én szívesen tolom majd a mezõnyt!! ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron
Indította
vendég_Berger_*
, 2003. december 11. 21:53
Írta 2004. január 14. - 21:37

Írta 2004. január 14. - 21:24

Xcracer: figyu srác... az nevet aki utoljára nevet 
Lehet 84,9 km-ig vonatozni fogunk LacKona-val, ugye Kupi? ;D
A végén úgyis az lesz hogy én nyerek

Lehet 84,9 km-ig vonatozni fogunk LacKona-val, ugye Kupi? ;D
A végén úgyis az lesz hogy én nyerek
Írta 2004. január 14. - 18:22

Skacok!
Ez már a vég!
Lehet, hogy tényleg félre beszélek!
Tavaly januárban még új volt az edzõtermi felkészülés, de idén már tudom, hogy milyen rettenet vár rám (amit már el is kezdtem).
Jó lenne, ha indulhatnánk valamelyik maratonon, legfõképp a Sopronin, mert most erre vagyok nagyon beizgulva az Eszter után.
No most mindenki tudja ki az az Eszter! Még a Hocsa is, akinek ezt helybõl kellett volna tudnia, de biztos Õ is az edzõ teremben izzad esténként, úgyhogy el lehet neki nézni.
Batu Apu pedig a korábbi oldalkon írt helybõl olyan badarságokat, mint más nekifutásból.
Éljen a mtb maraton és dögöljön meg a szobabringa + a spinning. (Bocsánat)
Éljenek a gömbölyû fenekû aerobic cicák, + a Völker Tibi borotválatlan lába.
Na ez már nekem is sok, befejezem!
Ez már a vég!

Tavaly januárban még új volt az edzõtermi felkészülés, de idén már tudom, hogy milyen rettenet vár rám (amit már el is kezdtem).
Jó lenne, ha indulhatnánk valamelyik maratonon, legfõképp a Sopronin, mert most erre vagyok nagyon beizgulva az Eszter után.
No most mindenki tudja ki az az Eszter! Még a Hocsa is, akinek ezt helybõl kellett volna tudnia, de biztos Õ is az edzõ teremben izzad esténként, úgyhogy el lehet neki nézni.
Batu Apu pedig a korábbi oldalkon írt helybõl olyan badarságokat, mint más nekifutásból.
Éljen a mtb maraton és dögöljön meg a szobabringa + a spinning. (Bocsánat)
Éljenek a gömbölyû fenekû aerobic cicák, + a Völker Tibi borotválatlan lába.
Na ez már nekem is sok, befejezem!
Írta 2004. január 14. - 17:15

XCrider!
hm! hm! azért idén már én sem lógom el az alpozást, úgyhogy lesz kivel fightolni a zséért ;D
hm! hm! azért idén már én sem lógom el az alpozást, úgyhogy lesz kivel fightolni a zséért ;D
Írta 2004. január 14. - 06:26

Terheléses vizsgálatra megy!
ÉÉÉRTEED!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ÉÉÉRTEED!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2004. január 14. - 03:18

Írta 2004. január 13. - 22:07

el ne indulj má terhesen,még elmegy a baba
ezt se vágom kire vonatkozik.....
asszem bringa elvonás lehet hogy többen félrebeszélnek....
vendég_Berger_*
Írta 2004. január 13. - 20:53

Egy a lényeg gyerekek, amibe nem haltok bele attól csak erõsebbek lesztek, úgyhogy nyomjátok!!!
Vagy félrebeszéltek , mint silver lui! ;D ;D ;D
Írta 2004. január 13. - 20:35

;D ;D ;D ;D ;D ;)Szasztok, szerintem is állat lesz ez a verseny, már várom nagyon. Ja Berger !njoy-ra meg ne figyelj úgy is én nyerem meg neki meg nem adunk semmit jó?????? ;D ;D
Írta 2004. január 13. - 20:29

Írta 2004. január 13. - 18:53

nem Tom ki ez az
Eszter meg ki az a _BAtu Apu!!!! ;D
persze lehet csak én veszettem el a fonalat...
Eszter meg ki az a _BAtu Apu!!!! ;D
persze lehet csak én veszettem el a fonalat...

Írta 2004. január 13. - 18:46

Írta 2004. január 13. - 17:54

HOCSA!
A chiprõl:
Ez már tényleg EU! :-* Sõt még jobb is, mert alig több mint 2 euro a bérleti díj (a sógoroknál ez 4-5 euro).
A kaukció is 40-50 euro versenytõl függõen, kint. A 10 ropi pár ezer forinttal olcsóbb is, mint a susmánok 50 eurója. (maratonokra 50 euro alatt nem szokott megállni a kaukció)
Remélem Batu Apu is vette az adást és nem sajnál a "fényévekkel" pontosabb idõmérésért, egy jó mtb belsõ gumi árát.
Hajrá Hocsa, egy Eszter, melynek ipszilon végû háza van nem lehet probléma.
A chiprõl:
Ez már tényleg EU! :-* Sõt még jobb is, mert alig több mint 2 euro a bérleti díj (a sógoroknál ez 4-5 euro).
A kaukció is 40-50 euro versenytõl függõen, kint. A 10 ropi pár ezer forinttal olcsóbb is, mint a susmánok 50 eurója. (maratonokra 50 euro alatt nem szokott megállni a kaukció)
Remélem Batu Apu is vette az adást és nem sajnál a "fényévekkel" pontosabb idõmérésért, egy jó mtb belsõ gumi árát.
Hajrá Hocsa, egy Eszter, melynek ipszilon végû háza van nem lehet probléma.
Írta 2004. január 13. - 17:36

Írta 2004. január 13. - 17:34

Írta 2004. január 13. - 16:57

2004 május 1-tõl Ausztriával is megállapodásunk lesz, így nem csak útlevéllel, hanem érvényes személyivel is át lehet lépni a határt.
Henger: nem kell útlevél!
A Schengeni egyezményhez valóban csak 2007 környékén fogunk csatlakozni, ezért a nevezéskor (rajtszámkiadás) a tányérsapkás bácsik mindenkinek megnézik a papírjait. Ez a feltétele annak, hogy kövér gázzal téphess át a sógorokhoz. (a rajtszámod lesz az útleveled)
A másik dolog, hogy elsõ körben megvoltak a tárgyalások chip ügyben:
Bérleti díj: 600,- Forint (nevezési díjon felül)
Kaució: 10.000,- Forint (a chip leadásakor visszakapod!)
Henger: nem kell útlevél!
A Schengeni egyezményhez valóban csak 2007 környékén fogunk csatlakozni, ezért a nevezéskor (rajtszámkiadás) a tányérsapkás bácsik mindenkinek megnézik a papírjait. Ez a feltétele annak, hogy kövér gázzal téphess át a sógorokhoz. (a rajtszámod lesz az útleveled)
A másik dolog, hogy elsõ körben megvoltak a tárgyalások chip ügyben:
Bérleti díj: 600,- Forint (nevezési díjon felül)
Kaució: 10.000,- Forint (a chip leadásakor visszakapod!)
Írta 2004. január 13. - 15:46

Írta 2004. január 13. - 14:55

Jó gondolod Gabi!
ui: Lecsekkoltalak az indexen Author néven... Nem bújhatsz ám el! ;D
Nem is akarok!
Írta 2004. január 13. - 13:57

Akkor emiatt kell útlevelet csináltatnom?
De már elõbb volt róla szó, hogy a verseny elõtt elég a személyi is.
Berger, hocsa! Mennyi lesz a csip bérleti díja?
De már elõbb volt róla szó, hogy a verseny elõtt elég a személyi is.
Berger, hocsa! Mennyi lesz a csip bérleti díja?
Írta 2004. január 13. - 13:52

Attól még kell útlevél, hogy EU tagok leszünk. A Schengeni egyezmény biztosítja a határellenõrzés megszüntetését, amihez csak késõbb csatlakozunk.
Az más kérdés, hogy egyes országokkal (pl. Szlovénia) külön szerzõdés alapján személyivel is utazhatunk, de !!! ez csak az új tipusú (kártyás) személyi igazolványra érvényes. A régit nem fogadják el (így én pl. nem élhetek ezzel a lehetõséggel).
Ezek a szerzõdések már most is élnek, függetlenek az EU csatlakozástól. Ausztriával nem tudok ilyen szerzõdésrõl.
A versenyre persze ez nem feltétlenül vonatkozik, de akkor nem maradhatsz odaát
Az más kérdés, hogy egyes országokkal (pl. Szlovénia) külön szerzõdés alapján személyivel is utazhatunk, de !!! ez csak az új tipusú (kártyás) személyi igazolványra érvényes. A régit nem fogadják el (így én pl. nem élhetek ezzel a lehetõséggel).
Ezek a szerzõdések már most is élnek, függetlenek az EU csatlakozástól. Ausztriával nem tudok ilyen szerzõdésrõl.
A versenyre persze ez nem feltétlenül vonatkozik, de akkor nem maradhatsz odaát