Jó gondolod Gabi!
ui: Lecsekkoltalak az indexen Author néven... Nem bújhatsz ám el! ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron
Indította
vendég_Berger_*
, 2003. december 11. 21:53
Írta 2004. január 13. - 13:34

Írta 2004. január 13. - 12:28

Úgy néz ki, hogy én is ott leszek!
Ezúton ajánlom fel, hogy Miskolc-Sopron viszonylatban kerékpárok és csomag szállítását meg tudom oldani!
Akit érdekel, csekk privi!
Egy kérdés:
Már útlevél nem kellesz ha jól gondolom.
Elvégre EU tagok leszünk addígra.
Jól gondolom?
Ezúton ajánlom fel, hogy Miskolc-Sopron viszonylatban kerékpárok és csomag szállítását meg tudom oldani!
Akit érdekel, csekk privi!
Egy kérdés:
Már útlevél nem kellesz ha jól gondolom.
Elvégre EU tagok leszünk addígra.
Jól gondolom?
Írta 2004. január 12. - 22:34

Eddig 90%, hogy indulok.
Társuláspárti vagyok én is, már csak a költségmegosztás okán is.
Társuláspárti vagyok én is, már csak a költségmegosztás okán is.
Írta 2004. január 11. - 21:26

Na ez nagyon jó ötlet. Szívesen társulok valakivel ha télleg sikerül eljutnom sopronig egyéb okokból...
Írta 2004. január 11. - 18:47

vendég_Berger_*
Írta 2004. január 11. - 17:14

Törekszünk arra, hogy a maraton résztvevõi kedvezményes áron tudjanak Sopronban megszállni. Ennek érdekében jelenleg több panzióval, campinggel és szállodával folytatunk tárgyalásokat. A lista január 25-ig a verseny honlapján megtalálható lesz.
Írta 2004. január 11. - 16:37

900 és 1700 között an ott az ár attól függõen, hogy milyen faházba mész. A kerót meg be lehetett vinni a viskóba magunkal.
De értdemes megnézni az ozon campingot is. Az valamivel dárgább, de sokkal közelebb van a Tescohoz és jobbak a körülmények.
Egyébként nézzétek meg a tourinform.sopron.hu oldalt. Ott találtok szállásokat!
De értdemes megnézni az ozon campingot is. Az valamivel dárgább, de sokkal közelebb van a Tescohoz és jobbak a körülmények.
Egyébként nézzétek meg a tourinform.sopron.hu oldalt. Ott találtok szállásokat!
Írta 2004. január 11. - 12:55

Luki,
ottan biztonságban lehet tudni a brinyókat?
S mennyi az óccsó?
(Jöhet priviben is)
ottan biztonságban lehet tudni a brinyókat?
S mennyi az óccsó?

(Jöhet priviben is)
Írta 2004. január 11. - 11:44

Szállás: Aki volt tavaj az XC kupa futamon az tudja, hogy hol a LÕVÉR kemping.
Szép környezetben lepattant faházak olcsón. (ez volt a reklám)
Ha esetleg tudtok valami igényesebb szállást én inkább arra lennék vevõ, mert valószinüleg az "asszonnyal" megyek.
Szép környezetben lepattant faházak olcsón. (ez volt a reklám)
Ha esetleg tudtok valami igényesebb szállást én inkább arra lennék vevõ, mert valószinüleg az "asszonnyal" megyek.
Írta 2004. január 11. - 10:15

Hocsa papa!
A mesefilmrõl már elég sokat tudunk!

Viszont a szállás lehetõség engem is érdekel,
mivel nem a verseny elõtt két órával akarok beesni a TECSÓ-hoz ;D
Ha van szállás ajánlásotok azt fel kéne tenni a honlapotokra.
Ennyi segítség jár. minden elvetemült montiõrültnek!!
A mesefilmrõl már elég sokat tudunk!

Viszont a szállás lehetõség engem is érdekel,

Ha van szállás ajánlásotok azt fel kéne tenni a honlapotokra.
Ennyi segítség jár. minden elvetemült montiõrültnek!!
Írta 2004. január 11. - 09:24

Lui, köszi a segítséget!
Valóban, tegnap elvettek 4 órát az életembõl!!!
Ez a soproni cynema elég szarrágó lehet, mert egy kópiát vettek a Gyûrûk Ura 3-ból és ezt akarták - a nagy érdeklõdésre való tekintettel - egyszerre 2 teremben játszani. Ezt úgy oldották meg, hogy ahogy a géprõl jött le a film, már ment is egy másikra, így a mellettünk lévõ terembe kb. 10 mp. eltéréssel nézték a filmet.
Eredmény: 2 szakadás, 1 leállás, 1 db 10 perces szünet, hogy még legyen lehetõséged egy kis pénzt hagyni a büfében.
Egyébként a film sem volt egy nagy eresztés.
Valóban, tegnap elvettek 4 órát az életembõl!!!
Ez a soproni cynema elég szarrágó lehet, mert egy kópiát vettek a Gyûrûk Ura 3-ból és ezt akarták - a nagy érdeklõdésre való tekintettel - egyszerre 2 teremben játszani. Ezt úgy oldották meg, hogy ahogy a géprõl jött le a film, már ment is egy másikra, így a mellettünk lévõ terembe kb. 10 mp. eltéréssel nézték a filmet.
Eredmény: 2 szakadás, 1 leállás, 1 db 10 perces szünet, hogy még legyen lehetõséged egy kis pénzt hagyni a büfében.
Egyébként a film sem volt egy nagy eresztés.
Írta 2004. január 11. - 06:10

Mivel egy éjszakát ott fogunk tölteni, kérlek nézzetek utána, milyen olcsó tömeges szállások vannak a környéken.(magánszállás, faházak campingban, stb...) Esetleg valakivel kapcsolatban álltok és tudnának adni nekünk árleszállitást is!
A szállást már most el kell kezdeni szervezni a helyfoglalások miatt.
Köszi, lens
A szállást már most el kell kezdeni szervezni a helyfoglalások miatt.
Köszi, lens
Írta 2004. január 11. - 00:52

Írta 2004. január 11. - 00:31

Henger!
Ha figyelmesen elolvasod a kiírást, szerepel, hogy a Sport kategória nyílt, a szabályok betartásával bárki elindulhat (egyesületen kívüli versenyzõi is).
Ok, köszi a segítséget, én voltam a béna. Még konzultálok az edzõmmel, melyik távon lenne érdemes indulni (addig megyek terheléses vizsgálatra is)
Az M4, és M9 között kell döntenem. Nem szeretnék elitben indulni, csak azért, hogy ott legyek.
Fel fogjátok tüntetni, ki hány éves? ( az U23 miatt)
Írta 2004. január 10. - 22:14

Írta 2004. január 10. - 21:53

A nevezési díjjal kapcsolatban több hasznos infót megtudtam!!
A Kemény Szerszámú skacok nem bénáznak, csak túl lihegték a dolgot, de most már minden OK!
A postai nevezési díj feladással mindenki tisztában van, csak az kicsit drága.
AZ ÁTUTALÁS:
-A Heavy Tools számlájára "Átutalási megbízás" formanyomtatványon, megteheted a nevezési díj átutalását. Ezt akkor tudod megcsinálni, ha van valamelyik banknál bankszámlád.
A BANKI KÉSZPÉNZBEFIZETÉS
-Ha nincs bankszámlád, akkor el ballagsz a legközelebbi Posta Bankhoz és egy "Készpénzbefizetési Bizonylaton" befizeted a zsét a Heavy Tools számlájára.
Mind két esetben kötelezõ!!!! feltüntetni a befizetõ, (átutaló) nevét és címét.
És ezzel az egyszerû név, cím módszerrel a Heavy Tools-nak naponta küldött bankszámla kivonatról be is tudják a soproni skacok azonosítani a befizetõt és hozzá rendelik a nevezéshez és ki is adják a szép színes rajtszámodat.
Pofon egyszerû!
Ha pedig nincs lé a számládon, akkor az bizony nem fog megérkezni a Hevay fiúk számlájára és nem lesz rajta a bankszámla kivonaton, tehát a nevezés is függõben marad.
Úgyhogy hajrá, mindenki nyugodtan nevezhet és csengethet.
(Mindezt a Hocsától tudom, csak Õ most épp egy mesefilmen gubbaszt egy Plaza Cinemában a negyedik filmszakadás után és megkért 1000-er, hogy gyorsan írjam le.)
A Kemény Szerszámú skacok nem bénáznak, csak túl lihegték a dolgot, de most már minden OK!
A postai nevezési díj feladással mindenki tisztában van, csak az kicsit drága.
AZ ÁTUTALÁS:
-A Heavy Tools számlájára "Átutalási megbízás" formanyomtatványon, megteheted a nevezési díj átutalását. Ezt akkor tudod megcsinálni, ha van valamelyik banknál bankszámlád.
A BANKI KÉSZPÉNZBEFIZETÉS
-Ha nincs bankszámlád, akkor el ballagsz a legközelebbi Posta Bankhoz és egy "Készpénzbefizetési Bizonylaton" befizeted a zsét a Heavy Tools számlájára.
Mind két esetben kötelezõ!!!! feltüntetni a befizetõ, (átutaló) nevét és címét.
És ezzel az egyszerû név, cím módszerrel a Heavy Tools-nak naponta küldött bankszámla kivonatról be is tudják a soproni skacok azonosítani a befizetõt és hozzá rendelik a nevezéshez és ki is adják a szép színes rajtszámodat.
Pofon egyszerû!
Ha pedig nincs lé a számládon, akkor az bizony nem fog megérkezni a Hevay fiúk számlájára és nem lesz rajta a bankszámla kivonaton, tehát a nevezés is függõben marad.
Úgyhogy hajrá, mindenki nyugodtan nevezhet és csengethet.
(Mindezt a Hocsától tudom, csak Õ most épp egy mesefilmen gubbaszt egy Plaza Cinemában a negyedik filmszakadás után és megkért 1000-er, hogy gyorsan írjam le.)
Írta 2004. január 10. - 18:52

vendég_Berger_*
Írta 2004. január 10. - 18:48

Mellon!
Köszi a bíztatást!
A nevezésrõl annyit, hogy az igaz amit mondassz de:
- minden eshetõségre gondolva (csak és kizárólag a zökkenõmentesség érdekében) azért kérjük az online nevezés mellé faxon elküldött átutalási megbízást + nevet, mert elképzelhetõ, hogy az emberke nem kéri a banktól, hogy tüntessék fel a nevét. Ezt igaz, hogy meg lehet oldani úgy, hogy a nevezési lapon elkérjük a bankszámlaszámot. Átgondoljuk.
- a nevezés minden esetben csak akkor válik érvényessé, ha a rendezõ bankszámlaszámára vagy címére megérkezett a nevezési díj. Tehát az elfaxolt bizonylat még csak félsiker.
nJoy: jó, de mint már mondottam volt, akkor ok a nevezés, ha a pénz meg is jött!
Tehát a sikeres nevezés záloga: MEGÉRKEZETT nevezési lap (online vagy postai) és nevezési díj.
Köszönöm az észrevételeket, Értetek dolgozunk!
Köszi a bíztatást!
A nevezésrõl annyit, hogy az igaz amit mondassz de:
- minden eshetõségre gondolva (csak és kizárólag a zökkenõmentesség érdekében) azért kérjük az online nevezés mellé faxon elküldött átutalási megbízást + nevet, mert elképzelhetõ, hogy az emberke nem kéri a banktól, hogy tüntessék fel a nevét. Ezt igaz, hogy meg lehet oldani úgy, hogy a nevezési lapon elkérjük a bankszámlaszámot. Átgondoljuk.
- a nevezés minden esetben csak akkor válik érvényessé, ha a rendezõ bankszámlaszámára vagy címére megérkezett a nevezési díj. Tehát az elfaxolt bizonylat még csak félsiker.
nJoy: jó, de mint már mondottam volt, akkor ok a nevezés, ha a pénz meg is jött!
Tehát a sikeres nevezés záloga: MEGÉRKEZETT nevezési lap (online vagy postai) és nevezési díj.
Köszönöm az észrevételeket, Értetek dolgozunk!
Írta 2004. január 10. - 16:13

Berger: ha kifizetem a pénzt, és az igazolólapot bescannelem, és azt emilben elküldöm az jó? vagy nem jó 5let?
vendég_Berger_*
Írta 2004. január 10. - 15:43