), sõt az utólag vissza is vonható a megbízás.
Egy teljesítési igazolás meg 500pénz körül van, bankoktól függõen.

Amúgy viszont jól néz ki a honlap, remélem jó lesz az egész maraton! :)

hocsa

hocsa

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Térkép + szinttérkép jan. 20-ra.
Kis türelmet, már dolgoznak rajta.

kelo

kelo

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Az is érdekelne, hogy a pályáról mikor lehetne látni térképet? Útvonal és szint térkép is érdekelne.

Ja a nevezésemet már el is küldtem.
Üdv : K.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
mennyi szintkülönbség lesz a versenyen??

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég

Lehet tudni valamit a pálya nyomvonaláról azon kívül hogy tizenvalahány km megy osztrák területen?

Mire vagy kíváncsi?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Üdv mindenkinek!

Mivel úgynéz ki hogy a máj.22-dikei caprine maratonról osztálykirándulás miatt lemaradok, ezért asszem megprószálok én is nevezni erre a maratonra kárpótlásképpen.

Lehet tudni valamit a pálya nyomvonaláról azon kívül hogy tizenvalahány km megy osztrák területen?

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Henger!

Ha figyelmesen elolvasod a kiírást, szerepel, hogy a Sport kategória nyílt, a szabályok betartásával bárki elindulhat (egyesületen kívüli versenyzõi is).

Figyeljetek oda a nevezési lap pontos kitöltésére, mert már befutott 1-2 értelmezhetetlen is.
Pl: ha 1978-ban születtél akkor ne akarj M10 kategóriában indulni.
Valamilyen elérhetõséget mindíg adjatok meg az ilyen esetek tisztázására (Ha a nevezésed emilen jön, akkor természetesen látjuk a címet).

Nevezést csak akkor érvényesítünk, ha a nevezési díj befizetésre került és ezt a befizetõ hitelt érdemlõen igazolja!!!

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
akkor még egy 10e-st is kell magunkal vinni a kaukcióra!!!
De addig elgalább yo helyen lesz. :) ( a pénz )

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás

nem azért ,hogy garasoskodjak, de kb. mennyi zsé lesz a kaukció a chipre???

Azt nem tudom, hogy itt mennyi lesz, de Salzkammergutban 5Euro a bérleti dij és a kaució 40Euro

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
Eddig is segítettünk egymáson és ez ezután is így lesz!!!
;)

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
A nevezésnek milyen feltétele van adminisztrációs szempontból?
Elengedhetetlen vmelyik klubnak tagja lenni?

A kerékcserérõl: A Dakaron mi megy? Nem kispálya. Pont a nagyok hágják át a szabályokat.
Szvsz senkit nem izgat, ha vki segít a másiknak szerelni, vagy tévedek? Ezzel is javul a közösségi szellem. :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
gondolom az a para az nem Para... ::) ;D

hocsa

hocsa

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
No para!

Ez nyilván nem a "kis emberek" miatt van a kiírásban.
De gondoljatok bele, hogy pl. a Magyar Kupa kategóriában, ahol keményen pontokért ölik egymást nem mellékesen több tízezer Forintot lehet hazavinni, nem lenne etikus, ha valaki a másikkal szemben így szerezne elõnyt.
Ez minden rangos verseny kiírásában benne van.
Csak megjegyzem, hogy tavaly a grazi maraton EB-n a 10. kimcsin én is ledefekteltem, és miután az egyik patronom elszállt az éppen utolérõ versenyzõ TELJES JAVÍTÓKÉSZLETET! (patron, pumpa) adott ajándékba.
Nem szólt érte senki, de a kiírás szerint nem szabályos és etikátlan.
Nyílván, ha az elsõ 5-ben megyek, akkor szóvá teszik.
Senki nem fog azért óvni, hogy ha nem kapok segítséget, akkor most nem 43. hanem 42.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
gondolom csak amiatt került bele a kiírásba, mert UCI verseny...
de ha segítünk egymásnak, nem lesz semmi gond belõle ;)

másrészt meg az erdõ közepén nem hiszem hogy a mókusok egymásnak tovább adva a drótot, beárulnak a szervezõknek ::)
a mókusok hallgatnak... :P

;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ez azért brutális..... ha a barátnõm bringája defektet kap, nem csinálhatom meg neki? Mert ott még nem tartunk, hogy a technikai részét is tudja...

Szóval milyen szankciók várhatóak? Attól nem kell mondjuk félni, hogy megnyerjük... ;) 8)

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég

Ez még a 30as hobbistáknak (aki nem nyerni jött, hanem csak a részvétel miatt) is betû sezrint be kell tartani, vagy mivel MX futam ezért kell így megcsinálni a kiírást?

Langferi: Ja, így hivatalos és szabályszerû (UCI)

Yola: Chip-rõl hétfõn este. Elõtte még lesz egy maratoni tárgyalás a Pentekkel.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Az tul enyhe buntetes lenne egy ilyen szabalyszegesert... ;) ;D ;D ;D ;D

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

azért ha adok egy jóbarátomnak egy foltocskát
csak nem tépik le a körmeimet kombinált fogoval?

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
nem azért ,hogy garasoskodjak, de kb. mennyi zsé lesz a kaukció a chipre???

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

Fontos versenyzõi információk:

Bármiféle technikai segítség elfogadása a verseny közben még versenyzõtárstól is tilos. A verseny ideje alatt csak saját, a rajt idõpontjától a versenyzõnél található szerszámot illetve más eszközt lehet felhasználni.

Ez még a 30as hobbistáknak (aki nem nyerni jött, hanem csak a részvétel miatt) is betû sezrint be kell tartani, vagy mivel MX futam ezért kell így megcsinálni a kiírást?

(Bocs hogy érdeklõdök, de ez egybõl szöget ütött a fejembe. Bár szép lányoknak gondolkodás nélkül megállnék segíteni ;D ;D ;D )