Nekem az is nagyon bejönne, ha nem olyanok adnák a kaját, akik a magyar takarékosság évét tartanák a szemük elõtt, hanem akik azt szeretnék, hogy jól lakjon a fáradt montis..
engem nem sok pénz megetetni :-)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron
Started by
vendég_Berger_*
, 2003. December 11. 21:53
Posted 2004. February 07. - 14:16

Posted 2004. February 07. - 13:54

Salzkammergutban is ugy volt. Odaadták a tál tésztát, aztán meg mindenki szedett rá magának amit akart (vagyis ami maradt neki)
Ja egyébként én innyenc vagyok: Ugyhogy milánói makarónit szeretnék (egyenesen milánóból) egy kis mákkal és lekvárral "fûszerezve" (ha lehet) ;D
Ja egyébként én innyenc vagyok: Ugyhogy milánói makarónit szeretnék (egyenesen milánóból) egy kis mákkal és lekvárral "fûszerezve" (ha lehet) ;D
Posted 2004. February 07. - 13:48

Nekem is az a szimpibb, ha egyféle tészta van és többféle öntet! Ezt igy egyszerûbb is talán elkésziteni.
Jó ötlet, ha a tésztához mindenki még kapna pár palacsintát is és akkor nem kell édes feltét a tésztához.
A másik, hogy jó az, ha a kaja meleg, még akkor is, ha már nyár van! Egy verseny után bizony jól tud esni egy meleg fõétel!
Jó ötlet, ha a tésztához mindenki még kapna pár palacsintát is és akkor nem kell édes feltét a tésztához.
A másik, hogy jó az, ha a kaja meleg, még akkor is, ha már nyár van! Egy verseny után bizony jól tud esni egy meleg fõétel!
Posted 2004. February 07. - 13:19

meg lenne hozzá mák és akkor örülnének a vidám motorosok is ;D
nekem tök mindeggy csak sok legyen...
nekem tök mindeggy csak sok legyen...

Posted 2004. February 07. - 10:58

Sziasztok!
Az lenne a királyság, ha mondjuk kifõznének sok spagetti tésztát, és lenne mondjuk több szósz...
pl: milánói, carbonara, meg mondjuk még egy!!
És akkor mindenki olyat eszik amilyet akar, mert ha mondjuk olyan prézlis tészta lenne, mint ami a lekvároshoz kell, akkor az szerintem sok embernek felejtõs...
szerintem ez a nyerõ konstrukció: egy féle tészta, több féle szósz!
mondjuk akárhogy csináljátok, valakinek tuti hogy lesz vele valami baja
Az lenne a királyság, ha mondjuk kifõznének sok spagetti tésztát, és lenne mondjuk több szósz...
pl: milánói, carbonara, meg mondjuk még egy!!
És akkor mindenki olyat eszik amilyet akar, mert ha mondjuk olyan prézlis tészta lenne, mint ami a lekvároshoz kell, akkor az szerintem sok embernek felejtõs...
szerintem ez a nyerõ konstrukció: egy féle tészta, több féle szósz!
mondjuk akárhogy csináljátok, valakinek tuti hogy lesz vele valami baja
Posted 2004. February 07. - 09:48

Mindenki út közben szedjen magának a zerdõben bogarakat meg gilisztákat amit a célban szépen elfogyaszthat! Ja ez nem jó, a GreenPeace tiltakozni fog tuti... ;D
Posted 2004. February 07. - 09:04

Berger: bocs... ;D
Ez inkább amolyan nosztalgiázás volt.
Szerintem Ti sem gondoljátok komolyan, hogy mi válasszunk kaját, úgyis mindenki mást akar
Meg amúgyis egy maraton után az ember annak örül, amit kap. (Csak ne kelkáposztafõzelék legyen! ;D)
Üdv.
Ez inkább amolyan nosztalgiázás volt.
Szerintem Ti sem gondoljátok komolyan, hogy mi válasszunk kaját, úgyis mindenki mást akar

Meg amúgyis egy maraton után az ember annak örül, amit kap. (Csak ne kelkáposztafõzelék legyen! ;D)
Üdv.
vendég_Berger_*
Posted 2004. February 07. - 07:23

Ja, az elfelejtettem, hogy 2 kajajegyet kap mindenki. Az egyiket szombaton, a másikat vasárnap lehet felhasználni.
2 féle tészta közül lehet választani.
Eric, csucsu, Langferi, Bagi: szerintetek most okosabb lettem???
2 féle tészta közül lehet választani.
Eric, csucsu, Langferi, Bagi: szerintetek most okosabb lettem???
Posted 2004. February 06. - 22:45

Na Berger, nem lesz könnyû dolgotok... ahány éhes száj annyi féle kaja... tisztára mint itthon... ;D
Posted 2004. February 06. - 22:36

Most, hogy mondod... nyamm!
Nagyon finom volt.
Volt paradicsomos, sajtos, meg még valami kituggyamijen szószos.
Olasz féle
Nagyon finom volt.
Volt paradicsomos, sajtos, meg még valami kituggyamijen szószos.
Olasz féle

Posted 2004. February 06. - 22:14

Én olyan tésztára szavaznék amilyet Cheesy csinált nekünk sástói campingben a Mátra marci elõtt este.
Nagyon fincsi szósz volt.
Nagyon fincsi szósz volt.
Posted 2004. February 06. - 22:07

85 kilométer után mindegy, csak sok legyen. Tényleg elõtte v. utána lesz zaba? Én a hangyás (mákos) tészta mellett pl: prézlis tésztára szavaznék, jó kis legvárral + porcukival. ;D
Posted 2004. February 06. - 20:13

Posted 2004. February 06. - 19:54

Sonáj, Olaf, Misee figyeljetek!!!
Ezek nagyon jó kérdések, ezekbõl Ti is tanulhattok.
Nekem 85 kimcsi után teljesen mindegy, szerintem üresen is megeszem.
Ezek nagyon jó kérdések, ezekbõl Ti is tanulhattok.
Nekem 85 kimcsi után teljesen mindegy, szerintem üresen is megeszem.
vendég_Berger_*
Posted 2004. February 06. - 19:49

Halihó
A jövõ hét elején elkezdjük szervezni a versenyzõk étkeztetését. Nagy segítség lenne, ha tudnánk, hogy milyen feltéteket látnátok szívesen a tésztán.
Tehát a régi MBAH-s címmel élve:
A KÖZVÉLEMÉNY KUTAT ÁS!
A jövõ hét elején elkezdjük szervezni a versenyzõk étkeztetését. Nagy segítség lenne, ha tudnánk, hogy milyen feltéteket látnátok szívesen a tésztán.
Tehát a régi MBAH-s címmel élve:
A KÖZVÉLEMÉNY KUTAT ÁS!
Posted 2004. February 05. - 15:35

Bocsi, de mostanában igen szétszórt vagyok ezüst jegenyefám!
Hát ja, úgy is mondhatnánk: ellátogatok melegebb égtájakra, bár lehet, hogy mire hazajövök itt is 40 fok lesz már!
Nektek meg további jó szervezést! :-*
Hát ja, úgy is mondhatnánk: ellátogatok melegebb égtájakra, bár lehet, hogy mire hazajövök itt is 40 fok lesz már!
Nektek meg további jó szervezést! :-*
vendég_Berger_*
Posted 2004. February 04. - 20:24

Lensver, drága virágszálam!
A szálláslehetõségek már kb. 2 hete megtalálhatók a verseny honlapján! Kicsit több figyelmet!
Csak nem nyaralni mész?
A szálláslehetõségek már kb. 2 hete megtalálhatók a verseny honlapján! Kicsit több figyelmet!
Csak nem nyaralni mész?
Posted 2004. February 04. - 13:57

Posted 2004. February 04. - 11:55

Posted 2004. February 04. - 10:34

Szálláshelylista mikor lesz kb., melyik hónapban, mert én két hét múlva elutazom egy hónapra és nem fogok tudni ilyesmit intézni.