Vaze n!Joy, te vagy?
brinyó igaz, de amíg nincs meg, addig hírzárlat.
Jupiter!
Elég kicsi az esélye a postán való elkeveredésnek, de mindenesetre a bizonylatot hozd magaddal a versenyre.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron
Started by
vendég_Berger_*
, 2003. December 11. 21:53
Posted 2004. January 29. - 22:03

Posted 2004. January 29. - 21:48

Köszönöm a gyors választ.
Bár én nem kaptam semmit, de azért májusig csak nem felejtem el.
De a nevezés csak akkor aktív, ha megérkezett a pénz is, igaz? És ha a posta elkevert valamit akkor én honnan fogom megtudni?
Mindegy ott leszek. Már vagy 3 ismerõst sikerült befûzni, hogy ne kelljen egyedül mennem.
Ezért nem jár részesedés? ;D
Bár én nem kaptam semmit, de azért májusig csak nem felejtem el.
De a nevezés csak akkor aktív, ha megérkezett a pénz is, igaz? És ha a posta elkevert valamit akkor én honnan fogom megtudni?
Mindegy ott leszek. Már vagy 3 ismerõst sikerült befûzni, hogy ne kelljen egyedül mennem.
Ezért nem jár részesedés? ;D
Posted 2004. January 29. - 21:47

Hocsa: hát... hogy kitõl?

Tudod... emléxel? Mátra Sástó... még anno...
Amikor felráztuk a teametek utánfutóját ahol aludtatok, és a Tömzsi kiborította a gázolajat...
a srác és én döngettük meg az utánfutót..
nem akarok itt neveket kimondani, mert akkor megint nagyképû lennék :-)
A srác monogrammja M.J. így már ismerõs? ;D ;D
Valami vadvörös biciklirõl hallottam, igaz?

Tudod... emléxel? Mátra Sástó... még anno...
Amikor felráztuk a teametek utánfutóját ahol aludtatok, és a Tömzsi kiborította a gázolajat...
a srác és én döngettük meg az utánfutót..
nem akarok itt neveket kimondani, mert akkor megint nagyképû lennék :-)
A srác monogrammja M.J. így már ismerõs? ;D ;D
Valami vadvörös biciklirõl hallottam, igaz?
vendég_Berger_*
Posted 2004. January 29. - 21:37

Jupiter!
Nevezésed megjött! Köszi
A kitöltött nevezési lapot nem csak én, de a nevezõ is megkapja emilben. Legalábbis eddig így volt....
hajrá
Nevezésed megjött! Köszi
A kitöltött nevezési lapot nem csak én, de a nevezõ is megkapja emilben. Legalábbis eddig így volt....
hajrá
Posted 2004. January 29. - 21:29

Sziasztok!
A szervezõknek tennék fel pár kérdést...ha lehet.
Az elsõ: most neveztem, elküldtem azt a szép rózsszín postautalványt faxon, meg a netes cuccot is kitöltöttem. És itt a kérdés: Hogyan tudom meg, hogy sikerült a nevezés és megkaptátok a faxot, pénzt stb. ?
A netes kitöltéssel is volt egy kis gond, mert nincs oútlúkom. És operában meg egy üres levelet akart nektek elküldeni. De megoldottam. Remélem...
A szervezõknek tennék fel pár kérdést...ha lehet.
Az elsõ: most neveztem, elküldtem azt a szép rózsszín postautalványt faxon, meg a netes cuccot is kitöltöttem. És itt a kérdés: Hogyan tudom meg, hogy sikerült a nevezés és megkaptátok a faxot, pénzt stb. ?
A netes kitöltéssel is volt egy kis gond, mert nincs oútlúkom. És operában meg egy üres levelet akart nektek elküldeni. De megoldottam. Remélem...
Posted 2004. January 29. - 21:17

Bence! Kiiiiiiirály!!!
n!Joy
Ha megmondod honnan hallottál a brinyomról, akkor én is megmondom milyen lesz.
Egyébként valóban 2 azaz betûvel kettõ darab helikopter fog szolgálatot teljesíteni a verseny ideje alatt. Az egyik a tv-seket cipeli, a másik a mentõszolgálatot. Szombaton egész nap illetve vasárnap 12-tõl pedig bárkit elvisznek egy körre.
off
miért van az, hogy nem bírok sem vigyorikat sem mûveleteket beszúrni? Ha rákkattintok nem történik semmi! Nincs bekapcsolva a noszmájli. ???
on
n!Joy
Ha megmondod honnan hallottál a brinyomról, akkor én is megmondom milyen lesz.
Egyébként valóban 2 azaz betûvel kettõ darab helikopter fog szolgálatot teljesíteni a verseny ideje alatt. Az egyik a tv-seket cipeli, a másik a mentõszolgálatot. Szombaton egész nap illetve vasárnap 12-tõl pedig bárkit elvisznek egy körre.
off
miért van az, hogy nem bírok sem vigyorikat sem mûveleteket beszúrni? Ha rákkattintok nem történik semmi! Nincs bekapcsolva a noszmájli. ???
on
Posted 2004. January 29. - 21:04

Posted 2004. January 29. - 21:00

náá kezdõéjim... mit pály béjárás még táláj minytá???
há szólunk a gázsi hávérnák áz ugyis kubikos oszt az majd olyán burkolatot tesz fél á pályára ami a féltett gumihoz pásszol. eee!!
ná éjjen áz árányozott bringám!!!
;D ;D ;D
há szólunk a gázsi hávérnák áz ugyis kubikos oszt az majd olyán burkolatot tesz fél á pályára ami a féltett gumihoz pásszol. eee!!
ná éjjen áz árányozott bringám!!!
;D ;D ;D
Posted 2004. January 29. - 18:46

Nem kell engem békíteni, nem vesztem én össze senkivel, de nem szeressem ha Thommey oltogat!
Hocsa: hallottam valamit a készülõ új biciklidrõl... télleg olyan jó lesz
vagy csak téves információ?
Télleg fel lehet menni a helikopterrel nézelõdni? vagy csak poén volt? ;D
simán jó lenne... mint Frejus-ben a Roc 'd Azur-on
Hocsa: hallottam valamit a készülõ új biciklidrõl... télleg olyan jó lesz

vagy csak téves információ?
Télleg fel lehet menni a helikopterrel nézelõdni? vagy csak poén volt? ;D
simán jó lenne... mint Frejus-ben a Roc 'd Azur-on
Posted 2004. January 29. - 18:41

Posted 2004. January 29. - 18:37

Posted 2004. January 29. - 18:29

Thommey: hagyjuk már a szerénységemet jó?
;D ;D
már gondolkodni sem lehet?
azt is tiltsd meg légyszives hogy megkérdezzem, hogy mit lehet sopronban csinálni!
nem voltam még sopronban, úgy hogy mondjuk volt szabadidõm...
ennyi...
bocs hogy megkérdeztem
;D ;D
már gondolkodni sem lehet?
azt is tiltsd meg légyszives hogy megkérdezzem, hogy mit lehet sopronban csinálni!
nem voltam még sopronban, úgy hogy mondjuk volt szabadidõm...
ennyi...
bocs hogy megkérdeztem
Posted 2004. January 29. - 17:15

Posted 2004. January 29. - 15:45

Posted 2004. January 29. - 14:40

Posted 2004. January 29. - 08:57

Egy maratonversenyzõ sok egyéb tapasztalata közül ez arról szól, hogy ha a kereket visszateszed a vázba és a tárcsa nem középen van a féknyeregben (mint elõtte) akkor ez azért van, mert a kontraanya az agyon nem tökéletesen centrikus. Annyit kell tenned, hogy egy kicsit tekersz a tengelyen és megpróbálod újra, így biztos hogy jó lesz.
Nekem is soxszor volt már ilyen gebaz, fõleg akkor idegesítõ, amikor versenyen defektjavítás után elindulok és azt veszem észre, hogy befog a fék.
Nekem is soxszor volt már ilyen gebaz, fõleg akkor idegesítõ, amikor versenyen defektjavítás után elindulok és azt veszem észre, hogy befog a fék.
Posted 2004. January 29. - 08:47

Ez egy tök jó ötlet, tegnap találtam egy német honlapon:
Schleifende Scheibenbremse
Sie haben stundenlang Ihre Scheibenbremse zentriert und Ihre Kumpel mit den Schleifproblemen müde belächelt. Aber jetzt, nach den Aus- und Einbau der Räder, schleift auch Ihre Teufelsscheibe? Wenn Sie die Nabe im Ausfallende ein kleines Stück drehen, kann das Schleifen weg sein.
Der Grund: Die Kontermutter der Nabe taumelt. So ist nur in einer Position die Schleiffreiheit gewährleistet, nämlich in der gleichen wie beim Zentrieren der Bremse.
Schleifende Scheibenbremse
Sie haben stundenlang Ihre Scheibenbremse zentriert und Ihre Kumpel mit den Schleifproblemen müde belächelt. Aber jetzt, nach den Aus- und Einbau der Räder, schleift auch Ihre Teufelsscheibe? Wenn Sie die Nabe im Ausfallende ein kleines Stück drehen, kann das Schleifen weg sein.
Der Grund: Die Kontermutter der Nabe taumelt. So ist nur in einer Position die Schleiffreiheit gewährleistet, nämlich in der gleichen wie beim Zentrieren der Bremse.
Posted 2004. January 29. - 08:02

!nJoy!
Ha Sopronban nem találsz magadnak elfoglaltságot, akkor már komoly gondok vannak!
Különben is: Hova az úristenbe rohannál? Gyere be 85-rõl szép kényelmesen szintidõn belül és kész. Nem kell annyit várnod.
;D ;D
A Bükk maraton után mi is vártunk elég sokat és érdekes módon nem unatkoztunk.
Ha Sopronban nem találsz magadnak elfoglaltságot, akkor már komoly gondok vannak!
Különben is: Hova az úristenbe rohannál? Gyere be 85-rõl szép kényelmesen szintidõn belül és kész. Nem kell annyit várnod.

A Bükk maraton után mi is vártunk elég sokat és érdekes módon nem unatkoztunk.
vendég_Berger_*
Posted 2004. January 29. - 07:26

!nJoy
pl. beülsz az egyik helikopterbe és megnézed a még pályán tartózkodó versenyzõket
vagy
betelepedsz a sörsátorba és benyomsz egy pofa Soproni Ászokot
vagy
körözöl a gokartpályán (3.5 órát :-))
vagy
elmész csajokat hajkurászni
vagy..........
ugyanmár Thommey, lehet, hogy ez a szexepilje
pl. beülsz az egyik helikopterbe és megnézed a még pályán tartózkodó versenyzõket
vagy
betelepedsz a sörsátorba és benyomsz egy pofa Soproni Ászokot
vagy
körözöl a gokartpályán (3.5 órát :-))
vagy
elmész csajokat hajkurászni
vagy..........
ugyanmár Thommey, lehet, hogy ez a szexepilje
Posted 2004. January 29. - 00:50

!nJoy:már megint az a fenenagy szerénységed.Még most sem bírod abbahagyni?
még mindig fent van benned a pumpa(hol is?), a nemlétezõ támadások miatt?
idézet tõled:"a szerénységet meg azért hanyagoltam, mert jó pár fórumos emberke írásai után felment bennem a pumpa... miután beoltottak hogy mekkora béna vagyok, meg így meg úgy..."
Üdv:Thy
Többieknek okulásul:)
http://www.bikemag.h...d=4419;start=30
még mindig fent van benned a pumpa(hol is?), a nemlétezõ támadások miatt?
idézet tõled:"a szerénységet meg azért hanyagoltam, mert jó pár fórumos emberke írásai után felment bennem a pumpa... miután beoltottak hogy mekkora béna vagyok, meg így meg úgy..."
Üdv:Thy
Többieknek okulásul:)
http://www.bikemag.h...d=4419;start=30